- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babarka
csendes tag
válasz
canonka #2105 üzenetére
Ha a türelem alatt azt érted, hogy csak rádpróbálják-e a lencsét és már küldenek is haza, akkor van türelmük. Kiültetnek a lencsével a váróba, és utána hívnak vissza megnézni, hogy hogy látsz vele.
Viszont annyira nem "szimpik", hogy a kérdéseimmel őket keressem meg :S Ami szerintem durva bizalomhiányos állapot. -
Babarka
csendes tag
válasz
canonka #2065 üzenetére
A TB-t nem nekem kellett intéznem - bementem, megvizsgáltak, megrendelték és 1 hónap múlva mehettem betanulni. Az fél nap volt, addig hordanom is kellett (mármint 2,5 órát). Az első kontroll 1 hónaposan volt, addig szoktattam a szemem hozzá, elvileg. Igazából most nem tökéletes a hordás sem (ezt lehet, hogy egy kicsit nehezen ismerem be). Hamar kiszárad a szemem, és a műkönny is keveset használ.
Mi az a hibrid lencse?
Az normális, ha gyorsan kiszárad a szemem és min. naponta 1x belemegy vmi kosz, por?
Amúgy ha adnak TBt menj oda, ennyit megér. Lehet, hogy én voltam extra antipatikus, vagy nagyok az elvárásaim :S. -
Babarka
csendes tag
válasz
ferkoboy #2049 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy gázáteresztő-félkemény a lencsém, és hogy kevés helyen foglalkoznak vele
Ezért is kérdeztem. (Amit 15 éve próbáltak adni az pl. lágy volt.)
Azt hiszem a magánrendelőjét megpróbálom! Ott legalább nem kell majd annyit várnom, és közelebb is van
.
-
Babarka
csendes tag
Sziasztok!
2 hónapja van GP Raphael kontaktlencsém, de nem vagyok teljesen elégedett. Görög doktornő írta fel a Tömő utcában, na vele se vagyok elégedett. A kontaktlencsével nem látok elég jól, a doktornő lekezelő és fölényes volt az első vizsgálat alatt, nem "ír fel erősebb lencsét, mert utcára nem hordtam a szemüveget, és biztos nem tudnám megszokni
". Itthon vagyok a pici babámmal, régebben is sokat dolgoztam, eleget hordtam a szemüveget, de ezt már nem akarta megérteni. A betanításon és a kontrollon nem volt jelen... Amúgy baromi szarul látok a lencsével, nagyon zavar - a térérzetem ezerszer jobb, remek lenne, ha írna egy erősebbet!!! De ugye TBre 360 naponta lehet újat, fizessem ki a teljes lencse árát, mert nem volt képes erősebbet írni??? A klinikán a telefonban se volt túl kedves a nő akivel beszéltem, először meg akartam kérdezni hogy x erős asztigmiára van-e már lencse, erre ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy létezik, de meg kell engem vizsgálni, azt mondta, hogy ha nem érdekel, akkor nem muszáj hozzájuk mennem :S Gondolom más is tapasztalta, hogy sima optikából egyből elküldik az erősebb asztigmiás lencsére vágyókat, hogy nincs, ill 15 (!!!) éve kaptam volna egy lencsét, de végül nem vált be. Szóval azért jogos volt a kérdésem, miért kell erre bunkónak lenni?
A kérdésem: a magánrendelőjében mennyi egy vizsgálat? Hátha ott "kedvesebb" lenne, meg ugye nekem nem mindegy, hogy mennyit ülök a váróban a baba miatt. Még mindig a Dózsa Györgyön rendel? Van valaki más, aki kedvesebb (vagy legalább nem bunkó...) Budapesten???????
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest