-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz Mitírjakide? #69482 üzenetére
Már megoldott az akksi, egy hónapja, a legtöbb helyről lehet rendelni. Alli, GB, BG, TD.
A TN miatt pedig türelem.[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz Black Phone #69497 üzenetére
Köszi! Belevágok,mást nem tudok tenni sajnos.
-
Mitírjakide?
csendes tag
Sziasztok!
Erre valaki? -
senior tag
válasz salieri. #69496 üzenetére
nem tudom pénzvisszafizetés hogy zajlik, igen átvételi papir csomagszámmal ami Dpd oldalán követhető.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
salieri.
őstag
válasz Black Phone #69495 üzenetére
De jó.. Akkor várhatok több hetet a pénzemre? A futár ad valami átvételi elismervényt?
-
senior tag
válasz salieri. #69494 üzenetére
DPD pestre felviszi, a futárt ők állják, onnan megy Románokhoz.
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
salieri.
őstag
válasz tibcsi0407 #69492 üzenetére
Nem tudom,hogy hova kell küldeni, egyenlőre annyit írtak küldik érte a futárt ,aki felveszi velem a kapcsolatot!
-inferno-: ezek nem jó hírek.. annyi,hogy én még 14 napon belül vagyok
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz salieri. #69491 üzenetére
Jelzed nekik a problémát pár nap alatt elviszi DPD tőled utána már csak rajtuk mulik, nekünk most vitték el másodjára a hibás, még 1 évig garis porszivót elsőre sajnos nem sikerült orvosolni a hibát 1.5 után visszaküldték, kb 3-4 helyen összetörve a hiba ugyanúgy fennáll, képeket elküldtem nekik, illetve beleírtam hogy a fogyasztóvédelmibe is bemegyek vele... most arra reagálva újra elvitték... én is kértem cserét illetve pénzvisszafizetést! Szóval ennyit az Emag-ról
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Sziasztok! Emagnál mennyire működik flottul a visszaküldési lehetőség? Kaptam egy hibás tévét és ennek az árát szeretném visszakapni. Mennyi idő alatt zajlik le átlagosan egy ilyen folyamat?
-
Dani1988
csendes tag
sajnos elég szégyen...
és az, hogy nálunk ez elég erősen megy, még a nyomkövetés nélküli cuccok esetében is, ami ott gyakoribb.
de hogy nyomkövetéses cuccot elveszteni...első eset, hogy előfordult velem.
de dhl/hls/ups és társaival nem hozatok semmit se, eu-n kivül, az fix, nincs kedvem vámot fizetni se, mer elég sokat ráfizethet az ember -
beg
veterán
válasz Dani1988 #69488 üzenetére
Purchase Protection is running out, but package is still in transit.
Amúgy szégyen, hogy belföldi feldolgozásra továbbítva után tűnik el a csomag.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dani1988
csendes tag
Egy a gond, nem tudom mit jelöljek be:
Select your problem from the options below:
Logistics tracking problem
Purchase Protection is running out, but package is still in transit
Package was returned to seller by shipping company
No tracking information Your order has tracking information.
Customs problem
Customs is holding the package
Other
Package sent to a wrong addressmivel a protection még fut.
-
Dani1988
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megnyissam a panaszt már?
Aliexpress-ről lett rendelve egy cucc $78.45 értékben.
A rendelés/vásárlás dátuma február 10.
A csomag beérkezett az országunkba
2016.03.13 01:33 (GMT-7): Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingDe innen már nem érkezett meg hozzám.
Én megnyitottam a panaszt korábban, a kedves eladó meg minden kérés nélkül extend protectiont-t nyomott.
Ő elvileg érdeklődött a postán ekkor és neki azt mondták, a csomag "felvételre vár".+ időt kér, mert kevés neki az az idő hogy canceljem, én belementem eddig oké...
Nos a magyar posta meg nem látta a csomagot a követési rendszerben, mikor érdeklödtem, miszerint nem volt/nincs még egy postahelyen sem.
A kerestetvény már be lett nyújtva. a posta már megirta a választ, hogy elveszett, ezt el is küldték angol nyelvü formában, amit elküldtem az eladónak, de erre ő nem válaszolt, csak annyit, hogy biztos vagyok benne hogy nem érkezett meg? én mondtam hogy biztos, erre 3 napig semmi, kérdeztem mi a szitu, mondta, egy kis időt kér még.
a legfontosabb 60 napos garanciát vállalt a full refundra, tehát elég idegborzoló.
a 30 napos extendből még 17 nap van hátra. -
maj-viktor
őstag
válasz RVR400 #69472 üzenetére
Ez jogos! De azért nem olyan "bonyolult" a chargeback eljárás sem, ahogy előadjátok... csupán a banki ügyintézők nem igazán tájékozottak ezügyben... illetve mondhatni "sz*rnak bele" (ezeket én is tapasztalom sajnos), és "addig kell menni", míg megtalálod az "emberedet", azaz kérsz főnököt, stb. (akár panasz / vásárlókönybe beírás "fenyegetés", stb.), csak a legtöbb mulya ember az első "visszakozásra" már annyiba hagyja! (én ha már pár ezer forintom "bánja", "tuti" utánamegyek - sokszor még az "értékes időmet is leszarom", hogy nem térül meg, amennyi órát "rászánok" - ha visszaszámolod, hogy mondjuk 10E Ft-ot egy ezres nettó munkabérrel több, mint 10óra utánajárással tudtál csak visszaszerezni.. jó mondjuk ebbe az utazás - várakozás, előinfók, mindent beleszámolva... azért egy 10E+-os tétel már időileg is megtérül)
Igazából a banki ügyintéző meg a bank részéről, azért eléggé "papírmunkás a dolog", pedig alapból a kártyakibocsájtó vállalja ezt a fajta garanciát, hogy 60-120-180 (most nem tudom a pontos napokat, talán félév), indíthatsz chargeback eljárást egy adott BANKKÁRTYÁS fizetésre! (ez fontos, hogy átutalásra nem... csak ami "bankkártyás fizetés"-ként van bejegyezve - használva, mert ez a MasterCard / VISA-nak a "garanciája" - legyen akár visszaélés a kártyaadataiddal vagy akár hibás rendelési "teljesítés"!)
Szóval ezt megint hangsúlyozom, ilyen esetben, ha tegyük fel nem PayPal-al fizettünk (hanem "sima bankkártyás fizetésként")... mondjuk a webshopok esetén is általában a bankkártyás fizetés is átdob a paypal "ideiglenes bankkártyás PayPal fizetésre", úgy meg már "PayPal garanciánk él".... de ha pl. valami "kamu oldalról rendeltünk" és bankkártyával fizettünk, nyugodtan menjünk be a bankunkba, elmondjuk mi a történet, hogy netes vásárlás - igazolva a dokumentumokkal (e-mail), tranzakció dátuma és indítsunk chargeback eljárást... ha az egyszeri ügyintéző elhajt, kérj felettest, stb.
(#69473) headhunter
Yep, szimpla "nem regisztrált küldeményként jött akkor...(#69474) SchumiBácsi
Külföldi rendelés... várakozási ideje: ~1hó (szal ez még csak 1hét... még egy 3hetet "várhatsz")
(illetve igen, ahogy beg írta régen 45nap volt a PayPal védelem, ez mostanra már kiterjesztett és 180nap)
A 45 nap "berögzülés", mondjuk ha nem jön meg a csomag, akkor már érdemes ügyet indítani PayPal-on...
(persze függő honnan - hogy rendelted... lehet hogy EU-s akkor gyorsabb, vagy DHL, akkor szintén, stb.)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
30-35$ valós érték alatt még simán OK szokott lenni...
Hát ugyebár a "törvényi határ" az 22€, mely 315Ft-tal szorozva 6.930 Ft / 280Ft-os $ árfolyammal: 24,75$ (ez alatt tuti nincs semmi "b*szogatás", de gyakorlati tapasztalataim szerint még a ~30$-osokkal is "jó vagy", persze efölött már mindenképpen kalkulálj a +27% ÁFA & 2E Ft vámkezelési költséggel!
(Ezt a "kalkuláljunk vele", nem győzöm hangsúlyozni mindig - mindenkinek, aki akár engem is megkeres itt nyilvánosan / PM-be / blogon / face-n, akármi... ha "nem tetszik a rendszer", NE RENDELJ KÜLFÖLDRŐL, pláne EU-n kívülről! 22€ felett kalkulálj a plusz teherrel, ha van, akkor van! Ha "véletlenül megúszod", akkor meg "csendben örülsz"! )
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
őstag
Sztem eggyel is már adja. De én olyan elvetemült vagyok hogy a meglévő kettő is egybe van építve - azzal már ölni lehet Meglesz a harmadik akár három is együtt lehet... vagy ha külön van az is jó mert akciónál nemárt a több irányú bevilágítás
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Mitírjakide?
csendes tag
Sziasztok!
28-án rendeltem ezt az akkumulátort Banggoodról a 25-én rendelt drónomhoz. (TN nélküli rendelés) Ilyet lehet rendelni külföldről? Vagy nem fogják átengedni a határon? Mi lesz, ha nem engedik át? Visszakapom a pénzem? Dehát a drónban, vagy telefonban is van akksi, akkor az hogy-hogy átjöhet?
Meg még annyi, hogy a drónom amit rendeltem, az TN számos, és azt a státuszt mutatja a 17track.net, hogy "The item is pre-advised". Ez mikor fog megváltozni? Ma 11 óta ezt mutatja. Ha jól tudom ez egy értesítés szállítás előtt, nem?
Köszi előre is! -
Bozek
nagyúr
válasz SchumiBácsi #69479 üzenetére
26 euró, úgyhogy esélyes. A kicsi kínaiak kisebb árat szoktak ráírni, de ahogy látom, ez amerikai cég.
Amúgy érdekes egy cucc. Ha veszel 10-et, akkor már önvédelmi fegyvernek is lehet használni a zseblámpát.
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki olyan oldalt ajánlani, ahol eu raktáron van a Teclast X98 Plus 3G Dual OS, vagy legalább van Eu Express szállítás? Sajnos sehol sem találom. Geekbuying-on spanyol raktárban csak a sima wifi-s változat van...
-
őstag
Akkor jó ha 180nap... A postázással nem tudom mit csinálnak, ugyanazt vettük egy cimborával, 2nap eltolással neki meglett 2hét alatt, nekem meg eltűnt a DHL-nél... ezért van most postával küldve. Mondjuk a nagy szám az lesz ha az eltűnt egyszer csak beesne
Más: ezt vajon megcsípik a vámon?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz SchumiBácsi #69477 üzenetére
180 napig véd a PayPal
Kínai postázás már csak ilyen sajnos. Sok türelem kell hozzá.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
őstag
Én várok a világvégéig, csak ez egy újraküldött csomag (az első elveszett) és fontos lenne hogy 2héten belül akár kézhez is vegyem a cuccot, mert tudtommal ez a paypal dispute határideje - március végi a rendelés. Ha 45nap a dispute nyitási idő, vész esetén mégis hogyan szerezhető vissza a lóvé mondjuk rendelés után 100/akárhány de több mint 45nappal?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz SchumiBácsi #69474 üzenetére
8 napja adták fel. Még várj kb. 15-öt
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Laza...
addikt
-
őstag
válasz maj-viktor #69082 üzenetére
Na újra itt vagyok. A CN-es TN szám csakugyan megvan és valszeg történik is valami,
de mikorra tehető az hogy végre belépjen az országba? Előköszi!
-
headhunter
addikt
válasz maj-viktor #69468 üzenetére
"Kérdés átvételkor alá kellett írnod!? Illetve a track történetben látszik a pontos óra-perc, amikor "átvetted"!?
Ha igen, akkor valós, ha nem, akkor "kamu""Nem kellett aláírni, követésnél még mindig "szállítás alatt"...
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz maj-viktor #69468 üzenetére
A dupla levonás megint más téma, nem kicsit egyszerűbb a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
senior tag
válasz Ben.93 #69465 üzenetére
nalam a sved postas cuccok.... belgiumba rendelem a GB tol!
szoval a 3. heten jott meg 20/21- ik naprasvajci meg nem volt most van az elso Apr 18-an indult uton van
megirom ha megerkezik!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
maj-viktor
őstag
válasz Rodzser Mór #69459 üzenetére
Megnéztem... mind2móddal... átdob a paypal-ra... ott újabb continue után meg megint vissza a ptkg.-es oldalra, szal ígyis van ptkg.! Nyomd tovább nyugodtan... még nem vonja le egy "ideig" az összeget!
elég félrevezető... mert aki nem olvas, az hiszi "ptkg. nélkül" rendeli meg, közbe meg még visszadob a postás lapra... (újabb rosszpont gearbest-nek... GB topikba is vannak "fura anomáliák", meg problémás ügyek... érdekes pl. bangood topikban nem olvasok annyi rosszat, mint ott - illetve én is azt tapasztalom, hogy a no.1. a bang - gyorsaság - ügyfélkezelés, stb. mindenhogy)
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Dupla levonás miatt ~6év alatt 3x intéztem (1x személyesen, 2x online), pikkpakk megvolt! (tényleg gyorsabb, meg kevesebb infó kellett, mint a paypal-nak... nem kértek rendőrségi feljelentést, stb.)
Bár ez tény, ez más miatt lett indítva... de hasonló "procedúra"
(#69461) tbalint3
(#69463) tbalint3
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?type=-&stext=www.internationalparceltracking.com(#69464) headhunter
Hivatalosan csak az R-el kezdődő számít "regisztráltnak", a gyakorlatban én is látom, hogy 20felé TN formátumú számot kapok (pl. aliexpress-en), de valahogy mindig kiderül a "turpfisság", azaz vagy random TN út generáció van vagy "országhatárig" (itt a "zsákos postát" tudom elképzelni), de a többi mind "kamu"!
Amit a posta.hu nem lát... illetve amikor átveszed és nem írod alá (nem kell aláírni), az nem valós "regisztrált"A 17track és a trackitonline.ru, attól, hogy "látja", nem azt jelenti, hogy "valós"!
(mert ezen oldalak is csak az infókat gyűjtik össze egy helyre, így a "kínai posta honlapjáról" és/vagy "magyar posta honlapjáról vagy a kamu TN-követő oldalakéról... ahogy nagyon helyesen, pl. a YANWEN féle esetén ki is írja már egy ideje, hogy FAKE (azaz kamu)A tied UF-el kezdődik... én is szoktam néha kapni ilyet... "nem követhető"... "valósan"!
(ha megjön örülünk, ha nem, akkor dispute - refund... azért általában 90%-ban megszoktak jönni az ilyenek is)
Kérdés átvételkor alákellett írnod!? Illetve a track történetben látszik a pontos óra-perc, amikor "átvetted"!?
Ha igen, akkor valós, ha nem, akkor "kamu"[ Szerkesztve ]
-
Ben.93
tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne:
Swiss post vagy Sweden post (a gyorsaság számít értelemszerűen)? Tapasztalatok vannak? köszi
-
headhunter
addikt
válasz maj-viktor #69402 üzenetére
Megjött a csomag... (74 nap, feladástól számítva 72 nap.) (2016.02.15.-2016.04.29.)
Ilyen csomagokat, nem is lehet követni?
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Van-e valakinek arról tapasztalata, arról hogy megy Kínából a csomagküldés, természetes személyek között.
Ha mondjuk küldetnék egy csomagot magamnak ismerőssel Kínából pl. telefont, akkor ugyanúgy kell áfáztatni, vagy hogy szerintetek, hogy jönne egy ilyen csomag? Árakról esetleg tud valaki valamit?
Kösz előre is!nem 21 éves vagyok...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz maj-viktor #69446 üzenetére
Ezt akartam, ezzel néztem:
[link]
Más áruval nem néztem, hogy melyik módon hogy változik vagy nem változik a postaköltség.Cinedog
Igen, EU raktáras a cucc.
-
Ciccuka
veterán
válasz germinator66 #69452 üzenetére
Írj a paypal-nak. Egy próbát megér.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Bozek
nagyúr
válasz maj-viktor #69446 üzenetére
Én tegnap rendeltem egy iPega PG-9033-as kontrollert (a 9052-es nem kompatibilis PC-vel, pedig az is jó cucc), free shippinggel. Mondjuk én a Continue Checkout-ra nyomtam, mert már ismerem az oldalt.
-
peestike
senior tag
válasz tibcsi0407 #69451 üzenetére
Mostanság saját és más esetét látva nekem az a véleményem, hogy akár lehet gyorsabb és biztosabb egy bankos kínlódás, mint a paypal. Sajnos ott is vannak félnótások... Egy ilyet kifogsz, (mint én) szopóroller a vége.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
beg
veterán
válasz germinator66 #69452 üzenetére
Tudod erre szokták mondani, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít annak betartásától.
Próbálhatsz kifogást keresni, de ezt sajnos te baltáztad el. Ugyanennyi lett volna előtte ide írni és segítettünk volna.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
germinator66
aktív tag
válasz Ciccuka #69441 üzenetére
Egyrészt nem volt egyértelmű, hogy mikor kell lezárni (amikor visszaküldtem, vagy a folyamat végén), másrészt nem történt 15 nap alatt semmi, pedig máskor a 8. nap környékén tovább lehet eszkalálni. Nem engedett másik claimet nyitni, és mivel tovább akartam eszkalálni, gondoltam ezt lezárom, és nyitok újat.
Azt nevetségesnek tartom, hogy még csak megerősítés sem kell a lezáráshoz, pedig újat nyitni nem lehet, arról nem is beszélve, hogy minden más xarságot vissza lehet vonni (pl. ha rákattintottam, hogy fizetve, akkor vissza lehet rakni, hogy még sincs fizetve stb. Ez mennyire logikus???)
-
tibcsi0407
félisten
válasz nepszter1 #69449 üzenetére
Akár megbízható, akár nem, mindig kell a Paypal.
Egyszerű szitu:
Elhagyja a szállítócég a csomagod és nem akarja a shop visszafizetni. Mit csinálsz? Mész a bankba, hogy chargeback eljárást indíts és vársz a pénzedre hosszú időn át, ha egyáltalán megoldható?utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nepszter1
addikt
Tomtop mennyire megbízható oldal ? Gondolok én arra hogy sajnos nem tudok paypallal fizetni csak sima visa electron kártyával , nagy bátorság lenne ? Próbáljam meg minden félképpen paypallal ?
-
refund or resend? Végre célt értem banggooddal...
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Zeki
nagyúr
válasz Rodzser Mór #69445 üzenetére
EU raktáras cucc?
-
maj-viktor
őstag
válasz Rodzser Mór #69445 üzenetére
Elsőre valami bug-nak hangzik... tudsz adni konkrét terméket - terméklapot, kipróbálom én is... amúyg ptkg. szinte mindig van és a gearbest pont nem arról híres, hogy ott van "free shipping", szemben pl. a banggood-al!
Így hiába olcsóbb valami pl. gear-en, mint bang-en, a bangen free shipping van, a gear-en meg +x$-nyi ptkg. és úgy sokszor már drágább, mint a konkurenciánál (persze van, hogy nem... most pl. volt Miband 1S karkötő mind2 helyen akciósan csak 1hét különbséggel, így a gear-ről rendeltem, pedig a bang sokkal korrektebb - szimpatikusabb, csak azért 16$ vagy 28$ nem mindegy... aztán most meg mind2 helyen 15$ "akciósan")
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Érdekes, mert beraktam a terméket a kosárba (gearbest). Ez az "1. Cart" oldal a 3 oldalból. A lap tetején mutatja a folyamatot, hogy 3 lépés van és abból ez az 1.
Aztán ha itt a "check out with paypal"-ra kattintok, akkor a paypal oldalra visz és nem számol hozzá postaköltséget.
Viszont ha "proceed to checkout"-ra kattintok, akkor marad a gearbest oldalán és a 2. oldalra visz, azaz "Payment & shipping" oldalra. Itt ezen az oldalon mutatja a postázási címememet és hogy "Available Shipping Methods" és ezen belül, hogy "Expedited shipping DHL", ami 13,83 USD. Itt egyáltalán nincs lehetőség Free shipping-et választani. Ez a 13,83 be van jelölve és nem tudom kiszedni a bejelölést. Csak az "Add Shipping Insurance to your order"-t tudom kiválasztani, ha akarom.Szóval, hogy van ez? Ha simán a "Check out with paypal"-ra megyek, akkor miért nem jelenik meg ez a "Proceed checkout" esetén kötelező postaköltség?
Vagy kérdezhetem úgy is, hogy miért nem lehet free shippinget választani, miközben a termék oldalán van erre lehetőség (látszólag).A Live chat-en nem tudtam megkérdezni, nincs a másik oldalon senki.
A biztosításhoz ez van írva:
Note: To get a safe delivery ,we recommend customer pay tracking fee and insurance for the order. Buying insurance guarantees your shipment. In the event of verified shipping damage/loss, GearBest will resend an identical parcel free of charge.Az Expedited shipping DHL-lel jön. Nem hiszem, hogy van értelme biztosítást kérni.
-
Knobber
aktív tag
Hello hy!
Adott egy Dealsmachine telefon rendelés (USD60).
TN nélkül adták fel, és egy hónap alatt sem érkezett meg.
Dispute? Vagy még érdemes várni?[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
Laza...
addikt
válasz germinator66 #69439 üzenetére
Zartad. Ennyi. Az elado hozzaallasara szamithatsz mar csak
Never give up!
-
Ciccuka
veterán
válasz germinator66 #69439 üzenetére
De miért mentél rá a Close-ra?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
vasi89
őstag
válasz tibcsi0407 #69418 üzenetére
ja azt nem figyeltem bocsi
-
Laza...
addikt
válasz germinator66 #69437 üzenetére
A vita nyitva van, vagy lezartad (marmint cancelre nyomtal-e)? Ez a fo kerdes...
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
-
Laza...
addikt
válasz germinator66 #69435 üzenetére
Ha lezartad a vitat, akkor mar semmit nem tudsz tenni. Az eladora van bizva, mennyi gerince van. Tanulopenz
Never give up!
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
A problémám az, hogy rendeltem valamit eBay-en keresztül, de a hibás termékleírás miatt vissza kellett küldenem. Az eladó még nem jelzett vissza, hogy megkapta volna (jelenleg ott tartunk 2 napja, hogy "ellenőrizni fogja"), a kommunikáció nagyon nyögvenyelős. A visszaküldéskor nyitottam egy claim-met, mondván, hogy nem felelt meg, és vissza akarom küldeni (return). Mivel sok értelmét nem láttam, lezártam, ám így nem enged újabbat nyitni. A kérdés, hogyan tudom tovább eszkalálni a problémát, hogy visszakapjam a pénzem végre 1 hónap után?
Egyébként természetesen nyomkövetés van a küldeményen, de azon nem látom a célországon belüli mozgását sajnos.
-
DJosef
őstag
Estét Urak!
Tudok valamit arról a pletykáról, hogy május elsejétől vámköteles lesz a 10€ alatti termékek rendelése is?
Forget about it
-
nepszter1
addikt
Hali , esetleg van olyan oldal ahol meg lehet oldani azt hogy pl. kínából rendelek egy telefont de azt látná a posta hogy eubol küldték nekem ?
-
tbalint3
tag
Üdv
Hollandiából érkező nyomkövetett csomagot a sima posta hozza? (3S -el kezdődik a nyomkövetési szám)
-
vasi89
őstag
válasz Rodzser Mór #69415 üzenetére
én fizettem TN-ért de ugyanúgy kamut kaptam, szóval fölösleges pénzkidobás.
-
Zeki
nagyúr
válasz Rodzser Mór #69415 üzenetére
Ha kiválasztottad a terméket, kiderül menyi a tracking hozzá a flat rate-hez felárban.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Gearbest EU raktárból ennyi lenne a szállítás Magyarországra:
Flat Rate Shipping 7 - 25 business days FREE SHIPPING
Azaz 0 EUR. Meg tudjátok mondani, hogy ez a "flat rate shipping" kap tracking számot? Vagy esetleg 1-2 EUR-ért biztosítani lehet? Nem szeretném, ha elkallódna és még nem is reklamálhatnék.
A drágábbik szállítás Expedited Shipping 4 - 7 business days $14.70. Ezt nem választanám
szívempénztárcám szerint. -
Zeki
nagyúr
válasz atee_13 #69411 üzenetére
Változó... mert előre is kikérhetik, meg Kínából is ki kell érnie (talán Szingapúrba?) ahol átveszi a holland posta.
Szóval lehet 2 hét is.---
Én a banggoodról rendeltem egy 5 portos blitzwolf töltőt, tracking+biztosítás, kínai postával jön. És ahogy nézem, már el is hagyta Kínát.
23-án rendeltem, 24-én shipped, de igazából csak 27-én kapta meg a kínai posta.Fura hogy nem holland vagy svéd postával jön, lehet a 32 US centes biztosítás miatt?
Na majd kiderül mennyit fut így. -
atee_13
őstag
Holland postás szám mennyi idő alatt lesz aktív? Hétfőn kaptam de még nem az.
-
beg
veterán
válasz RVR400 #69407 üzenetére
Én próbálkoztam szépen, illedelmesen, okosan. Töbször is, több Lucy, Kevin, DonnaSuxxx és hasonló nikkes ticketes emberkével. Vagy meg sem értették mit akarok, vagy nem is foglalkoztak vele és ment az értetlenkedés, időhúzás. Biztos ki lehet fogni értelmes civilizált lényformát is, aki tud angolul, csak az elég ritka
(#69408) Drótszamár: a hollandal nincs gond, gubanc a belgával szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Én febr végén rendeltem onnan Miband-et, és működött a tracking:
2016.03.01 07:14 NLAMSE(Netherlands ( Küldemény információ: Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2016.03.01 07:14 NLAMSE(Netherlands ( Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.03.01 21:05 NLAMSE(Netherlands ( Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.03.05 02:41 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.03.07 20:08 Küldemény információ: Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016.03.08 XX:XX XXXXXX posta Küldemény információ: Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredMost is úton egy kamerám, ott is működik az NL postos tacking.
Vagy van másik tracking is?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
RVR400
veterán
Akkor a GB ticket support csak nekem működik? Eddig 3-ból 3 esetben normálisak voltak. Persze elsőre volt próbálkozás a 25 USD refunddal érintőhibára, de 55 USD egy új kijelző kompletten a telóhoz, így inkább visszaküldtem, hogy csinálják meg. Persze más kérdés, hogy még nem zajlott le, tehát lehet még érdekesség, de a 4. levélváltásnál már megkaptam a kinti címet, ahová küldhettem a telót.
-
beg
veterán
válasz vasi89 #69405 üzenetére
Régi történet, hogy inkább ne fizessünk ott se a TN-ért, se a biztosításért. Plusz pénzeket kérnek a semmiért, mert úgysem nemzetközi trackinget adnak, hanem ,majdnem trackinget vagy azt sem. Az, hogy egy csomag csak egy országig "követhető", az nem az átadásig, aláírással igazolt átvétel.
Legközelebb nem kell plusz pár dollár ezekért és ha megkapod minden ok, ha nem, akkor irány a PayPal. Ja, és a supportnak írt levél döntő töbségében kútba dobott kavics, oda majd akkor kell írni alkudozás miatt, ha esetleg a PayPal valamiért nem neked ad igazat.
-
vasi89
őstag
Hello!
Gearbest supporttal van valakinek tapasztalata? Meg reklamáltam h fizettem plusz TN-ért megis kamut kaptam illetve segítséget kertem mert amit rendeltem miband nem igazán úgy működik ahogy kellene. De a tn reklamációra nem is reagálnak illetve a 4.email után is megkérdeztek mi baja a karkotonek. Érthetőbben mar nem tudok nekik írni. Tenyleg ennyire hülyék vagy ennyire nem akarnak segíteni?
-
maj-viktor
őstag
-
Bornie127
aktív tag
válasz maj-viktor #69402 üzenetére
Kitakartad a posta nevét, az első trackinget, de a másodikat nem
-
maj-viktor
őstag
válasz headhunter #69397 üzenetére
Nekem volt 61 / 95 napos... (most így futólag amit visszakeresve találtam és "rémlik is", asszem nekem ez a 90napos volt a leghosszabb)
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_31858-31858.html
&
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_65882-65882.html[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz Janaboy #69400 üzenetére
Én ilyet kaptam annó:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_52548-52548.htmlAmi fura volt akkoris, hogy nem is ÁFA-ként, hanem vámteher címszóval kaptam róla papírt...
A vámkezelési költséget meg nettó 3.090 Ft-os áron "számolták"(mondjuk ez 2015-ös, mostmár nettó 4E Ft a vámkezelés a DHL-nál, ha jól tudom)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest