Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorHUN79
aktív tag
Kodi 17 alatt arra ,hogy az iptv-t,darabosan játsza valami megoldást nemtudtok?
Visszaraktam próbaképp a 16.1-et azzal jó az adás csak 17-alatt szaggat az iptv! -
myname07
csendes tag
válasz LouiS22 #11148 üzenetére
Gondolom a biztonsagi kerdesekre gondolt. A Trakt-nal sok info lehet abban masnak is mit mikor nezel... stb. Arrol nem is beszelve, hogy szerz. jogv. is lathatjak es akar felhasznalhatjak. De van megoldas, vagy legalabbis gyogyszer. Ha jol emlekszem alapbol public az osszes info ami rolad gyulik, de a beallitasokban valahol at tudod tenni privatba. Ha igy all, akkor elvileg csak Te latod... es a szolgaltato...
Azert erdemes atkapcsolni... -
djsilas
tag
válasz ViktorHUN79 #11117 üzenetére
Sokszor valamit elvetünk azért, mert új. Én szerintem nyitott vagyok az új dolgokra.... de ez a 17!? Nemcsak, hogy keresem a dolgokat benne, de ha megtalálom, és használnám, akkor még lassabbnak is tűnik az egész KODI, mint frissítés előtt
-
djsilas
tag
válasz joddye #11125 üzenetére
Én megrendeltem hozzá a málnás tápot is, az 2,5A -es - ettől függetlenül szerintem 2A-el is mennie kellene.
Pi3-on még nem frissítettem, de a Pi0 -t lassabbnak érzem 17 alatt. Ahogy a menüben lépkedek ide-oda, ott nincs gond egyiknél sem, de amikor a kiegészítőkben lépkedek, vagy tallózok valamit (vagy mondjuk Exo nézi át szervereket), akkor vehető észre nagyon, hogy mennyivel gyengébb is a Zero. De ilyet nem tapasztaltam, amit Te írsz :/ -
LouiS22
veterán
válasz ViktorHUN79 #11152 üzenetére
Platform, eszköz?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz ViktorHUN79 #11157 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert két linuxos eszköz közül egyiken sem jelentkezett, és úgy látom az elmúlt napok hozzászólásából, hogy főként Androidot használók panaszkodnak ilyen-olyan hibákra.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Monoton
tag
Mi a menete annak, hogy a Libreelecem áttegyem másik memóriakártyára? A régi kártya tartalmát átmásoltam az újra viszont nem bootol be. Elég sok egyedi beállításom van és elég sok idő lenne újra bekalibrálni.
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Ubuntu 16.04.1 LTS + Kodi 16.1-et használok, kodi repo-ból lett telepítve, látom a kodi oldalán, hogy kijött a 17-es stabil verzió, hiába nyomkodom az update/upgrade/dist-upgrade parancsokat, nem frissül le újabb verzióra.
Van ötletetek mi lehet a gond?A nightly tárolóban biztos ott van az 17-es kodi, de nem akarom teszt verziót használni.
-
envagyok
veterán
Médiaklikkben soha nem megy a kék fény című műsor.
Weben semmi gond vele.
Mi lehet a gond? -
the radish
senior tag
Milyen kiegészítőt kéne alkalmaznom IPTV adás rögzítésére, videó letöltésére, illetve TXT szolgáltatásra?
-
Keef_Lee
senior tag
válasz the radish #11163 üzenetére
Rögzítő addon nincs. Windowson külső screensaver pl. Ocam, Bandicam... van.
-
ViktorHUN79
aktív tag
spmc-ről tudnátok valamit mondani, hogy hivatalos kodi-hoz képest mivel jobb esetleg ?
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz the radish #11163 üzenetére
Létezik még TXT szolgáltatás egyáltalán? Kérdezem, nem tudom.
Egyébként van módosított simple iptv kliens, githubban találsz rá kódot, de magadnak kell fordítanod a saját platformodra.
-
blakey
titán
válasz ViktorHUN79 #11166 üzenetére
Csak Androidra fejlesztik, tehát nagyobb a valószínűsége, hogy több eszközön is jól működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bicsko
tag
válasz meridaharcos #11145 üzenetére
Szia! Én most tettem fel kodi 17 mellé. Amíg fent volt a kodi indulás után rögtön be is zárta magát.
-
-
hyper83
tag
Sziasztok
Tudtok esetleg egy olyan addont amivel a Google Photos-t el lehet erni, online kepeket videokat megnezni?
Koszonom elore is!
UDV -
gzolee2
tag
Fiuk lanyok segitseget kernek hogy merre induljak SS iptv hez szeretnek epg t szerkeszteni de Fogalmam nincs hogy hogy kezdjek neki, kodi alatt mar megcsinaltam, siptv alatt is megcsinaltam mar, de ssiptv nem megy!
Egyetlen megoldásunk van: facilitálni a funkció-specifikus imázs-alakítást.
-
LouiS22
veterán
válasz huliganboy #11170 üzenetére
LOL, kb. az abból befolyó minimál bevételből/jutalékból tarthatják fent a txt-t.
-
szuszinho
őstag
Trakt csak a letöltött anyagokat nézni? Amit kiegészítővel nézek, pl.: Exodus, azt nem?
-
Goya
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni magyar leírást (vagy ha angol, akkor nagyon részletes) a Kodi adatbázis Mysql szerverre való telepítéséhez? A Kodi honlapján lévő nekem magas. -
Nono0000
tag
Ó ez nagyon egyszerű!
Kell egy gépezet amin futtatod a mysql-t. Létere kell hozni egy felhasználót kodi névvel és kodi jelszóval, majd az összes jogot ki kell osztani, engedélyezni neki.
A Kodi-s leírás alapján megszerkeszted az advencedsettings.xml fájlt amit bemásolsz a /userdata könyvtárba.
Kodi elindít, adatbázist újraépíteni (médiatárat újra kell szkennelni). Oszt jónapot!
Csak azonos verziószámú Kodi-kal működik, eltérőekkel nem, ha több helyen szeretnéd használni.Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
dh66e
veterán
-
futizoli
tag
Pi zero kevés lehet iptv-hez? openelec,libreelec különféle változatai alatt is szaggat az adás...
Gyors net mellett különféle memóriakártyákkal is ugyanazt produkálja, nem folyamatos a kép. Routerhez a gyári málnás wifi stick-el csatlakozom.
Köszönöm az esetleges észrevételeket... -
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest