- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Köszi, már megvettem, de nem a PH-ba, mert ott köcsögök voltak, és amit félrerakadtam 1 órahosszáig, azt eladták, mert elfelejtett a telefonos kiccsaj a másik eladónak is szólni...
Úgyhogy MM-ben vettem meg.
Viszont manuális EQ nélkül is iszonyat jó, nem nyomja el a magasakat. Mondjuk ez lehet annak köszönhető, hogy jók a gyári EQ beállításaim, vagy esetleg ahogy Te is mondod, eleve kevés mélyet nyom az eredeti körülmények között.
Nah mind1, igazából nem akarok rajta filózni, lényeg, hogy nagyon faxa, és valami csoda folytán manuális EQ-val is tökéletes.
Viszont lenne néhány kérdésem:
Mostanában milyen csomagolásban árulják a legtöbb helyen? Burborékossal (ami ívesen kidudorodik), vagy egy kicsit egyszerűbb design-al? MM-ben mind2 volt, én az egyszerűbb csomagolásosat vettem, mert a buborékosoknak a szivacsai mind el voltak deformálódva, meg némelyiken foltok voltak... Csak csomagolásban térnek el, vagy van esetleg valami kis újítás? Melyik az újabb csomagolás egyáltalán?
Jah és még valami:
Nekem az a kis ''pálcika'' amire rádugom/ráhúzom a szivacsot az elég rövid, jóval rövidebb ennél, mint amit itt mutatnak: [link]
Ugye nektek is rövidebb ennél?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest