Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pawaja79

csendes tag

válasz t256 #36404 üzenetére

Szia.
    A csirkés és a gabonás tápokat kerüljük évek óta és ez így is marad. A baj, hogy nagyon kényes és nagyon válogatós. Valamikor megeszi a legolcsóbb olyan nedves tápot, ami megfelel azoknak a követelményeknek, hogy semmiféle csirkeszármazék és gabona nincs benne, valamikor meg az ilyen állatorvosi rendelőkben kapható hiperszuper kilónként 15-25e Ft közötti nedves tápokat is otthagyja. És igen engem bánt, hogy bármennyire is szeretem drágább kaját veszek neki, mint magamnak(bár már lassan hasonló áron lesz) és dobhatom a kukába. Próbáltuk kicsit beáztatni, nedvessel keverni, de hol megeszi, hol nem és általában inkább nem. Válogatós, de nagyon. Tényleg van amikor ugyanazt eszi egy hétig, aztán hagyjuk azt a kaját egy ideig, pár hét után beleszagol és otthagyja.
    Fbon csoportokban sok a szakértő az biztos, azért is hagytam a fbot évek óta csak hirdetésre használom, arra is rossz szájízzel, mert hiába egyértelmű minden, egyszerűen az emberek többsége nem tudja felfogni, amit olvas.
    Nem tudom, hogy az e a Keleti mellett, mert még nem voltunk, de valószínűleg következő alkalommal oda nézünk be. Csak jókat hallottam róla.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés