- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
Aaron14 #36561 üzenetére
Igaz, nekem vizsla-labi mixem van és nem is a kanapé a versenytárs, hanem a kutyaház teteje, földpince, miegymás, de én is feltettem sokáig az ugrálástól. Az én kutyám mondjuk sokat is fut a természetéből adódóan (na meg a telekméretből is persze), de a doki az ízületvédőt javasolta. Ebből is az Alphavet termékét, ami bevált. Bár nemrég kicsit megsérült a kutyi, mert persze jeges kutyaháztetőről is le kell ugrani a jeges talajra, hogy kicsússzon az a fránya hásó láb, de szerencsére csak rándulás volt, 3 nap szobafogság (nekem nagyobb kihívás volt, mint neki) és nyugi, azóta is szakadatlanul fel-le ugrál mindenhonnan.
Ő mondjuk kinti kutya, nem is nagyon bír bent lenni, de szerintem az ízületvédőt, csonterősítőt neked is érdemes lenne meggondolni. Sokféle van a piacon, vettünk tablettát is már olyan kagylósat, azt is megeszi, de a doki ezt a folyadékot tanácsolta, hogy öreg korára is legyen ízülete.Kérdezd meg a dokit szerintem. A rámpa nem biztos, hogy előnyös lesz, mégis csak kutya, tudja, mi a jó neki. Max nem..
Én mondjuk nem rámpát tennék, hanem egy műanyag fellépőt, hogy ha már mindenáron könnyíteni akarnék neki. Arról is simán felugrik, ha nem a legkisebbet és legcsúszósabbat választod. Tudod, mint a sámli, csak 21. századi és kevésbé környezetbarát megoldású..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Roborock S7 robotporszívó
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest