Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
A macska akkor is hulladék. Évekig trtem, hogy azt csinálják, ami nekik tetszik.
Macskát nevelni? 20x kiálthattam rá, hogy nem szabad, de attól még a tápos tál mellôl ellátogatott a konyhaasztalra, gáztzhelyre is, a mosogatótálcába meg belepisilt. Még a teás-kávés csészéket ôrzô, legmagasabban lévô szekrénybe is bemászott kaja után kutatva, és mindenütt ott hagyta nyomait. Egy idô után nem láttam benne mást, mint egy koszlott ''patkányt''.
De az elhidegülés korábban kezdôdött, amikor meguntam, hogy vadászösztönük hatására levadászák a telkemen élô apró állatokat. Nem a verebek, egerek pusztulása idegesített fel, hanem a gyíkok, siklók, cickányok, békák értelmetlen halála, mert ôket gyakran csak halálra szekálták. Számomra a telkemen élô, a magyar fauna szerves részét alkotó élôlények rendkívül értékesek. Ha látom, hogy a természetes gyepként meghagyott hátsó kertben fürge gyíkok szaladgálnak, levelibéka ül az orgonabokron, sikló mászik elô a cseréprakás alól, varangy, erdei béka rejtezik a veranda kövei alatt, denevér tanyázik a padlásunkon, elégedett vagyok, és örülök mindegyiknek. A macska viszont belerondít az édeni idillbe. Nincs feléje irgalom és szeretet bennem. És amikor szép szorgalmasan telepakolják kerti ágyásaimat bzlô kakájukkal, az aztán már bôven kiüti bennem a biztosítékot.
De persze egyszeren csak hülye vagyok és a macskák tündéri, doromboló szôrgombócok. Akadna a torkodokon, mint nekem, akkor már érthetôbb lenne ellenséges viselkedésem velük szemben.
Ui.: Babszembe visszatért az életkedv. Reggel ugrált rajtam kaját követelve.
Most meg tele pocakkal ismét alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest