Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pawaja79
csendes tag
Szia.
A csirkés és a gabonás tápokat kerüljük évek óta és ez így is marad. A baj, hogy nagyon kényes és nagyon válogatós. Valamikor megeszi a legolcsóbb olyan nedves tápot, ami megfelel azoknak a követelményeknek, hogy semmiféle csirkeszármazék és gabona nincs benne, valamikor meg az ilyen állatorvosi rendelőkben kapható hiperszuper kilónként 15-25e Ft közötti nedves tápokat is otthagyja. És igen engem bánt, hogy bármennyire is szeretem drágább kaját veszek neki, mint magamnak(bár már lassan hasonló áron lesz) és dobhatom a kukába. Próbáltuk kicsit beáztatni, nedvessel keverni, de hol megeszi, hol nem és általában inkább nem. Válogatós, de nagyon. Tényleg van amikor ugyanazt eszi egy hétig, aztán hagyjuk azt a kaját egy ideig, pár hét után beleszagol és otthagyja.
Fbon csoportokban sok a szakértő az biztos, azért is hagytam a fbot évek óta csak hirdetésre használom, arra is rossz szájízzel, mert hiába egyértelmű minden, egyszerűen az emberek többsége nem tudja felfogni, amit olvas.
Nem tudom, hogy az e a Keleti mellett, mert még nem voltunk, de valószínűleg következő alkalommal oda nézünk be. Csak jókat hallottam róla.iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest