- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani82
senior tag
-
warcat
veterán
válasz
LucifeI2 #1338 üzenetére
Akkor csak kb 5,5 eurót vett le az origin, a többit jóváírták pár órával később.
Most megjelenéskor kell perkálni ez benne is volt a FAQban,az akkori megrendeléssel automatikusan hozzájárulsz a pénz kifizetéséhez,nekem is csak vonták és küldték a kódot pénteken.A választott verzió árából lejön a már kifizetett pre order díja ,a többit most kell fizetni. -
válasz
LucifeI2 #1043 üzenetére
én annyiban tartom rossznak, hogy nem úgy megy a class=>advanced class választás, hogy eldöntöm, hogy akkor én tankkkal akarok játszani, és indítok egy sith warriort, majd a 10. szinten tovább finomíthatom, hogy mondjuk mitigation vagy avodiance tankkot akarok-e belőle csinálni, vagy single targetre jó tankot vagy ae tankot. ez viszonylag logikus lenne, de mivel a te esetedben a sith warriorból marauder vagy juggernaut lesz, az egyik lehet tank, a másik meg csak dps, és ez a többi class-advanced classnál is így van, szóval kvázi már a karakteralkotásnál el kell döntened az advanced classt is. így viszont mi értelme ezzel szőrözni?
-
Healbacsi
őstag
válasz
LucifeI2 #1041 üzenetére
Az elejen ez lesz a jatek lenyege, hogy feltolod a karit, aztan tapasztalgatni kell, melyik talentfa milyen feladra optimalis, azon belul is mik kellenek majd pve/pvp-re.
Nezegesd hatha van benne atfedes
Ahogy neztem 1 fa kozos lesz mind2 Ac-nal annyi kulonbseggel, hogy egy-ket 1 pontos talent maskent fog mukodni a classra jellemzo modon.
Igy gyakorlatilag 2 egyedi, 1 kozos talentfad van a masik ac-al szemben.
-
PhilBrick
őstag
válasz
LucifeI2 #1035 üzenetére
Minden AC-nek van két egyedi és egy közös ága a skilltreen. Skilltreet lehet resesetelni.
Tehát tudsz váltani mondjuk healer és dps között. Az egyikről leszeded a pontokat, a másikra ráteszed.Az AC cserének márcsak azért sem lenne értelme, mert nagyon a játék elején történik. Gyakorlatilag a tutorial után. Innen nézve akkor már miért nem lehet classt is váltani?
Endgame tartalom pedig kb annyi mint írtad + a hard mode flashpointok. De kezdésnek ennyi is elég.
-
Healbacsi
őstag
válasz
LucifeI2 #1030 üzenetére
Az advanced classok miatt 8 class van mindket oldalon. Ha resetelhetove tennek, akkor csak 4 lenne. Masik megkozelitesben mivel egy tortenet alapu jatekrol beszelunk, igy ha megvaltoztatnad az advanced classt, akkor visszaesnel tortenetileg a 10. szintnel allo sztorihoz.
Igen kenyelmes lenne, mert tudnal varialni ha eppen tank/dps/healer hiany van, de ez nem az a jatek.
A wowban is eldontod, hogy magus, lock, vagy spap leszel ha caster dps akarsz lenni. Itt is el kell donteni, hogy mit szeretnel. -
Kartács
aktív tag
válasz
LucifeI2 #764 üzenetére
Ja igen, azt nem írtam, hogy mind ez tegnap történt valamikor este 6-8 között küldtem el a levelet és ma reggel 2:31-kor jött a levél hogy megcsinálták.
Végülis ez bárhogy nézve gyors volt
Biztos sok ilyen "lámázás" van lehet én amikor küldtem pont akkor csökkentek ezek az ügyek és gyorsan feltudták dolgozni pass... "türelem" végülis holnapig van idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged