- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Kodi 16 experimental passthrough buld-el szeretnek atmost lejatszani nvidia shielden. Mielott tobb oras szenvedesbe kezdenek, hatha van valakinek ezzel tapasztalata.
Szervernek eddig Emby-t hasznaltam, viszont sehol nem talalok rola informaciot hogy az is tamogatna az atmost (True-HD, DTS-HD), kell a szervernek is tamogatnia egyaltalan? PleXBMC addont hasznaljak sokan, jobb lehet az ebben az esetben nekem? Plex viszi az atmost, viszont nem megy at a bitstream hang HDMI 1.4-en valamiert a laptopomrol, legalabbis erre gyanakodom mert az erosito nem ismerte fel, a shieldel meg csak ma fogom kiprobalni ami ugye HDMI 2.0.
Masreszt BD25 es BD50 et is szeretnek lejatszani, ami ugye nem .mkv, ezt hogyan tudnam megoldani kodival (meg nem tudtam kiprobalni, hogy alapbol felismeri-e, plexnek nem sikerult) ?Elore is koszonom a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest