- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
várjáál
én nem tudom most miről van már szó.
én arról a tisztító tartóról beszélek ami ilyen kis hengerecske és azt kinyitod akkor pillangó szerűen kitudod nyitni a kis tartókáját, ilyen kis kör alakú rácsocska, belehelyezed a lencsét, visszapatintod és bele helyezed a hengerbe! és így a tetejét csavargatod és íígy tisztítja a lencsét! én erre gondolok, és ezt is használom!
-
Eagle16
addikt
Igen, én is úgy terveztem hogy előtte elmegyek megvizsgáltatni, tudom hogy ez nem megy olyan gyorsan. Most csak az árak miatt nézelődtem a neten, hogy mégis mennyibe kerül ez az egész.
Sajnos nem egyforma a két szemem, az egyik -2, a másik meg -2,5, szóval 2 dobozzal kell vennem, így viszont 6 hónapra is elég lesz
Köszönöm a hasznos tanácsokat
A vizsgálat után visszanézek ide, biztosan lesz még pár kérdésem
-
lorcsi
veterán
nekem sokiáis B&L 59 volt vagy 2-3 év és most veszem észre hogy valami nem stimmel vele
mintha nem kapna elég oxigént a szemem, pedig cseppentem is ha úgy érzem. elmegye majd megnézetni nem történt e valami baj a szememmel. Jövő héten viszont valami jobbat próbálok Air Optix aqua-t..talán kényelmesebb lesz
pure-ből volt nálam egy pár, nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Padavan firmware
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR