- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
HoryThePooh #2856 üzenetére
Lakcímkártya feltöltése az eléggé az elsők között volt úgy emlékszem.
Kellett a 2 szülőé és minden gyereké is de csak az az oldal amelyiken a lakcím szerepel, biztosan meg van jelölve csillaggal hogy be kell küldeni.Azt is meg lehet nézni mit küldtél be, ugye kitöltés közben időnként érdemes lehet menteni az adatokat a legvégén pedig a komplett beadott kérelmet le lehet tölteni én le is töltöttem így láttam hogy két számla bizony tényleg nem lett nálam feltöltve
Telefon/email is úgy emlékszem hogy csillaggal jelölt, engem hívott is az ügyintéző és pár emailben rendeztük a hiányosságot, múlt héten kedden át is utálta az összeget.
-
gabor9991
őstag
válasz
HoryThePooh #2841 üzenetére
Megérkezett a támogatási okirat.
-
gabor9991
őstag
válasz
HoryThePooh #2839 üzenetére
Ügyintéző felhívott majd küldött emailt mert lemaradt 2 számla feltöltéskor azt kérte emailben azt pótoljam, de nem hiánypótlás volt a hivatalos felületen hanem elküldtem neki privát emailben
Utána válaszolt hogy rendben van hétfőn utal
Úgyhogy ez az egész könnyen és gyorsan ment úgy tűnik. -
gabor9991
őstag
Kollégám péntek 13-án adta be a kérelmet, 17-én elfogadták ma pedig utalták a pénzét (2.5+M forint) gyakorlatilag a 4. munkanapon.
Én 15-én vasárnap adtam be a kérelmet és csak remélni tudom hogy hasonlóan gyorsan elintézik az enyémet is. -
gabor9991
őstag
Frissebb? Minél frissebb?
03.30-i cikk konkrétan ugyanezt már [megosztották itt] 2 nappal ezelőtt és én gyakorlatilag erre a hírre hivatkozva tettem fel a kincstárnak a konkrét kérdést hogy akkor elfogadják az így kiállított számlát vagy nem?
Erre ma 04.01-én jött a válasz hogy : "elfogadjuk".
Én sem szeretnék vitázni hogy kinek van igaza és elfogadják vagy nem csak leírtam hogy én ezt a választ kaptam. -
gabor9991
őstag
Én csak azt tudom mondani amit a kincstár válaszolt a konkrét kérdésre, az pedig az, hogy elfogadják a számlákat akkor is ha a második keresztnév hiányzik róla.
otthonfelujitaskukacallamkincstarpontgovponthu email címről jött a válasz úgyhogy én azt gondolom, ha később emiatt akadékoskodnának nyugodtan bemutathatnám ezt a választ amit tőlük kaptam.
De remélem nem lesz semmi gond a papírokkal. -
gabor9991
őstag
válasz
sambenez #1116 üzenetére
Igen ez úgy érdekes.
Nekem [ezt] válaszolták úgyhogy ha gond lesz mégis akkor van egy email tőlük amire hivatkozhatok.A válaszadás úgy történik egyébként, hogy az eredeti emailbe amit küld az ember abba pirossal beszúrják a kérdések alá a saját válaszukat és kész.
Így nekik gondolom könnyebb mert nem kell új emaileket fogalmazni és megírni hanem adott kérdés alá csak írnak egy választ és probléma megoldva. -
gabor9991
őstag
válasz
Elemental #1081 üzenetére
Közben beszéltem az OBI főpénztárral ott annyit mondtak hogy az elrontott név esetén teljesen hétköznapi eset, hogy utólag tollal ráiírják a hiányzó nevet, ráírják a számlára hogy javítva és lepecsételik.
A főpénztár szerint a kincstárnak el kell fogadnia az így javított számlát.
Meglátjuk. -
gabor9991
őstag
válasz
Elemental #1081 üzenetére
+3614522910
Semmi értelmeset nem mondtak, egyik ügyintéző szerint betűre pontosan kell szerepelni a számlán az adatoknak, de megszakadt a vonal így újra hívtam őket, ott egy másik ügyintéző már ebben sem volt biztos, adott egy email címet ahol majd a szakmai ügyfélszolgálat konkrét választ ad a kérdésre de az már korábban kiderült számomra, hogy oda is hiába küld az ember konkrét kérdést[link] nem merik vállalni a felelősséget, hogy igen/nem.
-
gabor9991
őstag
válasz
Jovanny2 #918 üzenetére
Teljesen hülyék ülnek az email cím mögött is.
Feltettem nekik egy konkrét kérdést hogy válaszoljanak rá igennel vagy nemmel, csatoltam hozzá minden létező dokumentumot amit majd a támogatás igénylésekor is be tudok nyújtani és képesek voltak a hülyék a sablon választ kiküldeni. [kép] úgy hogy a konkrét kérdés megválaszolásával meg sem próbálkoztak.
És ez már valami külön okos csoport, a telefonos ügyfélszolgálat adott egy erre a célra létrehozott email címet ahová írnom kellett.
És ezekre van bízva hogy eldöntsék, az ember majd többmilliós visszatérítésre jogosult vagy nem...
. -
gabor9991
őstag
válasz
Intel fan11 #793 üzenetére
Olvasgatva itt a kérdéseidet azért én azt gondolom, hogy nem téged figyel a NAV hogy hová utalgatod a pénzed
-
gabor9991
őstag
Kerítés építés van konkrétan a támogatás leírásában megadva mi a helyzet akkor ha én a ház körül lévő (sarki ház 70 méter kerítés
)utcafronti kerítést fogom lecserélni?
Nem újat fogok építeni a régi beton lábazat marad és a régi fenyő kerítés elemek helyett obi-s táblás elemeket szereltek fel?
Ez most építés?Először a régit elbontják tehát nem lesz kerítésen mielőtt az új fel lesz szerelve.
Vagy csak felújítás?De az nem lehet mert a fenyő kerítés el lesz dobva -
gabor9991
őstag
-
gabor9991
őstag
válasz
Intel fan11 #603 üzenetére
A szaldós elszámolást a napelemnél már bukta, biztos olvastad, hogy már meg van írva a szerződés de 06.30után már nincs is a szaldóra lehetőség.
-
gabor9991
őstag
Mi a helyzet azzal a számlával amit az építőanyag házhozszállításáról állítottak ki?
100-120m2 térkő az úgy 10 raklap+szegélykő+a térkő alá is kell még pár tonna anyag.
Na ennek a szállítása sincs ingyen, erről a számla elszámolható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest