Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsipi78
tag
Sziasztok.
Tud valaki abban segíteni, hogy MXQ boxon pendrive-on futtatva használtam a LE 7. akárhanyas verzióját. Minden flottul működött csak már kezdett belassulni a rendszer.
Ezért úgy döntöttem, hogy új verziót telepítek és ugyan ilyen módszerrel telepítettem a LE 8.0.1g verzióját. Minden működik rajta és gyors is lett de egyszerűen nem szól a rákötött hangfal ami a másik verziónál gond nélkül működött!
Egyszerűen már nem tudom, hogy mit állítsak rajta mert úgy gondolom minden lehetséges dolgot átnéztem rajta de nem jutottam semmire. Valakinek van valami ötlete vagy megoldása?
Köszönöm a segítő válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest