- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
SOS!
Azthiszem nagy baj történt :S
Adott egy 3TB-os WD merevlemez ami eddig gond nélkül ment egy asztali gépben közvetlenül alaplapra kötve (abban lett formázva, particionálva, használva)
Aztán ki lett véve és egy külső Captiva 3,5 USB rackbe szerelve hogy notebookról tudjam használni.
Mikor összecsatlakoztattam a géppel nem látta a partíciókat hanem egy "inicializálást" kért előtte. Ez megtörtént de persze utána sem látta.
A nagy baj az ha most visszateszem az eredeti asztaliba már az sem látja a partíciókat. A lemez teljes területét használaton kívülinek jelzi. Pedig ott is csak annyit csináltam hogy a kérdésre hogy Inicializáljon-e megadtam hogy igen, GPT-re :S
Hogy mentsem meg az adataimat kérlek segítsetek?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Sandisk 1TB SD kártya
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest