Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, EMS posta esetén mi a helyzet? Vámolás? Gyorsaság???
-
headhunter
addikt
Miben hasonlít a vámolás és a szerencsejáték?
-
Dominó85
addikt
válasz
bl1zzOne #63290 üzenetére
Hál Istennek én nem használok PP-t. Elég hogy az OTP is mocskos módon vált.
Viszont megvédi a pénzem hála az új rendszerüknek (30 napig, internetbankszámla esetén). Nagyobb értéket meg lassú postával nem rendelek szinte soha.
Tippem:
Váltsd át a PP-n belül az USD-t EUR-ra és utána próbáld a rendelést végig vinni. Egy próbát megérhet. -
bl1zzOne
csendes tag
válasz
Black&White #63283 üzenetére
Huh köszi a visszajelzést, nem szeretnék belefutni egy pay pal dispute-ba, mert addig nincs telóm, az a két hét is elég sok várakozási idő, azért is fontos tudnom, hogy ez a webshop megbízható-e.
-
tbalint3
tag
válasz
DougButabi #63266 üzenetére
Nem, a PP fiókomat egyidőben készítettem az ebay fiókkal amikor kezdtem a rendelgetéseket külföldről. Ez még idén május végén volt. És még júniusban meg is csináltam a 400Ft-os bankkártya ellenőrzést, amit 3 napon belül vissza is utaltak.
Viszont pont tegnap a fizetés előtt módosítottam a PP és ebay címemet is költözés miatt. Esetleg ezzel nem lehet összefüggésben a dolog?
A másik ami furcsa, hogy eddig az OTPdirekt-en mindig a "zárolt összeg" résznél látszódott könyvelésig a levett pénz, most viszont az "előjegyzett kártyaforgalmak"-ban van. -
kmarci25
veterán
A Royal Mail-es szállításnál ne várj TN-t, viszont azt bizton várhatod, hogy megkapod.
Még egy csomagom sem veszett el Angliából. Mostanában egy kicsit késében vannak, bátyámnak nov. 6-ig ígérték, hogy megkapja, és "csak" 10-én kapta meg, épp aznap mikor írt az eladónak, hogy wazzup?
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Horvát vámmal? Ha minden igaz 300kn-ig vámmentes (kb 12.000Ft), felette 25%.
Leginkább az átvizsgálások szigorára lennék kíváncsi, mert oda rendelnék egy csomagot, de a vámpapírok kitöltésével nincs tapasztalatom. Ott is megfognak (szinte) mindent?Köszi
-
oba
addikt
Ebayen rendeltem ezt az órát egy héttel ezelőtt [link]
másnap jött is email az ebaytól hogy postára adták, economy int'l postage, item # és transaction id társaságában... tracking number viszont nincselvileg Angliából jön a cucc, legalábbis ebayen az van írva az item locationnél
Szerintetek írjak az eladónak és kérjek tn -t, vagy mindegy, mert úgy is meg fog jönni? Vagy ezekhez nem is jár tracking number? Ilyen free shippinges a nemrég belinkelt cuccom is, ami aliexpressről jön és ott kaptam tn -t. -
Rainee
csendes tag
válasz
hjozsi #63275 üzenetére
Meg van a fénykép. De nem adta fel szerintem. Szeptemberben is rendeltünk tőlük, nem volt semmi gáz. Pikk-pakk megjött 15 nap alatt a cucc.
Most október 28-án rendeltem. November 4-én jelent meg az első dolog a trackingen. Azóta folyamatosan "The item is pre-advised". A levélben azt írja, hogy 5-7 nap a tracking frissülés. Ezen már túl vagyunk.
-
oba
addikt
Srácok! Ez azt jelenti, hogy nem is került vámkezelés alá és már kézbesítés van csak hátra? Vámérték alatti, szóval nem aggódom, csak érdekelne hogy kb. mennyi idő míg ebből az állapotból ide ér hozzám a csomag
szerk.: jó, hülye vagyok...
most esett le, hogy ez csak az, hogy készen van a csomag ahhoz hogy Magyarországra szállítsák...
sry...
-
Rainee
csendes tag
Sziasztok!
Elindítottam a refundot a Paypalnál, mert 3 nap után sem igazán akaródzott az Everbuyingnak válaszolni, se változni a trackingnek.
Most ezzel a válasszal néznek hülyének...
http://www.17track.net/*****
For shipping leadtime please check here:http://www.everbuying.net/m-article-id-87.html
This can also be affected by factors such as customs,remote locations, peak shipping periods,national holidays and weather.Occasionally, there may be a slight delay before the package(s) become trackable while they are being logged by the respective shipping company.
About your order,we have contacted the shipping agent to update tracking information as soon as possible.We therefore kindly ask that you review the online tracking status after 5-7 days as this should display the correct status.
A státusz november 4-től még mindig pre-advised. Létezik az, hogy 9 nap után nem frissül a tracker? Tuti, hogy még mindig nincs feladva. Ilyen esetben a Paypal mit lép?
-
beg
veterán
válasz
bl1zzOne #63265 üzenetére
PayPal is van, ingyenesen ígérik a mókamentes szállítást, nagy baj nem történhet.
Ez a fórumtárs rendelt onnan gond nélkül, esetleg kérdezz rá privátban."First, we ship the package to France via SF-Express. We will pay the customs fee if the package is stuck at customs. After the package arrived at facility, and then deliver to your door via Chronopost express."
Ha rendelsz, majd számolj be a tapasztalatokról.
-
Zeki
nagyúr
válasz
bl1zzOne #63265 üzenetére
Nem hallottam róla, de szimpatikus...
http://www.giztop.com/shipping -
DougButabi
tag
válasz
tbalint3 #63256 üzenetére
Egész véletlenül nem friss a paypal-od, mert a frissen regisztrált bankkártyán szoktak terhelni 1 USD-t, ahol megadják a megjegyzést, amit később igazolásképpen elkérnek tőled. Ezzel biztosítva, hogy valóban tied a kártya.
Na a lényeg, ha ez van, akkor vissza fogod kapni azt az 1 dolcsit.
Nézd meg az OTP-s kártyatörténeteden a tételeket! -
bl1zzOne
csendes tag
Üdv! Használtam a keresőt is de nem jártam sikerrel. Mennyire biztonságos a giztop.com oldalról rendelni? Rendelt már innen valaki?
-
hardline
senior tag
válasz
maj-viktor #63262 üzenetére
Írtam, hogy nem csak ezzel a termékkel és nem csak most tapasztaltam. Egyébként tegnap délután 17 órakor is nyomkodtam (ha nem tévedek akkor volt kínában éjfél), és ma reggel 9 órakor is próbálkoztam. Tehát nem a nap végén vártam, hogy még legyen, de gyanítom, hogy ebből nem is létezett akciós áron egy darab sem...
-
maj-viktor
őstag
válasz
hardline #63261 üzenetére
"This coupon has reached its usage number limit."
"Coupon code can only be used with one piece price, it can not be used with vip price, special offer, group deal at the same time."Nem is tudom mit vártál, hogy a 100$-os termékre, amit 20$-ért adnak majd a nap végén is lesz még 20.000 db csak neked!
-
hardline
senior tag
Gearbesten egy átb*szás ez a kuponozás. Kb 2 hete is próbáltam felhasználni kupont, amit a neten találtam (7%-os) de már akkor is ugyan az a jelenség volt tapasztalható, mint amivel ma találkoztam:
beírom a kuponkódot, és a termék ára nemhogy csökkenne, hanem nagymértékben nő.
A mostaniról itt egy videó is.
A felhasznált kuponnál ott van a normál ár, alatta a kupon kedvezmény, de amikor beírom köze sincs a végösszegnek egyikhez sem... -
zzola
titán
válasz
Silent77 #63255 üzenetére
Többször rendeltem már innen PS4 játékokat, akkor sima postával jött és kérésemre alacsonyabb árat írtak rá, nem is volt ÁFA.
Egy pendrive kinézetű adapter + pen PS4 hangkártya, valós ára ~17k HUF.
Rendeltem már Kínából, DHL hozta a csomagot, ott előre bekérték a számlát és le is vámolták.
De ugye ez egy boríték csak, kérdés DHL vámolja-e ezt.... -
tbalint3
tag
Hello,
Rendeltem ma egy kis összegű antennacsatlakozó-átalakítót ebay-ről, aminek az ára 2.99 dollár volt. Ez az: [link]
Mivel úgy olvastam, hogy kedvezőbb, ha bankom váltja dollárt forintra, így a Paypal fizetésnél átállítam bankos váltásra.
Itt viszont eléggé megdöbbentem. A PP szerint a saját átváltásával kb 870 Ft-ot kellett volna fizetnem, így viszont nem hogy kevesebbet, de jóval többet 1167Ft-ot vontak le a kártyámról (ami a PP-ben meg van adva).
Ez pont 300 Ft-al több mint kellene. Itt még nem igazán bánt a dolog mert kis összegről van szó, de a közeli jövőben nagy értékben is fogok vásárolni (20-30000Ft körül), és itt már azért érezhető lenne. Ilyenkor már majd 3-4 ezer forinttal többet vonna le? Vagy hogy van ez?
Másnak volt ilyen negatív élménye az átváltással kapcsolatban?
Képek:
OTP levont összeg: -
zzola
titán
Üdv!
Kanadai webshopból rendeltem egy pendrive méretű terméket (gondolom egy dobozban van, kb. 20 deka a súlya). DHL Global Mail-el küldték, ÁFA és/vagy VÁM várható ebben az esetben? ~17000 HUF az értéke.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest