Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
válasz ViktorHUN79 #26753 üzenetére
Mert oda a spotify csinált dedikált alkalmazást. A kodin egyrészt csak sufnituning van, másrészt a spotifynak valami connect funkciója kell mindhez, ez meg csak a premium accal működik.
-
rosejbli
senior tag
válasz ViktorHUN79 #26750 üzenetére
Ugyan nem ismerem az összes spotify addont, de free accal használhatót biztos nem fogsz találni.
-
rosejbli
senior tag
válasz Kicsirics77 #26662 üzenetére
sudo apt-get install pycryptodome
ezzel működik? (lehet újra kell indítani) -
rosejbli
senior tag
-
rosejbli
senior tag
válasz Luissimo #26428 üzenetére
Én a helyedben frissíteném az inputstreamet, mivel nyár végén volt vele és a hbo go-val gubanc. Sajnos a hivatalos úton nem lehet, viszont githubon fenn vannak sokkal frissebbek is. Én a 2.4.2-t használom, mivel a 18as kodihoz az a legfrisebb és működik vele rendesen.
-
rosejbli
senior tag
Sajnos a hivatalos repóban nekem benne sincsenek ezek az addonok, zipből lett anno is telepítve.
Egyébként kodi leiai 18.2 van fenn, ezt is próbáltam frissíteni, de ezt sem akarja.
Gondolom, ha simán kitörlöm az addont fájlkezelőből, akkor újra tudom rakni. Pi-n hol találhatóak az addonok fájljai? -
rosejbli
senior tag
Inputstream adaptive verzióját szeretném frissiteni. Jelenleg 2.3.17 van fenn, apt-get update/dist-update/full-update sem talál semmit. Githubról letöltöttem a legfrissebb bétát, de zipből meg nem akarja felrakni, a régit meg nem tudom legyalulni, hogy mégis fel tudjam. Sajnos a hbo go eu addonnak 2.3.18 kell elvileg, de az addon sem akarja lefrissiteni.
Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne frissíteni? -
rosejbli
senior tag
válasz kovbandi82 #24777 üzenetére
Van valami hibaüzenet?
Nekem ez még csak akkor jött elő, amikor a widevine-t akarta frissíteni, de valamiért nem tudta. -
rosejbli
senior tag
válasz bence092301 #23963 üzenetére
Ha van hdmi-cec a tv-ben akkor azzal is lehet irányítani, vagy egy egyszerű usb-be dugható adó-vevős távirányítóval. Ha van egy kis hajlamod a tákolásra, akkor egy infra vevővel és a lirc programmal fel tudsz tanítani bármilyen távirányítót. (valahonnan kukázol egyet vagy beállítasz olyan gombokat a tv-jén, amik nem csinálnak semmit ha megnyomod)
-
rosejbli
senior tag
Van esetleg működő Horizon go addon kodihoz?
-
rosejbli
senior tag
Összeraktam egy kis leírást, hogy hogyan kell lépésről-lépésre telepíteni a HBO GO addont kodira és mik lehetnek azok a problémák, amikkel meg kell bírkózni. Remélem ezzel tudtam segíteni valakinek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest