-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabbb88
csendes tag
Sziasztok!
November 23-án rendeltem a gshopper oldaláról egy Poco F5-öt. Eredetileg karácsonyi ajándéknak szántam, de nem voltak hiú ábrándjaim arról, hogy ideér-e, gondoltam próba-szerencse.
Tracking infót lentre bemásoltam, röviden a lényeg, hogy dec 3-án már Bp-n volt, dec 14-én pedig átadták a helyi futár cégnek (Express one? DPD? UPS?). Január 3-án kezdtem levelezni a gshopper ügyfélszolgálatával ahol első válaszlevélben leírták, hogy szállítás közben elveszett (lost in transit). Felajánlották a refoundot és a replacementet is. Sajnos a refoundot választottam (ez is január 3-án volt) azóta nem adták fel az új csomagot, tracking numbert nem adtak. Ha érdeklődöm náluk, hogy mi van, miért nincs még tracking number csak „sorry for the delay” üzenet van (máramikor méltatnak válaszra). Persze több fórum társ is időben vagy kisebb csúszással megkapta a gshopperes rendelését.
Számomra hihetetlen, hogy egy külföldi rendelés átutazik a fél világon és Magyarországon nyoma veszik…
Mi a tapasztalatotok? Indítsak refoundot paypalon? (szerencsére azzal fizettem) vagy valamikor észhez térnek?
2023-12-14 03:34 Vecsés,BUDAPEST,HU, Delivered to local carrier
2023-12-14 00:34 Vecsés,BUDAPEST,HU, Departed from facility
2023-12-12 07:33 Vecsés,BUDAPEST,HU, Arrived at sort facility
2023-12-08 21:03 BUDAPEST,BUDAPEST,HU, Clearance processing completed
2023-12-03 00:20 BUDAPEST,THE EUROPEAN,HU, International flight has arrived
2023-12-02 15:04 Hong Kong,HONG KONG,HK, Departed from AIRPORT
2023-11-30 22:22 Hong Kong, Arrived at the origin international airport
2023-11-30 17:05 YUEN LONG,YUEN LONG,HK, Departed from sort facility
2023-11-30 16:53 YUEN LONG,YUEN LONG,HK, Shipment is in transit to next facility
2023-11-30 14:12 YUEN LONG,YUEN LONG,HK, Arrived at origin facility
2023-11-30 07:53 Additional information
2023-11-29 16:43 Shipment information received
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- További aktív témák...