- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Na, ezt a témát én is végigjártam már nem egyszer, nem kétszer, de normális megoldás PC-re nem nagyon van.
Az általad javasolt megoldások:
1. infrás távirányító Ez jó, hogyha van valakinek TV Tuner kártyája és azt használja átprogramozva. Utólag venni, szinte esélytelen. Mármint kapni távirányítót szép számmal, azonban géppel összekötni, már kevésbé megoldható. Létezik egy ilyen kütyü, de minimum 20$!2. valami nem infrás távirányító Légegér nem rossz ötlet, viszont nem minden esetben lehet kikapcsolni a kurzort KODI alatt és az nagyon idegesítő tud lenni. Nekem légegér van, egyelőre együtt élek az állandóan megjelenő kurzorral, bár baromira bosszant!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest