- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Nem akarok "károgni",de szerintem most sz@rban vagy.Innen csak az üzleti korrektségben bízhatsz.(..az pedig nem az erősségük)
Lehet velük üzletelni,de kiskerben csak PayPal vagy AliexpressSONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Banki utalás vagy Western Union = Az esetek nagy részében "behajthatatlan"
Azonos a Cég név utalásnál,vagy egy teljesen más Cég? Mert itt is gondok szoktak lenni,hogy megad egy teljesen más számla számot.(saját otthoni,stb)[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Az igen nagy bátorság!Én egyszer utaltam gyárnak "előleg számlát" (céges történet,mintadarabra).Ment a duma,hogy nem érkezett meg,meg stb,stb.Azután két hónapra küldte a cuccot,de számla sosem lett mellé.Így abba maradt a projekt.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
csabili74
aktív tag
nálam a fizetés Paypalllal történt, szerencsére, így remélem, a pénzel nem lesz gond.
A forumon jókat olvastam rendelés előtt erről, de már bánom hogy itt akartam venni.
Egyáltalán van valamilyen oldal, ami tényleg megbízható?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Revajzz
tag
srácok srácok... elveszitek a kedvemet a rendeléstől 1 hete követem a fórumot itt és kezd a kedvem is elmenni hogy a md-ből rendeljek, de látom a megoldást: fenyegetés! vagy talán csak tényleg el vannak havazva?
Igazából 10-12-én akarom megrendelni,hogy felkészüljek az info emeltemre és az OSZTV-re! És nagyon kellene mert május 5.én döntő és nem vagyok egy 5ös tanuló....de csak úgy tudok tanulni ha kezembe van. 4-5-6-7órákat nem tudok a gépnél ülni mert bezsibbad az agyam és a seg*em..:/
egy RAMOS W30HD szeretnék magamévá tenni és az lenne a kérdésem így estére, hogy VAN RÁ ESÉLY hogy megjön 3 HÉTEN BELÜL?
köszönöm előre is és sok sikert a csomagok mihamarabbi megérkezéséhez!
Ascend P6 (B119) | Toshiba Satelite M100 |
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett DJI RC távirányítóval + műanyag tok
- Sharkoon usb 3.0 2.5" sata külső merevlemez ház
- Asus Rog Strix B560 E Gaming wifi
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest