- Mindent a StreamSharkról!
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arena Breakout: Infinite összefoglaló szerkesztése
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz #88470784 #191 üzenetére
Láttam a beállítási utasításokat a hozzászólásodban, de a kép már nem látható. Próbáltam a zip-et telepíteni, hiba jelzéssel leáll.
Ja, egyébként droidon használom.
A régi tabletemen a genesis kipakolja a kezelőpult mellé a borítót, az új valamiért nem. Hozy lehet ezt beállítani? A régi tabon azonnal elérhetőek a stream-ek, az új több másodpercig keresi és az előtérben mutatja az eltelt időt, a találatokat stb. Miért?
Tényleg jó volna egy nagy össznépi kodi topik, ez a kis ügyes annyi mindenre képes volna, de tök hülye vagyok hozzá. Valahol láttam, hogy tv adások is elérhetőek, szíblvesen néznék nascar, vagy indicar futamokat, ökölvívást, mma, k1 meccseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest