Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    válasz Qtya123 #30960 üzenetére

    Minket minden nap legalább 2-3 ingatlanos hívott fel és mindegyik kb. ugyan azzal a szöveggel próbált kábítani...van vevője, kössük a szerződést és már hozza is.
    Ilyenkor azért elgondolkodik az ember:
    Ha ennyire tuti vevője van...az hogyhogy nem találta meg a saját hirdetésem, ami fent van az összes komolyan vehető oldalon, face csoportokban és napi szinten nézve/kezelve van stb. Mert ha vevő fejével gondolkodom, akkor csak veszem a fáradtságot, hogy körbenézzek az interneten a kiszemelt ingaltanokkal kapcsolatban...aki ezt megtette, az meg is találta a hirdetésemet.

    Mit tud az ingatlanos, amit én nem? Ugyan ott tudják hirdetni, ahol én is. + a saját hírdetésemet napi szinten tudom kezelni, ahogy én jónak gondolom...pl. megnézve a napi/heti statisztikai adatokat. Ezt egy ingatlanos kötve hiszem, hogy minden nap megcsinálja, mert pl. aki a legtöbbször keresett, az 250+ ingatlant hirdetett, csak az egyik ingatlanos oldalon. Ha csak párat ad el (volt köztük 100-150M+-os is) bőven jó évet zár...neki az a lényeg, hogy a 30 oldalas szerződést lehetőleg 2 perc alatt fusd át, írd alá és kb. lesz@rja, hogy utána mi van...évekre bebiztosította magát, hogy fog látni valamekkora pénzt a majdani eladásból.

    Akkor lehet hasznos egy ingatlanos, ha nem akarok/nincs időm/helyileg messzi van az árult ingatlan és nem sz@rozol, odaadod neki. De ilyen esetben is a szerződésmintát előre el kell kérni és átbogarászni, mert meglepő okosságok vannak benne. Többek között az is, amit írsz...ha kapsz vételi ajánlatot, de azt nem fogadod el valamiért, akkor is tejelned kell az ingatlanosnak, mert ő úgymond a "munkát" elvégezte.

    Piszok idegesítő tud lenni az, hogy ha van egy eladó ingatlanod és költeni nem akarsz rá - miért is akarnál, amikor pénzt szeretnél belőle látni. Majd szembesülsz, hogy olyan összegekkel akarnak/fognak lerántani az ingatlanos portálok és ingatlanosok, hogy elmegy az életkedved is.

Új hozzászólás Aktív témák