Hirdetés
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Ne Robaj legyen az!!!
Abból senki semmit nem fog érteni...
Én vállalom, hogy megírom, de lesz kb fél óra, ha nem több...
JoE: Ha gondolod írd le a dolgokat, Te amúgy is jobb vagy a tagfelvétel témájában !
[Szerkesztve]PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FlasH-BacK #53 üzenetére
Szefo felvett nehany uj tagot, elegge osszekaptak magukat, jok lettek.
Stalinon igy is abszolut egyenlo volt a ket team.
Viszont a stilusuk kritikan aluli, veluk tobbet nem jatszunk.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FlasH-BacK #59 üzenetére
Állandóan írkáltak, bindelgettek a közösbe, határozott kérésünk ellenére, egymásnak bizonygatták, hogy nem csítelnek , a vége előtt 3 körrel kiléptek 2n, stb...
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FlasH-BacK #61 üzenetére
''Biztos valami pelenkás korosztályból valóak.''
Jah, mi is erre gyanakodtunk...
Nah gyerekek Legion ellen be kéne söpörni a győzelmet !
Robaj, mikor lesz a One elleni visszavágó? azt is nyerni kellene!!!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Na a mai warról:
LamPH!a - Legion 20 : 20
Sajnos így csak 1 pontot kapunk a lehetséges 3 helyett, ez nagy vérveszteség.
Stalinon 13-7re nyertünk, korrekt játékkal. Kb 2-3 kört még hoznunk kellett volna a játék képe alapján.
Railen 13-7re nyert a Legion. Több megjegyzésem is lenne.
Támadójátékunk katasztrofális volt. 2 kört tudtunk elhozni, pedig ez a könnyebb oldal Railen...
Mért volt ilyen gyenge a támadás? Több oka is van. Egyrészt a Legion igen korrekt módon bevédte az A lerakót. Másrészt azonban nem tudtuk eldönteni hogyan is akarunk támadni. A csapat által Railen általában alkalmazott támadásmód (A - rush) és a 2 ember puskázgat szép lassan a hangárból stílus (w, ZsAdI) egyszerűen NEM illik össze. Egyik sem rossz, de együtt nem mennek.
Vagy az egyik, vagy a másik.
w: Nem baj, hogy puskáztál, engem abszolút nem zavar, csak meg kellett volna állapodnunk az elején, hogy akkor hogy is gondoljuk. Mert így szétzilált volt a csapat, ketten - hárman kirontottunk 4 védekezőre, és persze ennek így nem nagyon lett eredménye. Ellenben abban a 2 körben amit megnyertünk Te is PPztél. Tehát egységesebbek voltunk. Ettől még a puskázgatás is jó, csak nem ilyen taktik mellett. Ha meg a taktikkal van bajod, tessék szólni, de javasolni is jobbat! Fikázni könnyű dolog w, alkotni nehéz...
Ezért megkérek mindenkit, hogy a jövőben értelmesen nyilatkozzom arról, hogy mit szeretne, az adott pályán hogy szeretne támadni, védeni, és ha mégsem szól egy szót sem, akkor úgy játsszon, ahogy a csapatérdek és a végül kitalált taktika meghatározza. (Ha pl kitalálja a csapat, hogy B rush, akkor senki ne hozzon csipát...)
Köszönöm.
Még két mondatot hozzád w: Ha megbeszéljük, hogy jobbra mész minden körben, akkor jobbra menj pls minden körben. Thx.
Ha vége a warnak, és lelépsz a francba, legalább egy sziasztok-ra fussa már az erődből, szerintem ez a minimum... Érdekes módon rajtad kívül a többi 10 embernek ez teljesen természetes.
Nah, most visszavághatsz, hallgatom az érveidet, mivel eddig olyan nem nagyon volt, hogy téged meg tudtunk győzni arról bármilyen témában is, hogy nincs igazad...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FlasH-BacK #69 üzenetére
Nekem is szimpatikus vagy, legyél MSN-en esténként (7órától már van értelme), így beugróként ki tudunk próbálni néhány gyakwaron.
Utána megy majd egy körmail, és ha senkinek sincs ellened fenntartása...
akkor befogadunk a lámpák közé !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Igen, de ezek jobbak voltak a Diwarenél, nem is kicsit.
Meg azért ezek a dolgok nem egyparaméteresek is, nyílván egy olyan ellenfél ellen, ahol sok a puskás és mondjuk 2 ember figyel B-t, nem csak egy, lazán elég ha 3 ember kiront. Ellenben 4 MP-s kemper ellen nem. Pláne ha jobb is ez a csapat. Remélem érthető mit akartam mondani.
De mégegyszer hangsúlyozom: Nem baj, hogy puskáztatok, sőt, szerintem 3 puskással is lehet itt támadni, de anno MC azt mondta, hogy ezen a mapon messze a legjobb támadásmód az A-rush, és én ezt elhiszem neki (Nem mellesleg a tapasztalatok is ezt mutatják...)
Mindemellett ha mégis puskázunk akkor puskázzunk, de egyszerre csak 1 taktikát játsszunk meg.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
''(őszintén szánlak, amiért neked ez is támadási pontot jelent rajtam.)''
Nem. Nem kell ezért szánni.
Csak 3 gondolat:
- 2, azaz kettő darab másodpercig (és nem tovább!) tartott volna egy szia-t benyögni, biztos nem ezen múlott.
- Nem először csinálod ezt a köszönés nélkül lelépést, egy kezemen nem tudom megszámolni hányszor volt rá eddig példa, ezért említettem meg.
- Végül: Nem szoktam ilyen dolgokat felhozni, de a többi mellett ez még egy plusz dolog volt, ami fokozta kicsit az ideget bennem.
''ha a jövőben nem szeretnél a csapatban látni, kérlek kevésbé kacifántosan fogalmazd meg és nem állok útjába senkinek''
Ilyet nem mondtam, nem is gondolok. Sőt, szerintem fontos tagja vagy a csapatnak, és nagy szükségünk van rád!
Nekem semmi bajom Veled, a fentebb felsorolt dolgokat és a nagyon hirtelen sértődékenységedet kivéve. (Ez kicsit tényleg gond nálad is, meg JoEnál is, de tapasztalatból tudom, hogy ezen pokoli nehéz változtatni, szal ezt csak megemlítettem...)
Örülök, hogy egyet értesz a gondolataimmal, és ha valami gondod van, mondd csak nyugodtan, mindannyiunk közös érdeke, hogy az ilyen dolgokat megbeszéljük, és férfiemberekhez méltó módon elsimítsuk, rendezzük.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Feltünően nehezen haltak. De nagyon. Ennyire talán még sohasem éreztem ezt...
Biztos, hogy ez is belejátszott a végeredménybe, engem pl stalinon már a 2. körben kissé kiakasztott, hogy MP-vel 6 db!!! tiszta fejlövést adtam az egyik arcnak, de nem volt elég...
De azt mondom, hogy elsősorban magunkban keressük a hibát, végülis azon tudunk változtatni, az ellenfélen úgysem.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
''mindemellett jó volna, ha kicsit te is toleránsabb lennél másokkal szemben, sosem tudhatod mi van a háttérben.''
Jogos, aláírom. Próbálok toleránsabb lenni.
JoE, w: A fenti hszemből mindenkinek ez a köszönés nélkül lelépett szöveg szúrt szemet? Pedig ezt tartom a legkevésbé lényegesnek, a többi legyen rendben, és felőlem ez maradhat is így !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Igen, és hol volt az ellen? Én csak rail létrásból csipáztam
És mi volt fura?
FlasH: Egyetértek, a lényeg a szórakozáson van, csak nehéz ezt akkor szem előtt tartani, amikor 6-1re vezet az ellenfél a saját mapján úgy, hogy az első 10 körből reálisan 7et, 8at kellene nyerni !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #91 üzenetére
Magát hiányolom mostanában körünkből, merre kószál?
Ennyire sok a munka, vagy sűrűbben támad barátnőzhetnékje?PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FlasH-BacK #110 üzenetére
Egyikünk sem lesz
-
Qorthral
őstag
ZsAdI, Z, Bagya: Igazatok van szinte mindenben.
ZsAdI: Nem tartom rossznak a helyedet a tankon, csak néha máshol is lehetnél, mert így alig látsz valamit. Egyébként meg csak annyi a baj a dologgal, hogy Robajjal utánagondoltunk és megállapítottuk, hogy olyan eddig nem sokszor volt, hogy letettük A-ra a bombát és utána az ellen hozta vona a kört... Szal a kör nehéz része a bombalerakás. És az sokkal nehezebb 3 emberrel mint 5el.
Erre mondtam azt, hogy 4-en 5-en menjünk ki A-hoz, vagy senki, és akkor lassan támadjunk, de ne keverjük a két taktikát.
Ami tegnap kicsit kiakasztott, az az volt, hogy nem gyakoroltunk semmit rendesen Railre, így taktikánk sem volt. Megkérdeztük Robajjal war előtt, hogy na akkor mi legyen, hogy támadjunk? Mindenki qssol nagyban... Jó.
Akkor legyen A-rush PP-vel! Jó, senki nem ellenkezik. És ezekután 5ből csak 3an csináljuk ezt... Erre mondom azt w-nek, hogy lehet egyet nem érteni, de akkor tessék jobbat is javasolni, mert a mindenki megy amerre lát taktika az kb olyan mintha ventri nélkül pubon 5 ismeretlen ember játszana egy csapatban.
Szerintem.
Amúgy meg nem is baj, ha 1-2 kupából kiesünk, mert szerintem is túl sok lett a tétmeccs, ennél ideálisabban is el tudnám képzelni a tétwar - gyakwar - funolás arányát ...
Nah jó játékokat mindenkinek, újabb 8 napig nem zavarok senkit a jelenlétemmel!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Bár felőlem nem érdeklődtél, de TUDOK jönni holnap 8ra. Ha jól értem a war 9kor kezdődne, és 8ra kéne IRC-re feltolakodni. Pls ebben erősíts meg...
És hogy örülj kicsit: 8ra 70%, 9-re 99%, hogy leszek.
(Tudod Robaj, olyan, hogy 100% NINCS.)
Egyébiránt üdvözlök mindenkit, visszatértem, remélem sokak örömére, és legfeljebb Z bánatára . Mindjárt összeszedem a gondolataimat az előző 200 hsz-ről...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Az itt leírtakkal Bővebben: link teljes mértékben egyetértek.
Szomorúan olvastam a wHFc elleni war történéseit... Sajnálom, hogy nem sikerült teljes csapattal mennünk, pedig bíztam a sikerben, és a beszámolók alapján meg is lehetett volna a győzelem. A kifogások... Z magyarázata abszolút érthető, pont az ilyen váratlan ''kötelezettségek'' miatt mondom Robaj, hogy nincs olyan, hogy 100%! Robaj is érthető valahol, fősuli mellett dolgoznia kell, hogy egyáltalán megéljen, azért ez nem kellemes dolog, bárki bármit is mond. Szal meg tudom érteni, hogy nincs havi 6-7ezer Ft-ja egy hasonló sebességű (de sokkal megbízhatóbb...) netre, mint a mostani. Ezzel együtt JoE-val egyetértek, vmit tenni kéne, hogy ne legyen ez a rengeteg kifagyás. Ha mást nem, azt a 10k körüli jelerősítő antennát vedd meg, amit 1x mutattál, ennyi kiadást talán még kibírsz a neted (és CoDos környezeted lelkiállapota) stabilitásának jelentős javítása érdekében. Tétwarokon nem nagyon engedhető meg, hogy csak úgy ''kifagyjon az AP'' ...
JoE: Téged is megértelek, a családi gondok alapjában véve rengethetik meg az ember életét, pláne ha a meló is olyan összevissza és idegmegterhelő mint amilyen Neked mostanában... Mindazonáltal próbáld kicsit fékezni az indulataidat, és ha vkire nagyon pipa vagy, akkor MSNen vagy mailben üss neki oda, mert az indulat indulatot szül és a sárdobálás senkinek sem hiányzik...
Mindannyiunk érdeke, hogy megmaradjon az a jóhangulat és játéköröm, amit jobb napjainkban sikerül kialakítani.
Jóhangulat! Ez legyen a kulcsszó a [w] által is említett Tolerancia! mellett !!!
[w]: Abban is igazad van, hogy túl sok kupát vállaltunk be egyszerre. Kettős oka volt szerintem. Egyrészt megszoktuk a korábbi hónapokban, hogy mindennap akad 5-6 ember aki tud jönni játszani, és nem számoltunk ilyen komoly ''hiányokkal''. Másrészt úgy gondoltuk érdemes mindenhol elindulni, mert a csapatnak kellenek a felhozó/gyakorlómeccsek. De talán jobb is így. Jobb, hogy kiestünk a HUNCUPból és lehet, hogy csak a HunLiga marad, majd ha folytatódik, persze.
Nem baj!
Odateszem a voksomat ZsAdI, LJoe és Corp.Z voksa mellé, szerintem is komolyabban neki kell látni a taktikolgatásnak!
Egyenként nagyon jó játékosok vagyunk, de össze kell szoknunk, és minden pályán legalább a védőtaktikát jól ki kell alakítanunk.
Csak így érdemes tovább menni.
FlasH-BacK; Robaj: Egy kicsivel több komolyságot és kevesebb hülyülést kérek mindkettőtöktől, remélem ezen hozzászólásom egyben a kérés magyarázatául is szolgál...
Elrood: Úgy látom nagyon szépen be fogsz majd illeszkedni a csapatba, és sokat segíthetsz nekünk. Sok közös gyakorlásra és a pályák maximális ismeretére van csak szükség és very good lesz!
DoG: Valamit ki kellene találni a honlapfrissítésre, mert jó lenne, ha felkerülnének az újabb hírek és warok is. Pls egyeztess majd Robajjal ezügyben, úgy tudom, gondjai vannak ilyen téren.
ZsAdI: Bővebben: link
Voltak itt már régebben is gondok! Érdemes a kommenteket is átfutni!
Az egész csapatnak gratulálok az URH elleni meccshez, Rail támadáson kívül végig partiban voltatok velük, ez pedig elég nagy szó!!! Büszke vagyok rátok amiatt a 10-10-es Stalin miatt !
Csak így tovább!
A következő 4 hétben meglehetősen sokszor tudok majd jönni, ami a hétköznapokat illeti maximum 11ig maradok, akárcsak JoE mostanában.
A szerverpénzt napokon belül utalom természetesen.
Öcsém 2 hétig szinte biztosan nem lesz, utána valószínűleg igen.
Végül köszönöm azoknak, akik végigolvasták, ismét nem lett egy rövid hsz, a stílusért meg sry, de hajnali 4kor ilyen hülyén fogalmazok... !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
BCC-t jól gyepáljuk el azért! Ha már kiesünk, emelt fővel tegyük !
Délután 4től sztem jövök gyakorolgatni.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Nos megleszünk-e este emberek?
A naptár szerint jön JoE, Robaj és Q.
ZsAdI jelezte, hogy lesz este, Z is ígérte.
Így éppen meglennénk 5en, de mivel Robaj ma még nem szmájlizta szét a fórumot, erős a gyanúm, hogy ''A ******** AP kifagyott!'' (sic!) ...
(LOL)
Szal ha ő mégsem jönne, kellene még egy ember. Ki tudna jönni?
w, DoG, Bagya. Sör nem.
Elrood? Más nem is nagyon marad...
Jó lenne ha meglennénk 5en, mert elég gáz, hogy létszámhiány miatt bukunk meccseket...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Ma esti CHIMERA war eredménye:
URH - Lam[PH!]a 23 : 17
Robaj majd linkeli a képeket !
Nem sok hiányzott a sikerhez, a csapat ügyesen összedolgozott szerintem (magunkhoz képest) !
Thx a wart, egy elég erős csapat ellen ez nagyszerű eredmény!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #354 üzenetére
És hogyan lelt rá w eme kincsre?PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Summer League Ligában a B jelű középső csoportba kerültünk!
Bővebben: link
Vélemények?PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
De, így volt, jól emlékszel.
Mivel azonban a 3 kupából, ahol jelenleg vagyunk, 2-ből kies(t)ünk, egy meg jelenleg nem műxik, hirtelen elfogytak a meccsek. Ez a liga meg jó kis kezdeményezés, reméljük nem lesz gond.
Ezzel az Immortal klánnal azért nem árt igyázni, kicsit játszogattam 3-uk ellen, 2 egész jó volt, a Jack Sparrow nevű meg különösen jó.
Amúgy első ellenfelünk a H$s lesz, nem ismerem őket, sztem elég új klán, 2. ellen pedig a try.cod ...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Sry ZsAdI ha mégsem leszel, vmi olyasmi rémlett nekem, h csüt nem péntek igen...
na mindegy, szal leszel? Jó lenne lenyomni a Legiont!
JoE, Z nem lesz, Bagya 9re jön HA jön, mert nem tuti.
Robaj lesz, Elrood elvileg 7 után lesz, , én is min 95%, hogy hazaérek 8ig.
Ha neked jó ZsAdI akkor az már 4.
DoG, w! jó volna ha egyikőtök tudna jönni, de senki ne mondjon le progit emiatt, mert mint Robaj írta, a war még nem tuti. Szal csak akkor gyertek ha amúgyis CoDozni akartok!
Na most Ł melóba, este jövök.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Thx a klánnak az elmúlt 4-5 napban nyújtott kritikusan kevés jelenlétet...
Siralmas, hogy mindig ilyen kevesen vagyunk...
Persze mindenkit megértek, ne vegyétek magatokra, csak kicsit bosszantó...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
NC !
Ennyire szeretnél kamerás mobilos senijór tag lenni ?
Nekem sem ez az első, még a 2. sem, és ez így van jól.
nem mondtam, hogy egy gyak köré építsd az estéd. De jó lenne ha néha felnéznének az emberkék, mert ami most van az elég siralmas.
Néha jó lenne gyakorolgatni akár, de egyre többen úgy vannak vele a csapatból, hogy ha nincs este war, nem is jönnek, ventrire sem...
Igen, nincs túl jó napom, mondtam is Neked, mindazonáltal sem ebben sem az előző hszben nem emeltem ki senkit, aki úgy érzi, neki nem inge, ne vegye magára!
Elsősorban azért írtam, hogy kicsit felkeltsem a népeket, persze semmi sem kötelező, de ez így rossz.
[Szerkesztve]PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Kicsit túlságosan letámadtátok sztem Flasht, nem akart rosszat alapvetően !
Peace!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz FlasH-BacK #539 üzenetére
Mai ajánlatunk: Bővebben: link
Robaj meglehetősen rendesen frissítgeti, érdemes nézegetni
Egyébként az utolsó 2 war (a H$s és a SAN elleni) a Bővebben: link liga első 2 warja volt számunkra, csak így tovább! Remélem kicsit erősebb és sportszerűbb, komolyabb ellenfelek jönnek!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #553 üzenetére
Nagyon jó képek !
Durva, hogy az első ESTE 10kor készült... !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Látjátok, megjön Papa, és egyből pörög a topic !!!
-
Qorthral
őstag
Hát ez mondjuk még a Te szintedhez viszonyítva is hülye lépés volt Z, már bocs... És ezen most nincs miért vigyorogni. Az összes videót újra kell rarolni és feltölteni miattad... Azért mert Te béna vagy, mért kell az egészet elbaszni? Lehet, hogy volt a csapatban néhány ambíciózusabb tag, mint Te, és őket érdekelte volna a sok nade...
MSNen nem tudtad volna Bagyával közölni az infót? De. Na látod...
Gratula mégegyszer.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Qorthral
őstag
Ez nem gond, mindenki maga eldönti, hogy akar-e vagy sem, de ne mondjuk már el fűnek fának a passt pls, ezek a gránátozások nincsenek fent codjumperen, java részét Robaj (néhányat én) találta ki!
Szal Z meló közben állj meg 3 sörnél... !PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest