Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
válasz Ariadne #1587 üzenetére
Jól gyanítod, az egyik -2-es, a másik meg -2,5-es.
Igen, az optikus mondta. Egy hajszálnyival így jobban látok vele, mint kéne, tehát 100% fölötti az érték lencsével, szemüveggel meg pont 100%. De ha szerinte így jó, akkor én nem vitatkozom vele.[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
-
Eagle16
addikt
No megvettem a 3 hónapos Biofinity-ket. Próbaidőszak alatt bevált, remélem jók lesznek a nyárra
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz Ariadne #1524 üzenetére
Nem aggódom, gondoltam hogy eleinte lesznek kisebb problémák
De még ezekkel együtt is megéri, felbecsülhetetlen érzés, amikor télen nem párásodik be minden előttem, ahogy belépek egy fűtött helyre Arról nem is beszélve, hogy nyáron végre nem fogok megvakulni, mert rajtam lesz a kedvenc napszemüvegem
(9 évnyi szemüveghordás után)₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Na, a baloldali lencsét szerencsésen tönkretettem...
Először a jobbat raktam be, az sikerült is egy 5 perc után, de a bal sajnos nem ment be pontosan és kiesett. Mivel álltam, előttem meg nem volt semmi csak a tükör, a földre esett és már csak teljesen kiszáradva találtam rá, koszosan...
De tanultam az esetből, mostantól csak az asztalom előtt ülve fogok próbálkozni.Még szerencse, hogy ingyenesen adnak egy lencsét hétfőn...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Ma adtak próbalencsét 1 hónapra (Coopervision Biofinity) és 100ml tisztítófolyadékot (Sauflon Comfort Vue) A próbánál minden jól ment, 5 perc volt a betanulási idő
Lenne egy kérdésem.
Ha egy 1 hónapos lencsét csak 2 hétig hordok, 2 hetet meg a tárolódobozban tölt, akkor azt utána kidobhatom, vagy használhatom még 2 hetet?₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Ma voltam az optikában és végre kipróbáltam 1 órára a lencséket
Nem volt semmi gond, még kicsit jobban is látok kontaktlencsével, mint szemüveggel.
Csak az első 10 percben éreztem őket, aztán mintha nem is lenne semmi a szememen.
(Coopervision - Biofinity márkájú volt a lencse)[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Igen, én is úgy terveztem hogy előtte elmegyek megvizsgáltatni, tudom hogy ez nem megy olyan gyorsan. Most csak az árak miatt nézelődtem a neten, hogy mégis mennyibe kerül ez az egész.
Sajnos nem egyforma a két szemem, az egyik -2, a másik meg -2,5, szóval 2 dobozzal kell vennem, így viszont 6 hónapra is elég lesz
Köszönöm a hasznos tanácsokat A vizsgálat után visszanézek ide, biztosan lesz még pár kérdésem
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Üdv.!
Egy ilyen csomagnál mit jelent pontosan az hogy " 6db" ? 2x3, az az 3 pár lencse, ami 3 hónapra elég?
Most vennék először kontaktlencsét, még nem nagyon vagyok járatos az ilyen dolgokban
Esetleg valami bevált online bolt is jól jönne, elég sok webáruház van...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...