Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Ennyire gyalázatos lenne?
-
P.Dude
őstag
Nincs valami demója?
Mert demó nélkül ha megvesszük a gamet és kiderül hogy csalódás az egész akkor xarügy eléggé! -
Kiskokó
veterán
na helló. Kölcsönben itt egy példány felraktam és hát nemtudom elsőre nemfogott meg... aztán rájöttem hogy az optionsba minden kivan kapcsolva... igaz igy se a legjobb de hát ez van... egy nagy nagy bajom van vele. méghozzá a KOCSIK HANGJA ! na az nagyon gyatra ..
Aki játszik vele segitsen.. 1 miért lehet az hogy Szaggat a zene meg a szövegek.. ?? 2. hol lehet tuningolni a kocsit ?? igaz még csak 3 versenyt csináltam de otthon nemlehet csinálni rajta semmit ?? nem olyan mint a streetlegal ?? na mind1.. majd irok még ha valami nemjó vagy nemtudok valamit. -
P.Dude
őstag
Hát nemis tudom.
Kicsit gagyinak tűnik a game.Már Február 6.-án megjelent a game és nincs demo.
A játékról ítélve bugok azok vannak benne,a törés meg szinte nemis jelentkezik,az irányítás is elég fura benne és az egész értékelés átlagon aluli de nem nálam.Ha betudom szerezni ezt a gamet majd még többet tudok.Egyenlőre várj vele szerintem. -
gio
csendes tag
mivel semmi infót nem találtam...
Valakinek már van, mert érdekelne mennyire jó (képek alapján nem rosz), érdemes egyáltalán beszereznem, vagy sz@rt sem ér.?
A törések nagyon pöpecnek tünnek, ráadásul normális licencelt verdával.
itt a link
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Trollok komolyan
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest