Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
válasz Maximum1 #12343 üzenetére
Köszi ez gyors volt
Kellene lennie olcsóbb forrásnak is. Ez 220as dollárral számolva 10700ra jön ki, a vaterás csóka pedig 9900ért adja. Kb 600ft a vaterás jutalék. Akkor már csak 9300 a kabát és még hol az Ő haszna...kinsky77: képek alapján mondod vagy tapasztalat? Kicsit félek tőle, hogy nem lesz jó minőségü
giigz honnan ismered meg a Prohardvereseket?......Egyen kabátjuk van
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
Siriusb
veterán
válasz Maximum1 #14442 üzenetére
A nevéből ez nem jött le, nem néztem utána alaposan, ez az én hibám. Most rápillantottam a weboldalra, nem látom, miben lenne más egy magyarországi webshopos áruháztól az itt vásárlás? A cég székhelyének címe nem magyarországi, ez egy technikai dolog. Pl. egy kínai webáruházas vásárlás és ez közt van némi különbség. Szerintem.
Én biztos nem ebben a topikban érdeklődnék, mert nem sok köze van hozzá, hanem egy ennél relevánsabban. Ám lehet csak én látom rosszul, szóval bocs.Szerk:
Azért ismerd be, hogy ez beugratós kérdés volt Az meg elég szomorú, ahogy a világ elbánt kishazánkkal.[ Szerkesztve ]
-
pruf
csendes tag
válasz Maximum1 #22797 üzenetére
Azért egy full Nike cortez bemcsiben se érezném magam jobban a Tescoban mert ahhoz már csak 1 bálna merci meg fux hiányzik és kész a másik magyar népbetegség
Annyiból jobb, hogy a kinti választékkal meg tudok maradni egyedinek , nem jött még szembe 1se az utcán.
Speciel itthon a Tapout-ot is hordja boldog boldogtalan mikor jobbára az egy MMA-s viselet nekem meg ez fáj.
Bestsecret inv. privátban kérhető
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Maximum1 #22797 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. Csak mosolygok a sok majmon, akik szerint ez a márka.
Futni, kondizni lehet régi elkopott/kifakult pólóban is. Azért, hogy beleizzadjak nem veszek 10ezerért pólót meg 10 ezerért nadrágot. Évente úgyis szerzek valami szitáztatott/nyomott pólót az pont jó ilyenre.
Viszont a cipő már számít valamit, abból meg is veszem a 20-30 ezer forintosat. De abban nem járok utcán, meg hasonló, az nem arra való.Amikor meglátok ilyen nike, adidas... cuccot valakin utcán/melóban/ÉTTEREMBEN mindig ez jut eszemebe :
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Napelem
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest