- Fórumok
- Processzorok, tuning
- L2 cache bővítése
- (téma lezárva)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
ami széttég azt már nehéz visszacsínálni :)
Amúgy nem hiszem hogy olyan feltzűnő lenne az a 256 - 512 külömbség... -
_Volkovy_
nagyúr
-
pintyesz
senior tag
-
pintyesz
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
elnezest, te valoban nem hulyezted le, te egyszeruen hulyeseget valaszoltal (persze a kerdes sem volt pontos, de ez nem nevezheto mentsegnek)
(en hibam, nem neztem meg, hogy ki hulyezett, s ki mondott hulyeseget)
mellesleg egy szoval nem mondtam, hogy hulyek vagytok, csak azt, hogy ha nem vagytok kepben (ami mindenkivel megeshet), attol nem kell poenkodni, meg magabiztosan ravagni, hogy ''NEM''
Pintyesz: ket oka lehet a csokkenesnek
1: nem megfeleloen kototted ossze a hidakat? - en anno mikor a szorzolockot szedtem le a 800-as duronomrol (l1 hidak osszekotese) muszaj voltam a forrasztopakahoz fordulni, mivel sem a grafitozas, sem a rezszalak, sem az alufoliadarabkak nem hoztak kivant eredmenyt (unlock helyett 10.5-os szorzo, kovetkezo bootnal 11.5-os, harmadiknal 7.5, meg igy ossze vissza)
2: hibas a cache, szoval nem is fogod tudni hasznalni, s lehet hogy e hiba miatt a proci letilt a cache-bol egy reszt (nemtom van-e ilyen, de nem tartom elkepzelhetetlennek :F)Hogyne lennék képben,kedves.
Az,hogy nem feltételezem,hogy akinek ilyen kérdése van,az Thortont akar lakkozgatni,vagy ősrégi lapokkal akar szenvedni,tényleg az én hülyeségemnek tudható be.:P -
VladimirR
nagyúr
elnezest, te valoban nem hulyezted le, te egyszeruen hulyeseget valaszoltal (persze a kerdes sem volt pontos, de ez nem nevezheto mentsegnek)
(en hibam, nem neztem meg, hogy ki hulyezett, s ki mondott hulyeseget)
mellesleg egy szoval nem mondtam, hogy hulyek vagytok, csak azt, hogy ha nem vagytok kepben (ami mindenkivel megeshet), attol nem kell poenkodni, meg magabiztosan ravagni, hogy ''NEM''
Pintyesz: ket oka lehet a csokkenesnek
1: nem megfeleloen kototted ossze a hidakat? - en anno mikor a szorzolockot szedtem le a 800-as duronomrol (l1 hidak osszekotese) muszaj voltam a forrasztopakahoz fordulni, mivel sem a grafitozas, sem a rezszalak, sem az alufoliadarabkak nem hoztak kivant eredmenyt (unlock helyett 10.5-os szorzo, kovetkezo bootnal 11.5-os, harmadiknal 7.5, meg igy ossze vissza)
2: hibas a cache, szoval nem is fogod tudni hasznalni, s lehet hogy e hiba miatt a proci letilt a cache-bol egy reszt (nemtom van-e ilyen, de nem tartom elkepzelhetetlennek :F) -
_Volkovy_
nagyúr
-
FlasH-BacK
senior tag
-
Flashy
veterán
-
pintyesz
senior tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
pintyesz
senior tag
Most csináltam meg az L2es hidak összekötését.
A jó hír:az AIDA Bartonnak ismeri fel
Rossz hír: L2 128KB:F
Bővebbet majd kicsit később. -
_Volkovy_
nagyúr
Mondtam én,hogy ő hülye?
Te oltottál le mindenkit,hogy hülyék vagyunk. -
VladimirR
nagyúr
lehet, hogy dolgozatot kell irnia a cache rejtelmeirol altalaban, vagy egy haverja kerte meg, vag ymost akar ujat vanni
attol meg nem azzal kell kezdeni, hogy ''hulye vagy bazdmeg''
ha nincs mondanivalod, akkor inkabb ne szolj bele, ugyanis ez nem telefon
nagyokos.. -
neduddki
nagyúr
HI!
Nem tiltott csak titkolt:- )))))
udv
neduddki -
Balinov
titán
VladimiR, a kezedet aranyba kéne foglalni,mikor belinkelted ezt a topicot.
Thortonom van és pont ilyen infót keresek.
Istenkirály vagy. Vagy Pátriárka? ;o)
köszi
Balinov -
Balinov
titán
VladimiR, a kezedet aranyba kéne foglalni,mikor belinkelted ezt a topicot.
Thortonom van és pont ilyen infót keresek.
Istenkirály vagy. Vagy Pátriárka? ;o)
köszi
Balinov -
I_Am
veterán
thorton mond nektek valamit?
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30664&arc=f[/L]
meg a duron is
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=32264&arc=f[/L]
topicnyito: megis milyen proci?
arrol nem is beszelve, hogy regebbi gepekben az l2 cache-t az alaplapba kellett dugdosni ;]
[Szerkesztve]Bővítés és a tiltott cache engedélyezése két különböző fogalom.
És ugye Volkovy is észrevette amit észre kellett. De ki tudja, hogy nem-e valaki más kérte meg az illetőt, hogy érdeklődje meg. Valamint lehet több konfig is a háztartásban.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
meg a duron is
arrol nem is beszelve, hogy regebbi gepekben az l2 cache-t az alaplapba kellett dugdosni ;]
[Szerkesztve]szerinted aki ilyet kérdez és 2.4-es cerkája van,az érdeklődik a thorton rejtelmei iránt?
nagyokos..:D -
VladimirR
nagyúr
meg a duron is
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Beszeltek itten hujjesegeket, csak meg kene tanali aszt a totyikot ahol Emvy. meg Biker bovitette a kest a gepeben, nem tugyatok hol van???:- )))))
udv
neduddki -
pubwart
aktív tag
-
Robaj
addikt
Neem! Otthon sufnituning!:DD
-
Uher
aktív tag
-
pilóta
nagyúr
-
I_Am
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Mujke
csendes tag
Valaki még nem hallot róla, hogy az L2-t lehet bővíteni?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- L2 cache bővítése
- (téma lezárva)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Képregény topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 27% - Kingston FURY Renegade 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz KF436C18RBK2/64
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i5-5G I 8GB I 180SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest