Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Belső merevlemez topikból javasolták, hogy azért itt is futtassam meg a kérdést, mégpediglen, hogy xboxhoz külsőnek
Western Digital Elements Desktop 3.5 4TB USB 3.0 [link]
avagy
Western Digital Purple 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40PURZ) [link]
külsö házba pattintva,Nekem utóbbi jobbnak tűnik,de esetleg ha valakinek lenne pro és kontra...
-
kerlac
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
köszönöm, jogos, kapkodtam, köszi a kimerítő választ!

-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Okos TV-hez mlyen külső HDD-t ajánlotok? Most egy régi 2,5-ös kis meghajtó van jozzákapcsolva, de gyakran késik a hang, ami pl egy pendrive-nál már jobban megy, de az meg kicsi...így nekem nagyobb kellene. Volt régen WD külső is hozzá 3,5-es, külön tápos, de ott is tapasztaltam szaggatást....
néztem egy ilyet, vajon jó lehet?
-
kerlac
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, én is a WD-re szavazok, abból is egy 3TB-ra, had pakolhassam a cuccokat :-)
-
kerlac
őstag
válasz
kroland20
üzenetére
22-25e. Indexen olvastam tesztet HDD-kről, ott a Hitachi nyert, bár WD sem maradt le túlságosan.
Apropó, esetleg vmi átalakítót, azaz kábelt, amivel a belső vinyót belső csatlakoztatás nélkül össze tudom kötni usb-n a géppel, tudtok ajánlani? (régen volt vmi kütyü, nem tusom létezik-e még vagy van vmi más)
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani külső 2,5"-ös HDD-t min 1 TB-osat, ami lehetőség szerint elég gyors és megbízható?
Néztem Maxell-t, A-Data, ami ütésálló, Toshiba?
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés, 2,5 külső HDD. két típust néztem ki, de másikra is nyitott vagyok, ha azt jobban ajánljátok:
Mindegyik 1 TB-s, de a Toshiba 3.0-ás usb-s, így talán gyorsabb lenne. Hurcibáláshoz kellene elsősroban, mert pendriven sosem férnek el a cuccaim, nagy külsőt meg cihülnék magammal.
köszöntem az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest