Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Raidsonic ICY BOX IB-390StUS-B 3.5" SATA, USB 2.0/eSATA mobil rack-et használ itt valaki?
Ennek a táp bemenete olyan, mint az enyémnek. Szóval, ha valaki ilyen rack-et használ, az legyen szíves nézze meg nekem, hogy az adapterre mi van ráírva. Az én adapterem adatai: output 12V=2A és 5V=2A.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
erdoke
titán
Az elméleti maximum nem garantál neked semmilyen fix gyakorlati sebességet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy külső USB-s háttértárolókkal a gyakorlati (folyamatos) átviteli maximum 30-32 MB/s körül van.
Mindez erősen függ a láncban elhelyezkedő komponensektől.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Nekem van Coolink 5,25-ös keretem, és vinyóval hozza a gépem USB-s korlátját (max. 30-32 MB/s, átlag 28-30 MB/s).Igaz, ez IDE felületű, de ha a SATA2USB híd nem gagyibb benne, akkor az nem különösebben számít.
Az nF4 lapok elég jó USB sebességet tudnak, szerintem nem lesz gond a 25-30 MB/s-os másolással, ha mindkét merevlemez képes ennyire (töredezettség, más használat nem akadályozza).A legjobb aláírás a héten
-
PPeter
addikt
Nemcsak azért írtam, mert az USB eleve alacsonyabb átviteli sebességű, hanem mert az alaplap S-ATA vezérlőjének SEMMI köze nincs hozzá, hogy te milyen ATA/S-ATA meghajtót/HDD-t kötsz a gépre az USB-n keresztül . A leírt adatátviteli értéket a saját tapasztalataim alapján írtam be, egész egyszerűen ennyi szokott lenni az adatátvitel átlagosan az USB-s külső kuckókkal.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
Hát hogy az alaplapod ismeri-e a ''SATA2'' szabványt, annak vajmi kevés köze van ahhoz, hogy egy USB fordítóval rákötött merevelmez milyen sebességgel fog pörögni vele. Jó esetben szerintem a 15-18 MB/sec összejöhet nagy átlagban.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest