Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

Sziasztok,

Egy kis tanács, tapasztalat megosztásra lenne szükségem.

Van egy 7 éves spánielünk, szuka, házban alvós, családi kedvenc, elkényeztetett jószág. :B Mindig mindenhová visszük magunkkal, stb. Előbb volt meg, mint a gyerekek, ezért kicsit féltékeny is rájuk, néha kicsit morog, de farokcsóválva, nem bántotta őket soha, nem is hagytuk egyedül őket, stb. Csak hogy a személyiségét is értsétek.

Most hogy kertesházba költöztünk és kicsit többet nem vagyunk itthon ,meg úgy egyébként is, felmerült egy második kutya kérdése. Talán neki is kicsit jobban telne az a reggel 7 -től, délután 17:30 -ig való időszak társaságban. Illetve mi is szivesen tartanánk két ebet. (Eddig a feleségem itthon volt a gyerekkel, most megy vissza dolgozni majd.

Idén tavasszal voltunk egy hetet küldöldön, amikor a kutya egy ismerősnél volt bérbe, ahol 3 kutya is volt, a pár hónapostól, az idősebbig. Azt mondták, hogy első pár nap kicsit önzőzött, de utána tök jól beilleszkedett, nem volt semmi gond vele.

No a kérdés az, hogy a fentiek alapján mit gondoltok, milyen kutyák jöhetnek szóba? Itt nem fajtára gondolok, hanem, hogy kis kölyök kutya-e vagy esetleg fogadjunk örökbe egy idősebbet? Nem tudom, hogy a mostani kutyának pszihésen méretileg mi jöhet szóba. Lehet, hogy egyke kutyaként nem viselne jól egy nagyobb testű kutyát? (szóba jött a boxer)
    Nekem nagyon szívem csücske a törpe tacskó, de emeletes ház lévén nem kínoznám szegényke gerincét. Illetve nem tudom, hogy a mostaninál egy kisebb méretű kutyát nem-e terrorizálna vagy ilyesmi. Szeretném, ha mindkettő kiegyensúlyozott lenne. :U

Új hozzászólás Aktív témák