Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz bucihost #29466 üzenetére
Nincs gond ebből, bört fogott a pit, és vannak bizonyos hatások amik az állatoknál észlelhető, miszerint ugyanarra a reakcióra másképp reagálnak az állatok, itt is valami ilyesmi történhetett. Egyébként nem az ismerösőm mesélte, hanem a felesége, és nem dicsekvésből, nem olyanok ők, Cselgáncs edző Újpesten, megvan hozzá minden amivel ezt végre hajtotta, erő, technika, rutin. Az embert épp ezért nem bántotta, ugrott volna az edzői munkakör, plusz szigorúban ítélnek ilyen esetekben.
A másik amit írtál a fogásról, már leírták előttem így nem ismétlem őket, volt alkalmam megfigyelni Zénót, nem egy küzdelmét, fogáskor, pláne ha nem jó helyen fogta meg, mindig készen állt villámgyorsan fogást válltani, az első fogások sosem teljes erőből vannak, épp ezért. S mielött azt hinnéd hogy verekedtettem, nem erről van szó, sok fasz ember volt akkoriban itt nálunk és engedték rá az ővéket akarva, akaratlanúl, mindegy is ebből a szempontból, most már elmúlt az a idő.[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Én úgy tudom nem kapnak szájzárat, egyszerűen csak kitartóan fognak. Egyébként ha mással nem is, feszfával ki lehet nyitni a száját. Ismerek olyan staf tenyésztőt, aki hordja magánál ha problémás kutyával megy.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Gazdáját agyoncsapva oldódik a szájzár... Amúgy nem, állkapocstörés , fültől fülig borotva leginkább alulról nézve és a nyakcsigolya törés is hatásos...
Gondolom, nem az ujjából szopta a sztorit. Nyilván ez esetben ez így volt.Amúgy ha kutyát sétáltatok szok' nálam lenni bot, mer' támaszkodnom kő' rá, az meg egy méteres, húszas köracél, mer nehéz is vagyok....
Ja meg fogni is kell a végét, az egy kilós szöghúzós kalapács....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest