- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
djsaabe
tag
aha kösz mindenképpen megnézem ha lesz időm.
-
djsaabe
tag
jajj
pont ez az direkt azért nyitottam a topcot hogy megtudjam milyen a játék és majd kiderül hogy tetsz ik a nekem..
2 Mivel nics is ilyen topic lehet hogy valakit rajtam kivül érdekel ez a játék nemcask magamnak nyitottam a topicot -
Dilikutya
félisten
úgy értettem az újat, hogy minek topicot nyitni egy olyan játéknak, amiről azt se tudod mi az, és az is lehet, hogy nem is érdekelne, ha tudnád (egyébként asszem valami fantasy RTS, amivel Dunát lehetne már rekeszteni). jól is néznénk ki ha minden ilyen játéknak topicot nyitnánk :D
-
djsaabe
tag
pont azért mert nemtudom. ja és ''új'' topic ?? miért van régi is ??mert nekm a kereső nem talált.
-
djsaabe
tag
hy
pliz valaki mondja el nekm hogy ez milyen játék semmit se tudok se erről se a második részről. eggyáltalán milyen stratégia vagy milyen.
na persze aki ismeri vagy netalántán megvan neki az véleményt tapasztalot os irhat.
Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Amazfit GTR Mini okos óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest