Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsipi78
tag
Sziasztok.
Tud valaki abban segíteni, hogy MXQ boxon pendrive-on futtatva használtam a LE 7. akárhanyas verzióját. Minden flottul működött csak már kezdett belassulni a rendszer.
Ezért úgy döntöttem, hogy új verziót telepítek és ugyan ilyen módszerrel telepítettem a LE 8.0.1g verzióját. Minden működik rajta és gyors is lett de egyszerűen nem szól a rákötött hangfal ami a másik verziónál gond nélkül működött!
Egyszerűen már nem tudom, hogy mit állítsak rajta mert úgy gondolom minden lehetséges dolgot átnéztem rajta de nem jutottam semmire. Valakinek van valami ötlete vagy megoldása?
Köszönöm a segítő válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest