- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
Szasz!
Kemp:Ma nyomattam a cod2-ben egy Zászlos menetet.Srác arra ment rá,hogy befeküdt egy helyre és onnan lesipuskázott.Legrosszabb az volt ,hogy kb 3*3embert egy sarokba helyezett a szgép /újászületés/ és egyből le is szedett minket a nyavajás gyerköc.Nem tudsz akkor még semmit csinálni kb 2-3 másodpercig csak várod a fejleményeket.
Nos a srácnak kurvára tetszett a dolog mert ebből csinált sportot majd utána verte a nyálát a közös forumon,hogy igaz nem vitt be zászlot de már 15:0 akiket leszedett.
Mondom ügyi vagy srác és további folytatást.
Majd aztán becserkésztem és leütőttem.
Nem tanult az esetből mert megint ugyanoda szeretett volna menni azaz bekempelni magát csak akkor már én voltam a hős és bekempeltem magam és ugy 3-szor lelőtem .
Majd írtam neki ugye milyen szar ha nem tudsz semmit se tenni ellene és mindig újrakezded?
Mire ő -ő csak játszik.
-
Pacák
senior tag
Elkezdtem letölteni, de laraktam a tálcára, mert mással foglalkoztam, ezért először csak végighallgattam az egészet, és azt hittem valami német tájszólás... Aztán megnéztem másodszor, aztán megnéztem a linket jobban... na jó, svéd szegény?
Uramatyám, taktikai fps -hez ilyen vérmérséklet... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FlasH-BacK
senior tag
-
zsiga667
addikt
Belenéztem. Nem rossza (a másikhoz képest mindenképp), de az enyém azért jobb lesz.

Egy kis ízelítő az én leírásomból (nagyrészt fordítás, kisebb kiegészítésekkel):
''M1 Carbine:
Az M1 Carbine-t „Carbine” Williams, a Winchester Repeating Arms Co. egy korábbi alkalmazottja tervezte. A fegyver az M1 Garand kiváltására készült azon katonák számára, akiknek feladatkörük miatt a Garand túl nagy és nehéz lett volna, de az M1911-A1-nél erősebb és pontosabb fegyverre volt szükségük. Tárába 15 illetve 30db .30 Carbine (7.62 x 33mm) lőszer fért. A .30 Carbine lekerekített végű lövedéke miatt pisztolylőszernek tűnhet, de valójában az M1-hez fejlesztették ki, maximális, 275m-es hatótávolságát rövidebb csövű fegyverrel nem érte el. Az M1 Garandot és a BAR-t megközelítő erjeű lőszerével, kis méretével és mindössze 2,4kg súlyával ez a félautomata karabély nagyon hatásosnak bizonyult közelharcban, pontossága és nagy hatótávolsága miatt pedig univerzálisabban hasznáható mint például a Thompson vagy M3 Grease Gun géppisztolyok.
A játékban szereplő változata az M1A1, amit a visszahajtható, fémből készült puskatus különböztet meg az alapmodelltől. Ezt a változatot elsősorban ejtőernyősök használták.
M1 Garand:
A John Garand által a ’30-as évek második felében megalkotott fegyver a Springfield 1903-at váltotta a US Army és a USMC fő hadipuskájának szerepében. Egy „en bloc” tár 8db .30-06 Springfield (7.62x63mm) lőszert tartalmazott, amit az utolsó lövedék kilövése után egy rugó az utolsó hüvellyel együtt, jellegzetes hang kíséretében kilökött a fegyverből. A Garand volt a világ első tőmeggyártású félautomata puskája. Bár egyszerű, mondhatni durva felépítésű fegyverről van szó, a harctéren mégis bebizonyította hogy a 20.század egyik legjobban megtervezett puskája, ami jelentősen befolyásolta a későbbi fegyvertervezőket, többek között Mikhail Kalashnikovot is. Csak a második világháború alatt több mint 4millió darabot gyártottak ebből a fegyverből, összesen pedig közel 5,4 milliót.
Általánosan elterjedt tévhit, hogy a Garandok tárát csak a 8 lőszer kilovése után lehet eltávolítani a fegyverből. Bár a játékban ez valóban így van, a valóságban természetesen bármikor kivehető a fegyverből.
'' -
zsiga667
addikt
Na mindegy, majd kitalálok valamit, még az is lehet hogy marad en bloc és kész, úgyis tudja mindenki hogy miről van szó.

