- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mogyi1123
csendes tag
Én most ez alapján javítottam a TVDB hibát és így működik.
Az episodes.py file-okban ki kell cserélni ezt:zip.read('%s.xml'
erre:zip.read('%s.zip.xml'
(minden file-ban 5 helyen van ez a rész)
Exoshark, Exodus, Exodus Redux tesztelve (itt a file-ok útvonalai):kodi/addons/script.module.exodus/lib/resources/lib/indexers/episodes.py
kodi/addons/script.module.exodusredux/lib/resources/lib/indexers/episodes.py
kodi/addons/plugin.video.exoshark/resources/lib/indexers/episodes.py
---------------------
Szia
Köszi szépen ez bejött nekem is
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz huberpe #26896 üzenetére
Nálam a sorozatok a [https://www.themoviedb.org/] alapján a magyar címmel vannak......a mappa nevek is.
Mappán belül szintén magyar fájlnevekkel.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz Khaosz55 #26887 üzenetére
Szia.
Én PC-n ez alapján indultam a KODI használatának :
Nálam a scaper azaz a filmekhez tartozó információ kinyerő a [The Movie DB]-re mutat. Onnan szépen felismeri a filmeket és a sorozatokat is.
A Videók / Fájlok résznél adtam hozzá a mappákat.
Ezek a mappák 1 nagy NAS-on vannak.
Ekkor minden mappának meg kell adni, hogy honnan is szedje az infót.
Innen ha bele megyek mondjuk a Filmek SD mappába akkor ezt látom :Ugye itt bal oldalon ez előre ugró fülön lehet állítani a "nézetet", hogy hogyan is jelenjenek meg a filmről az információk.
Vissza a főmenübe és ott a Filmek :
Belelépve pedig ezt látom :
Tehát a " Filmek " alatt bent van minden amit a " Videók " résznél hozzáadtam mint film kategória....dokumentumfilmek, SD , FHD 4K filmek.
Sorozatokat ugyan így hozzáadod,legyen az mese, dokumentum vagy filmsorozat. A főmenü " Sorozatok " résznél ezek együtt jelennek meg.
És bizony előfordul, hogy egy filmhez hibás adatok jönnek le.
Ekkor kézzel szoktam frissíteni és bedob pár találatot amiből kiválasztom a megfelelőt. Ha kell scapert is váltok !Az így rendbe rakott adatbázist és rendszeresen mentem is a NAS-ra !
Rendszer / Beállítások/Média résznél legfelső menü : Médiatár.
Médiatár exportálása :Itt rákérdez, hogy 1 db adatbázis fájlt hozzon e létre vagy minden adatot az adott film mappájába tegyen külön-külön.
Én ez utóbbit használom.
Minden film mappájába bekerül egy poszter egy fanart kép és egy rejtett mappába a színészekről készült kép is.Egy esetleges rendszer újratelepítésnél jól jön, hogy minden filmhez le van mentve az információ, borítók stb...Ekkor a scaper választásnál csak " Local Information Only "-t választok és a NAS-ról, a film mappákból kimásolja az infókat. Ha ez megvan, akkor szépen beállítom a scapert a mappákhoz de nem hagyom, hogy frissítsen.....majd ha új filmet teszek be akkor kézzel indítom.
PC-n Total Commandert használok....így fest :
( A NAS-on létrehozott mappákat a Win10-re felcsatoltam mint hálózati meghajtókat. ) Jobb oldalon látszik szépen a 2 db .jpg kép is.
A színészekről készült képek mappája rejtett....de ott van.
Mint látható a film mappájának a neve a film eredeti címe.
A film fájl maga pedig magyar néven fut.
Időigényes folyamat volt eleinte.....így megalkotni.Csak azért használom így mert egy adott filmre 2 nyelven is tudok keresni ....ha kell. Meg már nagyon is megszoktam....
Így hirtelen ennyi amit le akartam írni.
Remélem hasznát veszed.....Ja igen :
PC : Win 10 Pro , 64 bit
Kodi : 18.0 , Confluence " skin "-el...felülettel.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
BullZeye
veterán
Ne piszkáld, 2 napja frissült és azóta működik, csak frissítsd a legújabbra.
#####################
Kodi + Youtube, hogy a fenébe lehet báellítani, hogy ha PC-ről küldök egy playlistes youtube videót, akkor lejátsza az összeset?Vagy hogy lehet elérni, hogy automatikusan ugorjon az ajánlott számra? Zene hallgatni jó lenne néha, de szerveren lévő számok már unalmasak, youtube meg elég random módon tud küldeni ami pont jó.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Röfi1
csendes tag
Szia
Okos Tv-n használom a Kodit + abszolúte laikus vagyok, így nehezen tudom a javaslatod alapján a TVDB add-ont javítani.
PC-re a legfrisebb TVDB add-on-t (metadata.tvdb.com-3.2.0.zip) letöltve próbálok leírásod szerint "belepiszkálni": a ZIP-elt előbbi mappát megnyitva melyik file-ban próbáljak keresgélni? episodes.py file-okat egyikben sem találok. Vagy teljesen másképpen próbálkozzak?
Köszi előre is -
Adam035
kezdő
Sziasztok! Telenor MyTV csomagot váltottam, azonban a Kodi Telenor MyTv kiegészítőben nem jelennek meg az új csatornák, frissítés után sem, sőt már töröltem és újratelepítettem, de így sem. Van valakinek valami ötlete, mit tegyek?
-
umek
tag
Sziasztok! Észrevette esetleg valaki rajtam kívül, hogy az elmúlt időszakban (mondjuk pár hét) a XEM nem szedi normálisan a sorozatinfókat? Eddig ezt használtam, mert minden szart megtalált, a legeldugottabb gyerekmeséket is, de most meg semmit...
Légy korrekt.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
idáig nem kodit használtam hanem MPC-ot. Most telepítettem a kodit. Ismerekedek vele de 1-2 dolog nem tiszta.
Videos-ba hozzá adtam a albumba a filmeket külön albumot csináltam a koncerteknek és egy másikat a természetfilmeknek.
A borítok nagy részét letöltötte egy részét hibásan. Melyik databest érdemes használni ?
A másik amit nem értek, hogy a Movies fül alatt megjelennek a borítók, viszont a Video-ba lévő albumok esetén nem jelennek meg a bortó képek.
Illetve a Movie-s ban nem található meg az összes film. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Game78 #26877 üzenetére
Szerintem használd inkább az Eu-s verziót (nálam tökéletesen fut). A magyart tudtommal nem igazán fejleszti már senki ....
-
Game78
tag
Sziasztok!
Libreelec rendszeren Ms repobol felraktam az HboGo t. Weboldalon regisztráltam PC-n tudom is használni és telefonos appal. De ha kodiba be akarom állítani a webes regisztrációt, gondolom ez kell, nem enged be. Erre valami megoldást tud valaki? Mit kell beallitani hogy ott is működjön? -
RockFonok
tag
Sziasztok!
Miért akad a filmlejátszás és mi történt közben az egérrel?
Kodi programot használok netes oldalakról kiegészítővel, valamikkor el kezd akadni a film vagy a program nem válaszol, vagy azt írja Mozicsillag hiba történt vagy a mappában nincs semmi film, vagy el se indul a film.Gépről is hozzá adtam filmet és az is kicsit belassult a Kodiban, pedig az a HDD-n van.
Videó:https://www.youtube.com/watch?v=0A35JiQe1Ds&feature=youtu.be
-
veterán
Horizon Go-ra továbbra sincs még addon?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
altermanus
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, ha be van kapcsolva a távoli vezérlés, akkor semmilyen videót, streamet nem enged megnyitni. Viszont ha ki van kapcsolva, akkor megnyit mindent.
Amit próbáltam a movieshark-kal telepítettem (Onlinestream, tv, rádió egyaránt, RTL Most, Movieshark, Mozicsillag) és a kodi kiegészítővel telepítendő YouTube se megy rajt. Csak nálam van ez a fajta hiba? -
veterán
Valaki használ Samsung Dex alatt Kodi-t?
Valamiért nem megfelelő keparanyban fut a Kodi. Ez mitől lehet?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
flamario
tag
Sajna csak a LE 17.6-os Kodi alatt megy rendesen mert azon még 4.17 kernel van.
Egyébként én egyszerre rendeltem és egyszerre jött a 4db MX 3-om. Kinézetre ugyan az mégis kettőn jó és kettőn nem 18.xx LE kodi alatt. Leellenőríztem és a 2-2-db-nál eltérő a vendor ID azonosító.Biztos hogy nem skin függő[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Speedcop14 #26866 üzenetére
Eddig én is egy W10-es PC-n használtam, tv-re kötve, csak aztán az RPI mindent kiszolgál ami nekem kell, így felesleges lett a PC.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
huberpe
aktív tag
működik a tvdb scraper ma reggeltől, akit esetleg érdekel.
egy olyan kérdésem van még rutinos kodi felhasználókhoz, hogy a sorozat mappaneve ha így néz ki mondjuk:
Rick.and.Morty.S03.720p.AMZN.WEBRip.x264.HUN.ENG
akkor arra nincs mód, hogy így is behúzza az infókat róla? -
flamario
tag
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=203623&page=32
I really liked the MX3, but using Linux kernel 4.18.x or newer it went mad: Apparently the mouse mode seems to generate cursor movements in parallel. Makes the air mouse completely unusable for kodi. If I move back to an older kernel the problem is gone.
https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=202711 -
nagyúr
Sziasztok!
Ha már ennyire téma a távirányító, akkor szeretnék tanácsot kérni az alábbi problémában.
Van egy olcsó 2.4 GHz-es távirányítóm. 17.6-os Kodi alatt megy rendesen, de 18.4-es alatt meghülyül, mintha folyamatosan nyomnám a lefele nyilat. Mi lehet ennek az oka?
A Menu / Add-ons / My add-ons / Peripheral libraries / joystick support már disabled-re állítottam de nem segített sajnos.
Ilyen távirányítóról lenne szó: [link]
Egy Raspberry-n használom a Kodi-t LibreELEC-kel.
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Kipróbálom.
Ilyen van itthon, előbb megnézem mennyire jön be mielőtt veszek valamit.
HP MCE remote is van valamelyik fiók mélyén, na meg telóról a Yatset is használom.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
PistiSan
addikt
Nekem pont ilyen légegerem/távirányítóm van (a légegér részét talán 2x használtam) a wifi kicsit gyenge a cuccban, nem árt ha van rálátás az egér és az irányítani kívánt eszköz között.
Volt korábban másik ilyen távirányítóm is, azt jobban szerettem, mert ott szigetszerűen voltak a gombok, és este a sötétben is pontosan tudtam mikor mit nyomok meg, most már itt is megy legtöbbször, de megszokást igényelt a dolog. -
KTU
addikt
Igen.
Használtam hasonlót, de macerás, nagy.
A táccs részét szerintem főleg nagyon rossz használni Kodi-n.
Egy légegér sokkal jobban kézre áll pl.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A Kodit lehet vezérelni egy ilyesfajta vezetéknélküli billentyűzettel?
RPI3, Openelec alól.
-
Pityu89
senior tag
Kipróbálnám a Netflixet Kodin. Úgy olvastam, hogy van kiegészítő amivel külső feliratot is lehet tenni a filmre, ha épp nem lenne magyar hozzá.
Wetek Play 2 lejátszóm van. LibreELec 8.0.2 verzióval és Kodi 17.3-al. Egyértelmű, hogy frissítenem kell.
Melyik LE verziót ajánljátok a gépre, ami stabil és FullHD Netflix élményt kapok? -
xtend
senior tag
válasz bucihost #26848 üzenetére
Saját szerver (Hetzner) nekem is volt, ua volt benne mint neked + vpn és plex szerver. De pár hónap után rájöttem hogy a hozzá kapott 6TB tárhelyet sose használtam ki, még a felét sem úgyhogy kisebbre váltottam. Bőven elég ez a 2TB ami most van, plex/vpn is van,ssh hozzáférés,stb. Fele annyiba kerül mint a saját dedikált.
-
mikrofon
veterán
válasz bucihost #26850 üzenetére
Gaia valójában "csak" a kiegészítő. Tartozik hozzá egy kereső szolgáltatás, indexelő orionoid. Ennek csak az a feladata, hogy nyomon követi ki milyen médiatartalmat, milyen torrent, hoster usenet szolgáltatóval használ. Ezzel támogatja a keresésedet. A keresési eredményt meg átadja a Debrid szolgáltatódnak (premiumize, real-debrid vagy offcloud). A lényegi részt pedig a debrid szolgáltatók végzik el.
Gaia "csak" a felületet és a környezetet jelenti, aminek köszönhetően, egyszerű a személyre szabott beállítás és a tartalmak keresése lejátszása.....Abban hasonlít, hogy a saját prémium tárhelyedre tudod letölteni és onnan magadnak stream-eled, ha pl a premiumize-t használod. Ez utóbbi egyébként a torrent kliens szerepét és az ezzel kapcsolatos feltöltési szükségletet is ellátja teljesen automatikusan, ha nem a gaia kiegészítőt használod, hanem egy általad preferált tartalmat szeretnél a saját bevált gyűjtőhelyedről letölteni és utána használni.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz mikrofon #26849 üzenetére
Utána nézek majd, mert teljes körű leírást nem találok, de szerintem nem teljesen.
Gaia hova dolgozik? A kodit futtató tárhelyre?Jah már látom. csak az 5 szolgáltatáshoz használható ami + $. Esetemben nincs korlátozás. Van 4 TB tárhely, gbit net, és másra is tudom használni.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz PistiSan #26845 üzenetére
Igen, Mandaloriant próbáltam hozzáadni órákon keresztül, mire neten utánanéztem pénteken, hogy TVDB API váltás van, és emiatt nem működnek a dolgok.
Ma reggelre megjavult, vagyis immel ámmal működik.
Meglévő sorozatokat eddig is felismerte, és berakta az új epizódokat, csak az újonnan érkezőket nem.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
myname07
csendes tag
Az egesz mizeria a TVDB "megujulasa" miatt van. Azert nincsenek talaltok a sorozatoknal, mert hibara futnak a pluginek a sorozat adatainak betoltesekor, igy nincs mire talalatokat gyujtenie. Elore jeleztek egy rovidebb leallast a TVDB-nel, amibol hosszabb lett es kozben a regebben jol mukodo API-jukban amit a pluginek is hasznalnak sikerult nehany bakit elhelyezni az ujitasokkal egyutt... Most ezeket javitjak napok ota. Igy elvileg van megoldas plugin oldalon is, lasd a .zip beszurast a megfelelo .py filokba, de ha kijavitjak az API hibait, akkor a pluginok frissitese nelkul is vissza kene allni az eredeti mukodokepessegnek a sorozatoknal is.
A linkek nem indulasa egy masik problema, amit sajnos nap mint nap egyre szomorubban veszek tudomasul.
Az exo haldoklik, egyreszt a hattertarolok folyamatos bezarasa miatt, regebbi filmekre szinte alig talalni olyan linket ami elindul, masreszt az oldalak valtoztatasai miatt. Nemreg atfutottam az exo magyar forrasait es bizony jo nehany lehuzta a rolot, masoknal hibaval kilep a linkgyujtes kozben, itt modositani kene az oldal aktualis valtozasaihoz... szivesen modositanam ha melyebben atlatnam a rendszert. Esetleg ha valakinak van valami fejlesztett eszkoze vagy kialakitott eszkozrendszere, ami a weblapok valtozasainak koveteseben segithet azzal talan tovabb jutnek a megertesben es lehetseges modositasban.
Ha valaki nem ragaszkodik a magyar forrasokhoz, akkor a redux lehet megoldas, mert oly folyamatos a frissites.Meg egy hibaforrast tapasztaltam, ami esetleg valakinek erdekes lehet. Ha realdebridet hasznaltok es vpn-t is akkor elofordulhat, hogy az adott ip-t a real tiltja. vpn eseten csak az altala tamogatott vpn-ek ip-i vannak feloldva. Ha olyasmit tapasztalsz, hogy bar a linkek kozott begyujtve ott vannak a realdeb linkek de egyik sem indul, akkor nagy valoszinuseggel az ip-d tiltva van. supportnak email es engedelyezik a keresedre. utana minden mukodik.
-
achon
aktív tag
Köszi. Kipróbálom.
Ugy néz ki scraper gond lesz. A Kodi fórum tele van TVshow scraper hibaval.
Csak gondolom, ez most a sorozatokat is érintheti.Mintha valami Kodi frissítés okozta volna, de annyira semmit nem mond a log ezzel a New addon hibauzenettel.
A legszebb múzsa a határidô.
-
atyca
senior tag
Az Exoban,vagy az azonos elven működő kiegészítőkben a TV naptár (TV Calendar) segítségével talál linket,és a lejátszás is megy.
A legfrissebbeket így meg lehet nézni, csak a dátumot kell hozzá tudni.
Másképpen nekem halott a sori nézés ezekből az addonokból.Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
achon
aktív tag
Köszi a véleményed, de nem hinném hogy az a hiba amit az első felében leírsz. Jelenleg semmilyen talalatod nem ad, hanem mintha inkább valamelyik addon lenne a hibas.
A filmeknél a mai nap is ad talalatot, de a sorozatoknal nem a talalati felulet jelenik meg. Az meg nem lehet, hogy az összes angol megosztas is eltűnjön egyidőben.
Szerintem senki nem sürgette a fejlesztőket.
Én is csak jeleztem. Persze a hátsó szandekom az hogy hatha valaki rá tudna nézni, ha lesz egy kis szabadideje.
A seed szerver jó ötlet, de lehet nem fókusz mindenkinek.A legszebb múzsa a határidô.
-
myname07
csendes tag
Koszi az otletet. Megcsinalom. Ettol fuggetlenul remenykedem, hogy a TVDB-nel rovidesen javitjak az API-juk mukodeset es akkor megszunnek a sorozat eleresi hibak a pluginok varialasa nelkul is. Azt olvastam nemreg, hogy reggelre inditjak a modositott, javitott API-t... Kerdes persze kinek a reggele szerint...
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Ha a pc n kodi van telepitve hogy tudom szinkronizálni a box on levő kodi val?
üdv -
Pici
tag
Én most ez alapján javítottam a TVDB hibát és így működik.
Az episodes.py file-okban ki kell cserélni ezt:zip.read('%s.xml'
erre:zip.read('%s.zip.xml'
(minden file-ban 5 helyen van ez a rész)
Exoshark, Exodus, Exodus Redux tesztelve (itt a file-ok útvonalai):kodi/addons/script.module.exodus/lib/resources/lib/indexers/episodes.py
kodi/addons/script.module.exodusredux/lib/resources/lib/indexers/episodes.py
kodi/addons/plugin.video.exoshark/resources/lib/indexers/episodes.py
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12T Pro 5G [8/256] / Amazfit T-Rex 2 / H96 Max X4 [4/32] (CoreELEC)
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan skint amin a főmenüben csak ikonok vannak? Mint egy pc asztalon. Jó lenne az apptv skin is, csak abban nem lehet rendesen sorba rendezni az ikonokat.
-
xtend
senior tag
Sajnos a forrás oldalak (ahonnan a tartalmat "hozza" az exo, MS vagy akármelyik más addon) sokszor változnak és sokszor megszűnnek. Amikor a forrás oldal változik azon az addon készítők tudnak segíteni egy addon frissítéssel, de amikor megszűnnek (lásd Openload és társai) azon már senki sem tud segíteni. De az addon készítők is emberek sokszor nekik sincs idejük rögtön, azonnal (vagy x időn belül) javítani az addont, ezt nem lehet nekik felróni és haragudni sem rájuk, hiszen ingyenesen/szórakozásból készítik az addonokat. Köszönjük is nekik.
DE...
én most itt csak is a saját tapasztalatomat osztom meg, nincs "na majd én megmondom mit csinálj", tudom sok ember számára nem jó amit írok, mert fizetős "szolgáltatás".
Szóval, ha minőségi filmnézésre/sorozatnézésre vágysz (minőségi, mivel real hd/full hd/4k, nem betömörített sz*r amit a fájlmegosztók használnak) akkor fizess elő egy seedszerverre (a nevét nem írom ide le amit én használok, mert nincs hozzájuk semmi közöm, ergó minek reklámozzam őket. ha valakit érdekel akkor pm). Pl amit én találtam olcsó az kb. 1800 ft/hó (tehát mint egy sz*r tv előfizetés) amiért jár 1TB tárhely (bőven elég, mivel nem tárolod a filmeket hetekig, ha meg annyira kell akkor saját gépre lehúzod a szerverről), gigabites kapcsolat, ftp, vpn, proxy, webes elérés, stb.
Na most a seedszerverrel pikk-pakk letöltheted a filmet/stb (itt mint írtam érdemes már min hd/full hd-ban) a szerverre és a szervert fel tudod kapcsolni ssl ftp-n keresztül pl a Kodi-ra és onnan tudod nézni, tehát streameled a filmet/sorozatot nem kell saját gépre letölteni. Miért jó ez? Mert jó minőség, nem akad meg (mivel a seedszervernek van sávszéle folyamatosan feltölteni a filmet) lejátszás közben, telefon böngészőjéről is elérhető a seedszerver, ergó akár meló közben is lehúzhatod a filmeket, nincs forrásoldal változás, törlés mint az addonoknál, tehát nincs olyan, hogy "nem listáz semmit",stb.
Ez persze csak az én véleményem, de szvsz ez az egyik legjobb megoldás.
Persze van drágább verzió is, pl seedszerver + Plex v. saját szerver de azt majd máskor írom ki magamból[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
TVDB are updating their site. Their site currently has a number of bugs that have broken the TVDB scraper and any add-on that relies on TVDB data. TVDB are working to rectify the problems.
Szép kis indulás, nem volt előtte semmi teszt, hogy mégse élesbe menjen egy ilyen?
Ha 3 napig nem tudják megoldani, akkor azért illene 1 nap után visszarakni a régit, és átmeneti oldalon tesztelni az újat.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
achon
aktív tag
válasz ensolid #26818 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Nem talalja a sorozatokat. Tegnapelőtt még ment minden.
Most a Kedvencek között lévő sorozatokat sem tölti be.
Error dob GetDirectory-ra és erre:
ERROR: NEWADDON Unknow VideoInfo Key:...18.4 Kodi, Mibox3
[ Szerkesztve ]
A legszebb múzsa a határidô.
-
blakey
titán
válasz nagyfejü #26826 üzenetére
Emby vagy Embycon kiegészítővel éred el az Emby szervert. Innen letöltőd a repot és abból telepíted.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A pc n futó Emby servert hogy tudom normálisan müködtetni a box on levő kodin? Mit kell hozzá telepiteni a kodiba hogy az Emby kommunikáljon a serverrel?
üdv -
Vtmk
tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne:
Elindítom a repo telepítést. Felrakja kiválasztom a kocidban a kellő plugint. Fel is raktja a legújabbat.
De ha pl rakok fel a tárhelyre egy újabb verziót azt már nem találja a repo.
A másik észrevétel az addons.xml-ben nincs benne a repostrym. Akárhányszor csinálom az update-addon-xml.sh futtatást.
Kérem aki tud segítsen nagyon szépen köszönöm.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
-
törölt tag
RTL és prémium tartalom, na ezt még nem halottam így egy mondatban.
Ez nem oximoron? -
YxVs
senior tag
válasz Martin Eden #26819 üzenetére
18.4
-
-
blakey
titán
Íme amit korábban írtam, Vodafone-UPC RTLMost+
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Másnál sem működik az Exocápa, és a redux?
18.4 ,és 18.5 alatt még a listázásig sem jut el egyik sem....[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Flowtation
őstag
Én azért nem, mert nekem a TMDB-vel a sorozatokhoz nem vagy hülyeségeket töltött le (lehet azért mert nálam a preferált nyelv a hu, a család többi tagja miatt). Írtam is fentebb, hogy LE alatt volt mindkettő, viszont CE alatt a TVDB-t külön telepíteni kellett, akkor tűnt fel amikor nem jó infók jöttek a sorozatokhoz.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #26812 üzenetére
Miért nem a TMDB-t használjátok amúgy? Sorozatokra teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok.
Sajnos a leirtakkalellentétben a kodi továbbra is válogat az .iso és a BDMV fájlok lejátszásánál.Az mennyire lenne megoldás egy külső playert ráapplikálni a kodira. Ami esetleg mindent lejátszana?
üdv -
huberpe
aktív tag
válasz Flowtation #26810 üzenetére
köszi mindenkinek a segítséget! (még nem sikerült megoldanom, de akkor nyilván ez a scraper miatt )
valóban nem volt ott a TVDB, úgy kellett hozzáadnom. -
Flowtation
őstag
na akkor ez a megoldás.
Csak úgy mellékesen egy kis érdekesség: nem tudom, hogy LE vs CE különbség vagy verzióbeli eltérés, tegnapelőtt amikor beüzemeltem a boxomat (CE), a tartalom megadásnál nem volt TVDB csak TMDB. A tv-s scrapert telepíteni kellett. Emlékeim szerint ez LE alatt alapból benne volt.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
huberpe
aktív tag
válasz Flowtation #26806 üzenetére
fileok megadása - smb-n megkeresem a nason a sorozat mappát - a könytár tartalma:sorozatok - most kipróbáltam a the tvdb-t de így sem jelenik meg semmi
-
Flowtation
őstag
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
első találkozásom a kodi-val (18.4) és egy nas-ról szeretném nézni vele a cuccokat. a filmeket szépen meg is jeleníti, de a sorozatokat nem bírom hozzáadni. próbáltam movie és tv show-ként is, de nem működik. mit bénázok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest