Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti

senior tag

válasz david0403 #78612 üzenetére

Tuti, hogy a DHL-nél lenyúlták! Én is jártam így tavaly, meg még néhányan itt, Feucht-ig eljutott, aztán semmi. 5-6-7-8 levélváltás és 1 hónap után visszakaptam a tablet árát. Persze azért még írták, hogyha mégis megkapom, akkor azért szóljak! Oké... Erre kb. annyi esély volt, mint, hogy látsz egy hátúszásban közlekedő lovat a zajló Dunában, folyásiránnyal szemben. :) Szóval szerintem minél sűrűbben csesztesd őket, hogy adják vissza a pénzedet! Német raktár normál működése egy raktáron lévő terméknél kb. az, hogy kedden-szerdán mondjuk rendelsz, pénteken feladják és hétfőn hozza a postás bácsi.

Más:
    Tinydealtől nekem is van egy február 5.-ei, folyamatban lévő megrendelésem, Kínából. Deutsche Post: 7-15 munkanap a szállítási idő, na persze. Február 9.-én megkaptam a nyomkövetési számot, azóta semmi. "Electronic Notification Received". Ez egy semmi eddig vagy nem jól gondolom? A csomagot lehet még fel sem adták, csak ragszámot foglaltak neki. Ennyi idő után legalább annyinak látszódnia kellene a trackingben, hogy célországba elküldve, ugye? Pár levelet már váltottam velük, előrébb természetesen nem jutottam, csak a szokásos Ctrl+C - Ctrl+V üzeneteket küldik. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés