Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz
tobias40 #36154 üzenetére
... ami kell ehhez? ...
Kodi 19!Kodi-18 Leia alatt esetleg ezzel próbáld meg.
repository.cy4root-master.zip.
Ebből a feltelepített tárolóból meg a "Video add-ons" részben a SportDevil Addon telepítéssel. Elvileg még működik, kérdés, meddig. -
consono
nagyúr
válasz
Füst mester #36151 üzenetére
Volt, banolták érte a felhasználókat, ezért várhatóan nem is lesz.
-
brazos
senior tag
válasz
Füst mester #36151 üzenetére
Nincs.
-
Füst mester
csendes újonc
Sziasztok! Van Sorozatbarát kodi addon?
-
intuicio
aktív tag
-
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan addon-t, mint az magyar Online Stream, csak olyan kellene, amibe sport adók mennek. pl: BeinSports1,2
Német bajnokságot nézném, csak ez a csöves Arena4 vette meg a jogot, (diginél nincs ez a csati) így kétes online stream oldalakon kell vadászni.
Anno volt egy ilyen angol addon csomag, és használható is volt, de mióta új HDD-m lett, már nincs meg az addon, és már a nevét sem tudom.
Tudna valaki ebben segíteni?
-
Martin Eden
tag
válasz
dethroner #36145 üzenetére
Libreelecre alá van/volt valami acestream csomag, azt coreleec alatt is (úgy emlékszem) működésre lehetett bírni, de valahogy nem futott nálam olyan stabilan mint mondjuk egy windowsos acestream kliens. A mindig tv-nél meg volt nem túl rég codec váltás, most már csak az ingyenes csatornák mpeg-ek, a kódoltak valamilyen hevc-ek, nem biztos hogy külső dekóder nélkül boldogul vele egy átlagos TV. De Kodi/tvheadend alá Oscammal talán bele lehet gyúrni még most is a mindig tv prémium előfizetést, bár ez is csak egy tipp.
-
brazos
senior tag
válasz
CirrMee #36142 üzenetére
Nem hát, de ezt már ugyanitt 2020-ban is megírták:
https://www.gazettelive.co.uk/news/teesside-news/iptv-kodi-box-users-set-19489505 [link]
Igaz, akkor a leendő előfizetőet/felhasználókat is figyelmeztették:
...
Olivia Dodding a Lancashire-i rendőrség kiberbűnözési osztályáról elmondta: "Az ilyen szolgáltatásokra előfizető emberek talán nem is tudják, hogy ezek illegálisak, de tény, hogy azok, és úgy gondoljuk, hogy azok az emberek, akik ezeket árulják, tudják ezt.
"Ami viszonylag kis egyszeri díjba kerülhet, valójában több millió font veszteséget okoz a televíziós producereknek és a sportműsorszolgáltatóknak, ami befolyásolja a képességüket, hogy sporteseményeket és szórakoztató sorozatokat készítsenek és mutassanak be, amelyeket sokan közülünk szívesen néznek.
"Mindenkinek, aki előfizet az IPTV-re vagy más illegális streaming szolgáltatásra, most kell abbahagynia, hogy elkerülje, hogy maga is büntetőeljárás alá kerüljön.".... -
allfinanz
senior tag
[link] a brit rendőrség bekopogtatott néhány kodi használóhoz...
-
dethroner
veterán
Köszi, átgondolom ezt a lehetôséget is. De a földi digitális adás csak szebb képet ad, nem?
És mindigtv esetén még plusz eszköz se kéne, mehet a smartkártya a tv seggébe és saját távkapoccsal irányítani. Árban ha jól nézem, telenor lenne drágább.Amúgy ace stream lejátszóhoz való streamek nem tudnak valahogy futni kodin?
-
Liar
tag
Sziasztok, van esteleg valakinek tippje, hogy a Telekom TV SmartBoxra (Android TV-s) ha telepítettem egy Kodit, akkor valahogy kívülről elérem-e, hogy tudjam normálisan konfigolni?
-
dethroner
veterán
válasz
Martin Eden #36132 üzenetére
Hm, elgondolkodtattál. Már korábban is ránéztem a weboldalukra, de valahogy sose láttam át hogy melyik csatorna milyen minőségben van. De most rákerestem a kódolási technikákra és már látom
De amúgy jók ezek az orosz myp2p streamek is, kár hogy a kodira nem rakta még fel senki -
nickG
csendes tag
Sziasztok, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy végig pörgettem volna az utóbbi egy év összes kommentjét, de esetleg valakinek van tippje mirt nem mennek az RTL Most+ premium tartalmak ha felhasználó és jelszó jó és van érvényes premium hozzáférés és aktív VPN kapcsolat Magyarországon keresztül ?
Köszönöm a válaszotokat és türelmeteket. :-) -
-
dethroner
veterán
Tudtok valamit javasolni CE-re, amivel lehet nézni a sport2, aréna4 és spíler csatornákat HD minőségben?
-
Emildreambox
újonc
YouTube sajnos nem működik! Bromix 6.8.16 Vu+ Solo 4K múholdvevövel KRYPTON 17.0 Kodi
-
Emildreambox
újonc
YouTube sajnos nem működik!
-
castiels
addikt
YouTube addon megy mindenkinek?
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok! Tudom, hogy nem teljesen ide illik de ebben a csoportban nagyon jó programozók vannak!
https://github.com/erkexzcx/stalkerhek
találtam egy ilyet, Stalker portal-os TV linkekhez ami elvileg át tudja alakítani m3u fájlba és az lejátszható lenne sima vlc-vel és korlátlanul tovább is lehetne osztani nem csak egy felhasználó nézhetné egyszerre. Nekem nem sikerül be indítani a dolgot de nem is nagyon tudok angolul. Még nagyon friss ez a "program" ezért nincs róla sok minden a neten. Ha valakinek sikerül esetleg be indítani akkor annak nagyon megköszönném ha el mesélné, hogyan kell. :)
-
Akelaus
senior tag
válasz
Mr Dini #36100 üzenetére
"A TV kliensről is volt szó. Még tavaly beígérték, hogy lesz, aztán végül nem lett belőle semmi."
Attól félek nem is lesz, mivel nemrég az oldalukon járva láttam, hogy már Android alapú smart boxot adnak, amin elérhető a Telekom tv.
(Talán azt tudom elképzelni, hogy ezt a smart boxot lehet majd kihozni tőlük, plusz a tvgo-ra előfizetni, és erről nézni) -
Hát nem tudom. Papírforma szerint az ntfs támogatás linux alatt mindig is mostoha volt. Eleve az rpi boot partíciója tudtommal nem is lehet ntfs. Ha valóban csak ntfsre formázás és utána kiírás után ment a dolog, akkor abban valami szerencsés más tényező is közrejátszhatott. Nekem simán fatra formázva minden kártyám szépen működött kiírva. Windowson és linuxon is...
-
tuta1975
tag
Ez tipikus, hogy mindegy, közben pedig mégsem! Most működik és örülünk, de érthetetlen, hogy miért csak így sikerült. lassan megjön a kártyám. azonnal ki írom rá, és tesztelem! kíváncsi vagyok nálam fog e számítani hogy fat32, vagy NTSF a kiinduló forma. 32gb sdhc kártya lesz, azt javasolták többen is itt, hogy azzal nagyon jól megy a box! sztem az gyárilag fat32. mi is gondoltuk hogy valami windows problem ...
-
-
tuta1975
tag
Csak érdekesség képp! most hívott az egyik ismerős, ha nem ő mondja nem hiszem el!
1 napja próbálkozik a kártya írással, és az istenért nem ment neki, de már volt egy régebben készített 4gb kártya ami jó volt. Na szóval csak nem akart betölteni a Core. már mindenhogy próbálkozott indulásnak fat32 ext4 ext16 stb. és nem ment . és még 1x megpróbálta. leformázta a kártyát NTSf-re, kírta megint ugyanúgy, és elindult a box vele és működik! Nem talál rá magyarázatot, amikor ő is tudja hogy az író leformázza a kártyát. de valamiért mégis csak akkor indult el a kártyáról, amikor a kiinduló kártya NTSF volt! ez egy 16gb kártya!?? -
válasz
vargalex #36112 üzenetére
Végülis jogos, mindegy mivel van kiírva. A diskimager csak példa volt, ahogy írtam is. Viszont én láttam már olyan telepítőt, ami ténylegesen abból állt, hogy egy targézát kellett egy fat partícióra kicsomagolni, majd az hozta létre első indulásnál az ext rootfs-t. Bár coreelecnél nem tudok más megoldásról, mint a lemezképes kiírás, úgy gondoltam ezért fontos megemlíteni a lemezképes telepítőt. Az előbbi NTFS-sel pl nem működik.
-
-
tuta1975
tag
Sziasztok!
Ma jön meg az új memó kártyám amire szeretném kiírni a coreelec-t, a fórumba leírt módon.
Nem tudom a kártya milyen formátumba jön, de gondoltam megkérdezem , számít-e hogy fat 32 , vagy ntsf a kártya? Mindegyik jó indulásnál? vagy melyik a jobb? Számít egyáltalán? Köszönöm! -
blakey
titán
válasz
Füst mester #36106 üzenetére
Az összesnek van HD változata, viszont a szolgáltatók nem veszik meg mindegyik esetében a HD-t, ezért gondolod azt, hogy nincs HD az adott csatornából.
-
ebayer
tag
válasz
Füst mester #36106 üzenetére
Ez nem igaz.
-
Füst mester
csendes újonc
válasz
Füst mester #36105 üzenetére
Bár itthon még sok tv csatornának nincsis HD változata.(más országokban már úgy tudom, hogy ott az összes csatorna HD-ban vetíti a műsorait. Mint Amerika, vagy Anglia)
-
Füst mester
csendes újonc
válasz
Mr Dini #36100 üzenetére
Amúgy itt Magyarországon nagyon sok szolgatató nem támogatja a Android tvt/vagy nincsis nekik online tv lehetőség
Például ugye a Android TV-s Google playben csak a Telenor MyTV, meg a Direct One alkalmazása van fent. A Mindig TV GO pedig csak a Chromecast lehetőséget támogatja. Érdekes amúgy az, hogy külföldön már sok szolgatatónak van már külön Android TV-s alkalmazása, de itthon még nagyon kevésnek sajnosRemélem, hogy egyszer már megjelenik, vagy pedig valaki megtudja csinálni a kodi addont. De kevés esélyt látok arra, hogy lesz-e valaha Kodi addon.
-
consono
nagyúr
válasz
Mr Dini #36100 üzenetére
Az utóbbit cáfolnám, szerintem jobb a TVGO minősége, mint pl. a Digi rendes adása, pont a múltkor vetettem össze. Persze lehet, hogy nem minden csatornán...
Elvileg a nagyképernyős kliens még mindig be van ígérve, legalább is a múltkor még azt írták, de hát ki tudja mikor jön.
Az addon meg ha jól emlékszem azon bukott el, vagy akadt meg, hogy obfuszkálva van rendesen a kód, hiába került ki valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest