- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babarka
csendes tag
válasz
canonka #2065 üzenetére
A TB-t nem nekem kellett intéznem - bementem, megvizsgáltak, megrendelték és 1 hónap múlva mehettem betanulni. Az fél nap volt, addig hordanom is kellett (mármint 2,5 órát). Az első kontroll 1 hónaposan volt, addig szoktattam a szemem hozzá, elvileg. Igazából most nem tökéletes a hordás sem (ezt lehet, hogy egy kicsit nehezen ismerem be). Hamar kiszárad a szemem, és a műkönny is keveset használ.
Mi az a hibrid lencse?
Az normális, ha gyorsan kiszárad a szemem és min. naponta 1x belemegy vmi kosz, por?
Amúgy ha adnak TBt menj oda, ennyit megér. Lehet, hogy én voltam extra antipatikus, vagy nagyok az elvárásaim :S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tissot Heritage Porto Small
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest