Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
törölt tag
Szasz!
Nem tudtam ekkor baj csak rosszul esett.Robajal éppen konzultáltunk és mondta,hogy néha nézzek fel a Ph-s szervere is.Éppen feléptem erre jőtt a felírat MENJ EL.Én meg azt hittem valamiféle nagy emberek gyakorolnak és le is léptem.
Mint később megtudtam Robajtól nem is volt ilyen.
Na mindegy legközelebb nem hagyom magam és leszedem őket.Hi
-
LJoE
senior tag
jó ötlet
megtörtént már velünk is
Robajjal csatiztunk álnéven, és beszóltak az arcok (a prólámer noob f@szkemper leanbugger g*cik na
), hogy húzzunk el innen de nagy nagy sürgősséggel, mert ők itt most gyakorolnak, mi meg zavarjuk őket
aztán megkérdeztem, hogy segítsek-e nekik kurvagyorsan lelépni
azonban továbbra sem fogok olyan emberek megtűrni a szerveren, legyen az akár ph!-s, akit ha megkér az ember kétszer is valamire és nem tartja be, akkor még neki áll feljebb
(pl. bandus a ph!-ról akit miután már mindenkit zavart megkértünk, hogy fejezze be a bindelést, és továbbra sem sikerült neki, mert hogy az olyan jópofa)
ja Robaj elvileg ma este leszek, ha el nem alszok
meg ha összegyűlünk páran
az új topicot intézze valaki plz, mert nem nagyon van rá időm
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy húzzunk el innen de nagy nagy sürgősséggel, mert ők itt most gyakorolnak, mi meg zavarjuk őket