Ha kész van majd beírom ide is, kíváncsi leszek a véleményetekre.
Szerk.: Egyébként francia szó, kb. anyit jelent hogy ''tömbben'', tehát mondjuk tömbtárnak lehetne fordítani, de ez meg kicsit furán hangzik. Gondoltam hátha van rá valami katonai szakkifejezés amiről ne tudok.
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
sajnos ezek amik elkedvetlenítik az embert
1-ben is sok az ilyen, ott is szar, hogy állandóan rendőrködni kell, de ami a 2-ben megy, minden kis hülye nekiállt vele játszani, takony kis tizenévesek, egymásnak adogatják a cheateket és májernek hiszik magukat, szomorú
szerintem a sztoridból azért már zsiga is könnyen értheti, hogy mi a pálya, és miért nincs CoD2 szerverünk
a másik, hogy rendszerint én akkor szórakozok legjobban, ha magunk között vagyunk a szerveren
akkor szoktak lenni a legnagyobb röhögések, és egyetlen kis hülye sem rontja el a játékot tk-zással, beszólogatással, cheat-tel
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Majd jön a PB, remélem a fegyvereket is megcsinálják normálisan, és majd akkor ennek a sok atompronak képzelő, magát játékosnak tartó kecsegnek leesik egy kicsit az álla, hogy azért itt tenni is kéne valamit a sikerért. Rőhej az egész játék.
Ma csináltam egy 138:36-os statot. Mi voltam......???? csíter az hát...
-
Robaj
addikt
[link]
Mivel nem írtál nem szócskát, így gondoltam leszel.
Akkor ezek szerint már alap -2 ember
Akkor szvsz jegeljük.
Na akkor eddig -1 W nem tud jönni eddig,
Hát akkor mérlegelni kell. Lesz-e olyan nap, amikor mindenki itt van, de nem szeretnék senkit kihagyni ilyen mókából. Nemtom, hogy legyen? Ne csak én írjak már vazzeg
Joe, mondd meg a tutit
[Szerkesztve] -
Elrood
őstag
Sikerült szereznem egy tápot.
Enermax 320W. Igaz, nem min. 350W, de következő Enermax 420W-s volt, a többi ami a boltban volt, mind noname 400W-500W-s tápok.
Igaz, csak 10percet tudtam játszani, de kibírta, tehát sztm elég lesz (3200+-n még nem próbáltam ezt a procit ezzel a táppal, de sztm arra is elég lesz.). -
Robaj
addikt
Imádkozz, hogy a táp nem adott le túlfeszt, mert akkor biza örülj, hogy a vinyó 1általán jó.
Én ezért fogok venni Chieftec 420W-ost, asszem az egész jó minőségű a 400W-os egy rakás shit. Codegen meg ne is beszéjünk
Télleg Elrood hány éves volt a Táplicska? Bár a gari nem jár a táp által elb@szott cuccokra.
Próba, próba, próba...
(Émmeg a 300W-os táp miatt nem merem húzni a gépet, kész csoda, hogy február óta viszi a cuccot, mikor 6600GT-nek min. 350W-os kéne KOPP-KOPP)[Szerkesztve]
-
-
Robaj
addikt
Te egyetem én fősuli, a kettő !=
Mi gyakorlat, ti elmélet.
Belőletek mérnök és tsai lesznek, belőlünk meg programozók.
Mi gyakorlatra megyünk rá, és ien szart még nem tanultunk (legalábbis nemtok róla
)
Csütörtökön Algoritmus ZH-t írok, fincsi lesz, 100 pontos és még se könyvet se jegyzetet nem vettem meg, és asszem csak 1 előadásra mentem be
Nembaj, csak átmegyünk vhogy
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
Elrood, ne magyarázz itt nekünk, hogy ''húdenehéz meg milyenszar nekem'', mert nagyon átlátszó duma!

előrször is nézzük mi van meg eddig. az imént linkelted a dolgozat első 1/3-át, ami ugye 3 oldal. azt is mondtad, hogy a 2/3-ával vagy kész eddig, tehát az 3+3=6 oldal, vagyis marad az uccsó 1/3-adban 3 további oldal, összesen 9 oldal. hát ez nevetséges!
és közben azt képzeled bevesszük, hogy ez annyira nehéz és bele fogsz pusztulni?!? hagyjuk mááááár...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Átlagosan 40-50 FPS körül van a játék. Ha nagyon sok ellen és/vagy saját csapattárs van a pályán, akkor lemegy 20 körülre. DX7, 1024x768, NoAA, NoAF, Number of corpses: tiny, Texture Settings: Automatic.
Az orosz pályákon kevesebb FPS lesz, mint az angol pályákon. Amcsikkal még nem játszottam.
ZsAdI: Csak egy őstagra tellett most, de rondításnak rondítás
.
FlasH: Én akartam iderondítani...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Középső fent voltam, utsó ellen (2vs1 volt) német base-en volt csipával.
Nekem pusi, lőttem rá, meg figyeltem, hogy nehogy elmenjem B-re (oda rakta bombát)
3x mondtam Elroodnak hogy szedje, mert mapon láttam, hogy nincs B-nél (kb 20 mp telt el, mikor lelőtt csipával - kb 3-4. lövésre)
Fáradt voltál, ennyi.
Ma ki lesz? -
Qorthral
őstag
Azért ez így nem igaz, hogy a csatiban voltam végig

Szal támadóként szinte végig zöldból kar98, plusz felvett PPkkel német base környékén dara. Védőként első 4-5 körben csati, de miután Z és Kriss is ott volt, az utolsó 5 körben pirosba félrusholtam, meglehetősen jó eredménnyel
-
Zsadi
őstag
De most komolyan igény van a krónikára?
Mert akkor visszatérek hozzá, és írogatom.....
Bevallom, az utóbbi jópár wart, és Robajt
, csak pár üveg sör mellett bírtam elviselni, így a krónikához szükséges plusz figyelés, memorizálás, és jegyzetelés elmaradt... 
De ha télleg kell, akkor megódjuk!
-
Zsadi
őstag
Nem volt probléma!
Mi voltunk b@lfaszok, és így ment el pár kör!
No meg Robajt 2x is letékáztam, de megérdemelte....megint sokat beszél (erre majd jön a comment....., de no comment!)
Bár erre mondhatnám azt is, amit Ő mondott Snejdinek, amikor letékázta: mi a fenét kerestél ott?
Szal egy tk-al tarkított waron nyertünk ez a lényeg, nem vettük elég komolyan, inkább fun volt.
Klónoztam a HSZ-t számát...
[Szerkesztve] -
LJoE
senior tag
igen, leginkább saját magamra

így nézek ki nem ronggyá égve és részegen
Bővebben: link
(5éves éreccségi találkozó
) -
Zsadi
őstag
Tegnap én jól besöröztem a war közben...

Tigeren kicsit álmosan kezdett a Lamph!a team a támadó oldalon!
Az ellen jól kihasználta a saját map adta előnyöket, keményem bevédtek, jól gránátoztak. Sajnos későn kezdtük el felzárkózni....
Mapon kiemelném Robajt! Bár igaz szagatott mint a veszedelem, de 2 kört szépen hozott totál vesztes állásból!
Stalin az Stalin. Erre nem is tudok mit írni, elb@sztuk no
Volt egy bődületes védelmi hibánk, ami miatt a döntetlen elúszott.......
Generation ellen majd kellene még egy meccs, mert eddig 2x is 19-21-re kaptunk ki tőlük!
Ez van/volt. Én besörözött fejem is rontott az eredményen, utólag sorry! (de legalább jó kedvem volt, vigyorogva veszteni jóóóóó
) -
Zsadi
őstag
Hát Elrood, nem nagy krónikája van a tegnapinak....
Már az ő mapjukon a mi védésünkkel eldőlt szerintem az egész!
Stalin meg a statképből egyértelű.
A legszebb momentum számomra a bomba leszedése volt!
Én szedtem, (azthiszem) W hősiesen feküdt előttem, és JoE zavarta az ellent!
Igaz, hogy mindkettőt kiszedték, de nekem pont annyi időm volt, hogy juhhé!
Mégis a legemlékezetesebb pillanat, az Robaj és W éles szócsatája volt, aminek kapcsán, Robaj száját olyan szó hagyta el, amit még nem hallottam tőle!
Képzeld, azt mondta: b@zdmeg! (ezt én még nem hallottam tőle, sztem, mert nem tudja mit jelent
)
De ezt hallani kellet volna, mert olyan erőtlenül, és határozatlanul mondta, mint ahogy a játszótéri gyerekek sipákoló, már majdnem elhaló hangján hallani lehet!
LOL 
Röviden ennyi.
Ja, meglátásom az volt, amint 5v5-t játszunk, hajlamosak vagyunk nem figyelni a csapattársakra! Majd erre figyeljünk kicsit jobban pls!
Szép napot!
[Szerkesztve] -
Bagya
csendes tag
Bővebben: link
Itt van pár video, amit szerintem érdemes meglesni. Segítségükkel lehet valamilyen képet kapni arról, hogy melyik fegyvernek kb mekkora a tűzgyorsasága. -
Elrood
őstag
Első linkem nagyon cseles: Bővebben: link, ennek működnie kell.
Második link arra jó, ha nem érted az első linkbeli párbeszédet
. -
LJoE
senior tag
nehez lesz ezt osszehozni, de majd csak sikerul
sajnos mindenkinek vannak kiszamithato es kiszamithatatlan okossagok, amik kozbeugranak
november is esetleg jatszhatna, ha mondjuk valami kedvezobb eghajlaton lenne kishazank
(bar lehet, hogy behulyul az idojaras es joido lesz, vegulis 10-15 fok esomentesen akar szabadba is kivalo, teljes beoltozessel, max a nem thermo maszkokkal lehet nemi szivas
)
ezt a potzh meg vizsgaidoszak mar szerencsere en sem ertem
de a december az nalunk is mokas
ceges karacsonyi vacsi utan uberszopasos evzaras szilveszterkor rulez
ja igen Robajgyerek ez a kapjuk be ez megis mire fel??? nagy lett a szad megint, majd visszafaragjuk, no problem
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
-
LJoE
senior tag
autója elvileg egyedül [w]-nek van, úgyhogy emiatt ne aggódj, tömegközlekedünk
ezt a nem tudsz velünk hajnalig bulizni meg nem értem
sok kis ember nagy helyen is elfér, úgyhogy addig maradtok amíg jólesik
maximum vadkemping (földön alvás), vagy esetleg nem túl sok alvás
hajnalig meg igenis tudsz velünk bulizni, mert hajnali 5kor újraindul a metró
meg vannak kiváló éjszakai járatok, és egyéb bkv-s nyalánkságok
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy s21+ 5g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Uramatyám, taktikai fps -hez ilyen vérmérséklet... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy jó kis war volt, végére télleg jól belejöttünk.
: