Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Glaz-dozfhut #4946 üzenetére
Igen így néz ki. Akkor lehet, hogy 70 cm. Nem mértem meg pontosan, csak szemre volt kevés.
Sajnos az 1 méterrel sem vagyok kisegítve. 2 méter már jó lenne, hogy biztosan berakhassam a nyitott polcba a dokkolót, és akkor az éjjeliszekrényen lehet a noti.
Egyébként az normálisan,hogy mozog benne a winchester? Nem fogom őket kihúzogatni, de jártam már úgy, hogy arrébb raktam a dokkolót, és hopp, megszűnt a kapcsolat a winchesterekkel. Ezért gondoltam,hogy hosszú kábellel nem fogom véletlenül meghúzni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Julot
aktív tag
válasz Glaz-dozfhut #4362 üzenetére
Nem volt még lehetőségem kipróbálni más kábellel, de ma nekem is megjön egy másik kábel, remélem vagy ez vagy a firmware frissítés megoldja a gondomat!
Köszönöm a segítséged!
Üdv.:
Julot...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz Glaz-dozfhut #4144 üzenetére
Úgy néz ki végre nyugalom költözhet a lelkembe. Nem akarom elkiabálni, de minden kényszerítő intézkedés kikapcsolása után sem csatlakozik le a külső házam: RAIDSONIC IB-3620U3. Amúgy 4-5 percenként vagy pár másodperc kellett a lekapcsoláshoz. Egy külön USB 3-as hosszabbító vásárlása oldotta meg a problémám, ami egy DELOCK összekötő. Pedig a gyári sem látszott ócskának. Egy egy métereset cseréltem egy másik méteresre.
[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
Gh00st
tag
válasz Glaz-dozfhut #4041 üzenetére
Ok. Köszii az infót.
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
Gh00st
tag
válasz Glaz-dozfhut #4039 üzenetére
Köszönöm szépen.
Persze, ekkora HDD-ket nem akartam formázni, rosszul fogalmaztam(a partíciót teszi védetté).
[ Szerkesztve ]
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
Gh00st
tag
válasz Glaz-dozfhut #4036 üzenetére
Köszönöm az infót, igazán hasznos volt, megfogadom.
Még nem döntöttem el, de valószínűleg a 4 lemezes rack-et veszem majd meg(abban vízszintesen vannak, remélem nem lesz gond).
Azonban lenne még egy kérdésem:
Mindegy hol formázom a HDD-t, oda-vissza látja?
(Ugye vannak olyan mobil rack-ek, amik csak akkor látják, ha abban lett formázva.Értsd, pc-n formázva pc látja, átrak rackbe, ott védett partició és ez fordítva is igaz)King Unique
Köszönöm ismét az útbaigazítást.<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
King Unique
titán
válasz Glaz-dozfhut #3923 üzenetére
Üdv!
Hardveres titkosítás inkább gyári külső merevlemezeknél szokott lenni, pl. a WD egyes modelljeinél. Na persze léteznek hardveres titkosítással megáldott, akár PIN-kódos azonosítást használó külső házak, dokkolók is [link].
Viszont a normál egylemezes / többlemezes külső házaknál nem jellemző az ilyen, szabadon rakosgatható ki-be a merevlemez. Bár olyan előfordulhat, hogy a SATA / USB / egyéb interfészen partícionált merevlemez nem mindig oda-vissza kompatibilis egymással—►
példa.Az IB-3620U3 esetében az "unlimited (> 3 TB each HDD)" kifejezés "korlátlan" tárkapacitás limitet jelenthet. Illetve kihangsúlyozza, hogy minden egyes HDD nagyobb lehet, mint 3 TB. Egy másik adatlap szerint viszont már nincs limit. Amúgy ez a korlátlanság vsz a jelenleg forgalomban lévő merevlemez tárkapacitásokra vonatkozhat, mint pl. ASMedia chipek esetében a 8 TB+.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen routert?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- 1 TB, 500 GB -os márkás 2.5", 3.5" -os PC , notebook HDD-k vegyesen a készlet erejéig!! AkciÓÓ
- Eladó új bontatlan WD Blue SA510 1TB M.2 SSD-30eFt, ADATA XPG SX8200 Pro 2TB M.2 SSD-50eFt
- Bontatlan! Samsung 850 PRO 128GB SSD
- Kingston SUV500MS480G mSATA 480GB SSD 42nap működés 1.97TB írt adat
- HDD Caddy optibay 12,7mm, 9,5mm, 9mm SATA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest