- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Az a problémám, hogy a hangprojektorom automatikusan kikapcsol, ha nem érkezik rá hang megadott ideig. Meg lehet ezt oldani, ha fut a kodi akkor ne kapcsoljon ki?
Mivel android fut a gépemen az is jó ha ez az androidon megoldható, hogy amíg megy a box addig menjen a hangprojektor is. -
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
Telenor MYTV-t valahogy bele tudom fűzni TVheadend-be?
Üdv,
Seven
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
blakey
titán
válasz mikrofon #26590 üzenetére
Jó a trakt de ha a központi adatbázisod Emby vagy Plex alapú akkor felesleges, semmi értelme plusz kiegészítőkkel bűvészkedni. A két szerver simán hozza ugyanazt, mint a trakt, minden eszközön ugyanott tartasz, belső és külső elérés eseténe egyaránt.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mikrofon
veterán
válasz Dolphine #26580 üzenetére
Aham. Elvileg a leírás alapján kellene hogy tudja ezért írtam. Én ugyan nem használom több box-on vagy több android tv-n. Nálam az androidos kodi-n fent van a trakt bővítmény illetve minden bővítmény beállítasában ahol lehet be van állítva. Így nagyon szépen szinkronizalja a trakt online felületével oda-vissza. Amikor ezt be állítottam, akkor több helyen azt olvastam, hogy nagyon jó arra hogy több box és TV lejátszási history-játék szinkronizáld egymással. De sajnos ilyen tapasztalatom nincs.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Somatom #26582 üzenetére
Beállítások/Videó/Lejátszó, ott lehet állítani, hogy mekkora időközök legyenek érvényesek. advancedsetting.xml-ben egyéni beállításokat is lehet érvényesíteni.[ Szerkesztve ]
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
Én például soha nem használtam erre.
3 éve én sem. Meguntam hogy valamivel mindig probléma van. Vettem egy NAS-t.
Ezen minden mindig működik. + elérem az iPad-ról is a Kodi-l
A HorizonGo-t szintén, ha éppen TV-t szeretnék nézni, pld akár külföldön is.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gyűrű
addikt
válasz Somatom #26582 üzenetére
Próbáld meg itt, bár nem tudom hogy az egérhez is jó-e..
aztán az advancedsettingsben is lehet..
<advancedsettings>
<seeksteps>10, 20, 30, 40, 50, 60</seeksteps>
</advancedsettings>vagy gombra programozva a keymapban..
<keymap>
<FullscreenVideo>
<keyboard>
<b>Seek(-5)</b>
<n>Seek(5)</n>
</keyboard>
</FullscreenVideo>
</keymap>[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Újra felteszek egy régi kérdést, hátha vki tudja rá a választ. Androidos Kodi, egérrel vezérelve. Ha az egeret a kijelző tetejére viszem, akkor a görgővel lehet előre/hátra ugrani (seekelni?). Egy görgőugrás cirka 30mp. Hol van ez definiálva, hol lehet rajta változtatni, ha én mondjuk 5mp -et szeretnék görgőugrásonként?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dolphine
addikt
válasz mikrofon #26575 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, de sajnos ez nem úgy működik ahogy én szeretném. Fenn van a Trakt.tv addon, de a Kodival nem szinkronizál. Tehát az egyik eszközön megnézek egy sorozat részt, értékelem a Trakt.tv addonnal, a másik eszközön nem mutatja, hogy azt a részt mér láttam.
Erre a korábban kollégák által javasolt vagy a Plex to Kodi, vagy Emby vagy MySQL a jó.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
gascili
csendes tag
Sziasztok!
TR99 box, 9.2 stabil coreelec. Milyen beállítást javasoltok a Netflixben? Lejátszásnál akadozik, meg-megáll a kép. Az OSD videóinfonál a dekódolásra SW dekódolást ír ki. Rendben van ez Így? -
fantom86
csendes tag
Sziasztok!
Openload megszűnt, ezt értem, de sajna a többi forrás vidlox,vidoza, clipwatching, verystream meg ilyenek egyszerűen nem indulnak el. Movieshark repo-ból az exosharkot használom. Amikor valamelyik linket választom akkor legtöbbször vagy továbblép, vagy mintha elindulna, a jobb felső sarokban megjelenik a film neve, aztán eltűnik. Az oload nagyon jó volt, minden gyorsan azonnal indul. Van esetleg valami beállítás, másik repo vagy oloadhoz hasonló forrás? Sajna így egyszerűen használhatatlan a kodi. Köszi a választ!
-
Bozek
nagyúr
Valami más gond van itt az RTL Most-nál, mert elvileg a Toplista nem +-os (legalábbis nem piros Kodi-ban), mégse indul. De van, ami meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz Dolphine #26566 üzenetére
Nem vagyok biztos, hogy pontosan ezt keresed, de a kérdéseid alapján szerintem erre van szükséged : Trakt.tv
Trakt.tv is a very well-designed website that is used to “scrobble” TV shows and movies. Scrobbling simply means that it keeps track of what has been watched. It also keeps track of progress through episodes or movies so that you can pick up where you left off.
Trakt also lets you manage “Lists” of TV shows and/or Movies. So when your friend tells you about a new show that you should try out, you can easily add it to your list using the Trakt.tv website on your phone.
With Trakt.tv integration in Kodi, that new show that you added will be waiting for you on Kodi when you get home. You can start watching it on Covenant, then stop it half way through, go to a different TV with a different Kodi box, open a different add-on that also supports Trakt like SALTS, and automatically resume that same episode where you left off!
That’s the kind of awesome value Trakt integration brings to Kodi. No longer do you have to Merge Kodi Streaming Add-ons into the Video Library and then Sync Add-on TV & Movie Libraries Across Multiple Kodi HTPCs. Trakt made those old methods obsolete and keeps your Kodi experience seamless across multiple Kodi boxes.
[ Szerkesztve ]
-
Móncsa
aktív tag
Most vettem észre hogy az eddig használt openload.co pair oldal megszűnt.
Most hol kell regisztrálni hogy filmeket lehessen nézni? -
LWhite
tag
válasz rKrisi #26534 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy ez Windows alapú, de a letöltött tartalmakhoz már jó megoldás.
Valami hasonló kellene Android alapú TV box-ra úgy, hogy valós időben történjen a konvertálás, de azt hiszem ez már szoftveresen nem fog működni.
(#26472) tannoyfan linkelt egy hardware-t, szerintem pl. Netflixes tartalmak esetén is ilyesmit kell(ene) használom, bár az pont nem támogat Dolby Digital Plus tartalmakat. Találtam egyet-kettőt, ami igen (pl. ez vagy ez). Igaz nem olcsó, de talán még mindig olcsóbb, mint egy új(abb) erősítő. -
blakey
titán
válasz Dolphine #26566 üzenetére
nem használja a feliratok.info vagy a hosszupuskasub oldalakat, így felirat miatt kiesett. - eddig nem volt gond az Opensubtitles-al, van, hogy csak ott van felirat és a feliratok.info-n nincs, tény, hogy érdemes mindegyikkel számolni. Emby gyorsabb minden szempontból, Plex meg ugye régebbi és több esközön, lejátszón támogatott.
-
Dolphine
addikt
válasz blakey #26562 üzenetére
Ahogy olvasom az Emby nem használja a feliratok.info vagy a hosszupuskasub oldalakat, így felirat miatt kiesett. Lehet, hogy teszek majd vele egy próbát, hogy az adatbázist a Plex kezelje. A DLNA funkciót kikapcsoltam, ez jó ötlet volt.
divan
Vagy Plex, vagy MySQL ez már így biztos.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
Az Emby nem "eszi" a memóriát, ezért ajánlom inkabb azt. Mondjuk Plex esetében a DLNA funkció kikapcsolása rengeteget segít ha nincs rá szükség, drasztikusan lecsökken a memória használata, de elmarad az Embytől ahol nem gond ha megy mellette a DLNA.
-
divan
őstag
válasz Dolphine #26560 üzenetére
Szerintem ne törli a helyi adatbázist, ha törlöd az advancedsettings.xml fájlt, akkor visszaáll arra. Viszont ha MySQL, Emby, Plex adatbázist kezdesz használni, abba nem tudod exportálni a helyi adatokat, azt újra be kell állítani.
Nekem a Plex eléggé ette a memóriát (OMV, 4GB ram), úgyhogy inkább maradtam a MySQL-nél.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Dolphine #26560 üzenetére
A mostani helyi adatbázissal mi lesz, hogyha telepítem az Embyt, törli? - igen, törli, de ha most van Plex akkor azzal is kipróbálhatod.
A Plex csak azért van fenn, mert van egy kiegészítője a Sub-Zero, ami automatikusan tölti le a feliratot hogyha arra szükség van. - Embynek is van
Gondolom a kettőt (Plex, Emby) egyszerre használni értelmetlen. - a kipróbálás erejéig elférnek egymás mellett, hosszútávon nincs értelmeBÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kovacskat
friss újonc
Sziasztok, látom, hogy itt sokat beszéltek online video stb nézésről. Ezért érdeklődnék pár kérdéssel, ha nem gond. Streaming, tévé, video oldalakról 3 kérdésem lenne.
1. Milyen magyar streaming oldalakat ismersz, amelyekhez nehéz a hozzáférés VPN vagy más speciális trükk nélkül? (Mert hasonlóan illegális, mint torrenthez az ncore stb)
2. Mik a legjellemzőbb külföldi oldalak, amiket néznél vagy nézel is (video, streaming), de VPN nélkül nem lehet? (Pl. Netflix egyes videói, stb)
3. Mik a legnépszerűbb helyi tv-k, amiket nézel streaming oldalon? Helyi: magyarországi vagy városi tvKöszönöm válaszotokat!
-
Dolphine
addikt
válasz blakey #26559 üzenetére
Köszönöm a választ.
A mostani helyi adatbázissal mi lesz, hogyha telepítem az Embyt, törli?
A Plex csak azért van fenn, mert van egy kiegészítője a Sub-Zero, ami automatikusan tölti le a feliratot hogyha arra szükség van.
Gondolom a kettőt (Plex, Emby) egyszerre használni értelmetlen.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
blakey
titán
válasz Dolphine #26558 üzenetére
Ha Plex-et vagy Embyt használsz akkor a szerveren mindent beállítasz, megcsinálja magának az adatbázist, a többi eszközön telepíted a klienst, Kodi esetében kiegészítő, Plex-hez a plexkodiconnect-et érdemes használni, Emby esetében az Emby for Kodit, ilyenkor minden úgy jelenik meg a Kodiban ahogy az egyébként is megjelenne csak a szerver csinálja az adatbázist. Egyébként az Emby kevésbé erőforrás igényes szerver szempontjából illetve az ISO-kat is kezeli, de mindkettő jó, használtam mindegyiket.
-
blakey
titán
válasz Dolphine #26556 üzenetére
A MySQL helyett kipróbálhatbád az Embyt vagy Plex-et, ezeket jól beállítva minden eszközön tudnád használni, jelenleg nálam Emby a központi szerver, Kodiban és egyéb más eszköz esetében is beállítható, onnan folytatod ahol abbahagytad, stb. Távlról is elérhető.
-
Dolphine
addikt
válasz vargalex #26554 üzenetére
gabby123
A Trakt nem frissíti be magát két külön eszközön.vargalex
A MySQL server létrehozása azt még értem, de olyan eszközön, ami távolról éri el a NAS-on lévő MySQL servert, ott milyen IP-t írjak az advancedsettingsbe? Vagy kell egy DDNS szolgáltatás? Erre mehet a synology.me?tomigonzo
Azt, hogy? Én nem látom most pl. a laptopon, hogy ki lennének jelölve azok a részek, amiket korábban egy CE boxon néztem! Mindkettőn van Trakt.[ Szerkesztve ]
-
-
mnnorbi
tag
RTLmosthoz kellene valakinek egy Telenor fiók és azt többen tudnák használni.
-
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Horizon go t ra lehet applikalni Ce kodira??
udv -
Dolphine
addikt
válasz Dolphine #26546 üzenetére
Igazság olyan add-on is jó lenne, ami megjegyzi, hogy melyik filmeket, sorozatokat láttam már és ha nem otthon vagyok, hanem távol, akkor ezt lássam. Nem tudom, hogy érthető-e, hogy mit szeretnék.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Létezik valamilyen leírás, hogy a MySQL servert hogyan kell összehozni a KODI-val?
-
ricse74
csendes tag
Sziasztok!!! Valaki tud valamit hogy miért nem müködik az openload média megosztó???
[ Szerkesztve ]
-
rKrisi
csendes tag
válasz vargalex #26535 üzenetére
Igen nagyjából igen. De ezt már régebben csináltam, illetve volt valahol Linuxos változatom is. De ott se volt elég az ffmpeg amúgy, mert valami vagy nem volt benne ami kellett vagy nem megfelelően működött (már nem emlékszem), de amúgy egyszerűbben megoldható mint Windowson...
-
M_AND_Ms
veterán
Nem nagyon vannak NFL meccsek online. Tavaly óta szinte, csak egy webeoldal maradt, ahonnét mennek élőben a streamek, de az inkább pc-rtől érdemes nézni (esetleg mobilról).
Néha Youtube-ra szokták feltenni őket és az utólag nézéshez meg vannak torrent oldalak, ahol viszont szépen megvan mindig, minden
Vagy ott a hivatalos és méregdrága NFL Pass[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
hzx0
aktív tag
Tesóm keres valami addont amivel a már lejátszót NFL mecsket lehetne megnézni. Használ esetleg valaki ilyet? Én nem vagyok valami sport rajongó.
-
rKrisi
csendes tag
válasz LWhite #26531 üzenetére
Szia Ez kivételesen pont Windows-ra van, de tudok mutatni talán Linuxos megoldást is.
Régen én azt csináltam (amíg a régi erősítőm volt), hogy ha egy torrent végzett a letöltéssel egy szkript lefutott (ami több dolgot is csinált egyszerre) és az egyik funkciója az ez volt. Csekkolta,hogy van e e-ac hang az adott torrentben (mármint ha az valami videó), ha van akkor meg már gyártotta is hozzá az ac3 hangot. -
vargalex
Topikgazda
válasz BullZeye #26500 üzenetére
A repo-ba felraktam egy új verziót (2.2.3) az RTL Most addonból:
- az epizódoknál pirossal jelöli az RTL Most+-ban lejátszható tartalmat, illetve
- a kiegészítő beállításaiban be/kikapcsolható az RTL Most+ tartalom elrejtése (defaultban be van kapcsolva).
Majd frissül automatikusan, ha xtend frissíti a repo addons.xml-jét.Alex
-
sinci01
aktív tag
Üdv. Nekem még a 17.6 verzió van fent, érdemes frissíteni a legújabbra? Milyen plusz extrákat nyújt az új verzió?
-
Tesztelo.hu
senior tag
XBoxon használja valaki itt a Kodit? A legutóbbi frissítés (18.4) óta a legtöbb filmnél kilép vagy lefagy... Más is tapasztalja ezt?
-
BullZeye
veterán
válasz Luissimo #26518 üzenetére
Ne frissítsd az inputstreamet, az szart se ér, nálam csak a bajt okozza állandóan (frissítést én letiltottam régen).
Van egy olyan program, hogy script.module.inputstreamhelper ezt rakd fel.De most gyors megoldás:
Helyezd át a kodi\cdm mappa tartalmát valahova (csinálj a mappán belül egy TEMP mappát és azt a 3-5 fájlt helyezd bele, CDM mappában ne legyen fájlok.Felraktam a jelenleg működő fájlt, amivel megy nekem HBO GO (10.26án töltötte le).
Ha fent van inputstreamhelper, akkor utána ha frissül a fájl, akkor leszedi automatikusan (igaz 10 percig tart és vagy 2 gigát tölt le hozzá)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
leventet
újonc
válasz Luissimo #26518 üzenetére
Nekem ez a verzió működik, Win-en és LibreElec-en (Raspi) is: HBO GO Eu 2.0.18-beta37
Innen töltöttem le:
[link]
Találsz benne egy linket a Repo .zip fájl letöltéséhez. Azt ha telepíted, utána a Repo-ból telepíteni tudod az HBO-EU-t. Én előtte töröltem a magyar HBO addon-t. -
rKrisi
csendes tag
válasz LWhite #26469 üzenetére
Szia! Tudom ez nem megoldás a Netflixes illetve streamelt tartalmakra de van amelyik erősítőmön nekem is gondom akadt ezzel még warezolt anyagok esetén is. Nagyon sok sorozat, sőt már egyre több film is, a nagycsatornás hangokat e-ac3-ban adja, és ezt a legtöbb régebbi erősítő nem támogatja. Írtam egy script-et (ami igazán csak több jól megírt programot használ) ami a konténerekből az e-ac3 hangot átalakítja ac3-ra. Az eac hangot is meghagyja jelenleg, hátha később vagy máshol működik azzal, de alapvetően az ac3 lesz a default hangsáv.
Ha valakit érdekel, itt található:
https://github.com/radokristof/eac2ac3Ezzel a módszerrel nekem mindig működött, és jó hangsávot produkált. Az ffmpeg kihagyható lenne, az eac3to elvileg gyárilag tudja a hangsáv átalakítást, de nekem úgy valamelyik erősítőkön recsegős hangot eredményezett.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
tcsaba007
tag
-
-
mikrofon
veterán
Igaza van mindenkinek! Valójában tényleg ez az igazság.
Ennek ellenére számomra nem jött be ez így, mert nekem pontosan ez a kiegészítősdi online és streaming lehetőség tetszett meg... -
M_AND_Ms
veterán
válasz mikrofon #26510 üzenetére
Spotifyhoz a Librespot addon ajánlott. Beállítod a Spotify accountodat és ezután a helyi hálózataton minden Spotify kliens érzékeli, így pl a mobilos klienssel szépen hallgató a zene a boxon keresztül a rákötött hangrendszerrel.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
cof
veterán
És az is egy fontos dolog, hogy ezeket a kiegészítőket nem a tulajdonosok/szolgáltatók írják, tehát nem hivatalos kiegészítők, így ha a forrás oldalon változás lesz akkor meg kell várni amíg valaki javítsa a kiegészítőt, én is áttértem még régebben a lokális lejátszásra, mert pont akkor nem működött valami amikor szerettem volna használni, és senkihez sem fordulhatsz a problémáddal mert ezeket a kiegészítőket ingyen és bérmentve, netán hobbiból csinálják a fejlesztők.
Tehát nem magával a Kodival van a probléma, ha a szolgáltatók maguk írnák rá a kiegészítőt, akkor naprakész lenne minden változtatás után, de ez nem érdekük, mert pl. egy filmes oldalon is sok reklám van és akkor elesik bevételtől ha a Kodiban nézed (bár az egy másik dolog, hogy más tartalmával pénzt keres).
A HBO és társai meg azért nem fognak ezzel foglalkozni mert, minden platformra van saját applikációjuk.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
consono
nagyúr
Nem a konfigurálással van a baj, hanem a backendekkel, ahol a filmek, mesék, sorozatok voltak tárolva. Nagy része nem megy már a hosting szolgáltatásoknak, ahol a régi részek fent voltak, ezeket buktuk, bármit is csinálunk. A másik probléma meg az, hogy nem minden kiegészítő van karban tartva a mai napig, pl. a cartoonshark is ilyen, ezek szerint. Elmúlt, az aranykor...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mikrofon
veterán
válasz PistiSan #26509 üzenetére
Én aztán a spotify-ból is inkább az androidost telepítettem míg a kodi kiegészítőt leszedtem. Alapvetően működött. De minden kodi indulás után feljött egy üzenet a kodiban és megnyilt a böngészőben egy ablak valami azonosító. Ez nagyon idegesítő volt így is így le szedtem ezt a bővítményt és az Android play-ből telepítettem a Spotify app-ot. Most azt használom.
Én úgy érzem, hogy helyi média tartalmakra nagyon jó lehet a kodi de online vagy stream tartalmakra nálam elvérzik, nem elég stabil. Pont akkor nem működik amikor kellene....Lehet hogy bennem van a hiba...
De akkor szívesen olvasnék egy jó leírást ami alapján jól lehet konfigurálni.
Maga a művelet nem okozna problémát mert Linux kernel-és témákra és mobilos Flash-selős témákra is képes voltam.... It most nem megy stabilan nekem.... -
-
mikrofon
veterán
Újra csalódtam a Kodiban és ebben a kiegészítősdiben. Mikor megjött a box-om alaposan utánanézve. Beállítottam mindent rendesen, ahogy írva volt. Sőt akkor ellenőriztem is a beállításokat nehogy hiba legyen. Ma reggel jött az alkalom hogy végre bizonyíthatna a rendszer. Gyerekeknek elindítottam a cartoonshark kiegészítőt. Természetesen nem ment rendesen. A legtöbb listában szereplő cucc nem indult el. Igen volt ami ment, de amit a gyerekek választottak az nem. Naivan azt hittem hogy minden működni fog egyből, úgy ahogy írva van. Egyrészt minél van benne akkor a listában. Másrészt így mindenkinek elment a kedve. Így inkább kiléptem indítottam a YouTube-ról kereséssel amit akartak...
Így szerintem semmi értelme ennyi időt és energiát erre, mármint a beállításra után olvasásra szánni...
Én pont amiatt akartam, hogy ilyen ritka pillanatokban gördülékenyen menjen a dolog.Nctv-t sem tudtam azóta sem beállítani. Van valaki akinek megy. Ha itt nem fér el akkor esetleg rám írhatna.
Én is azokhoz tartozom akik a warez helyett támogatnák a fizetős megoldást, de akkor az legyen könnyen, gördülékenyen használható és olyan tartalommal amilyet én szeretnék még a gyerekek....
Egyébként mióta megvan a box követtek egy pár topicot ezzel kapcsolatban. Én azt olvasom hogy mindig jönnek elő, ez sem működik, ez működött de most nem.... Szerintem ennek semmi értelme így....
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Eddig nem nagyon találtam rá választ, de ha volt már, bocsi!
Szóval: Win10, Kodi + CastagnaIT féle Netflix add-on ...
Miért van az, hogy egyes filmek mennek 1080p-ben, egyesek pedig még a 720p-t se tudják (talán 540p)? Droid-on még siralmasabb a helyzet. Úgy látom, hogy kb. mindegy, hogy L1-et vagy L3-at tud-e a készülék... -
cof
veterán
válasz BullZeye #26497 üzenetére
Én örülök, hogy nincs benne automatikusan, ingyen senki nem dolgozik neked nyilván, tárhely, oldal napi frissítése, karbantartása stb. ezért megemelkedne a havi díj is ha ez egy úgymond ingyenesen elérhető szolgáltatás lenne, valamilyen módon beleépítenék az árba. Mivel engem az ilyen tartalom (úgy az egész csatorna összességében) abszolút nem érdekel, fel is lennék háborodva nem kicsit... Na most, így is annyi csatorna van amit nem néz az ember mint a fene.
Akinek kell a reklámmentesség, naprakész tartalmak, sorban állás nélkül egy kattintásra (HBOGO, Netflix stb... hasonló szolgáltatások) az bizony fizessen érte.
Ha meg annyira érdekel a dolog, de nem szeretnél érte fizetni, ott a lineáris TV vagy virágbolt, ingyenesen is meg lehet nézni MindigTV-n, az éppen általad kedvelt műsort, csak itt neked kell igazodni a csatornához és nem fordítva, de hát ezért ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz BullZeye #26503 üzenetére
Eddig sem ment rendesen, hónapok óta csak így megy. Az nem mentség, hogy nem tájékozodsz. Ha kell valami akkor fizess. Ne várj mindent ingyen, ha meg van előfizetésed valamelyik szolgáltatónál akkor várj türelemmel, elérhető lesz máshol is. Gondolom ez csak bevezető és tart egy ideig. Spíler is hasonlóan indult. Nem hiszem, hogy a T, UPC, Digi stb szolgáltatók előfizetői kimaradnának.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz blakey #26502 üzenetére
Nem olvastam, de az, hogy előkészítik a szívatást hónapokkal előre még nem teszi jobbá a dolgot. A lényeg ugyanaz, eddig ment rendesen, most már nem, tehát van hátránya a mezei felhasználónak, aki havonta 2 dolgot nézne meg rajta nem fog fizetni +3-5k-t havonta, így jobb híján megy warezolni...
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
blakey
titán
Nos, nem olvastad el hónapokkal ezelőtt a változásokat, a heti sorozatok részei 7 napig érhető el, a napi sorozatoknál 5 nap, az említett "Mi kis falunk" csak Most+-on nézhető vissza, mivel egy jó ideje "pihen".
-
BullZeye
veterán
Nekem a kis lakat a bal alsó sarokban igenis arról árulkodik, hogy az eddigi elérés nem működik ugyanúgy, és sajnos van hátrányom.
Torrentről tűzzel vassal űzték az RTL tartalmakat, szerencse, hogy nem mindenhova ér el a kezük, és tényleg ez lesz most, visszamegyünk pár évet a fejlődésben, és megint torrentezni kell mindent.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autóhifi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest