Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Szia!
Sajna csak uTorrent és Transmission támogatás van jelenleg. A uTorrent-nél egyetlen egy feltétel, hogy legyen bekapcsolva a web ui, mert azon keresztül tudom távvezérelni.
Azt nem tudom, hogy az androidos uTorrent tud-e ilyet (szerintem igen, de nem próbáltam). Ha igen, akkor csak be kell kapcsolni és hozzákonfigurálni az NCTV-t.Az az igazság, hogy én Transmission-t használok, uTorrent támogatást csak azért csináltam, mert az másik legelterjedtebb torrent kliens. De nem ismerem mélyebben a használatát.
-
PZMike
csendes tag
Megtaláltam a Kodi wikijében:
In some cases video playback is fine, but incorrectly sized so that it only takes up a small portion of the screen. This again is most likely a firmware issue, but a temp workaround would be to go into Android's system settings (not Kodi's settings) and change the GUI resolution to 720. Video will still render at 1080, and only the GUI is limited to 720.
Működött is egyből!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest