Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• miche

csendes tag

Sziasztok!
    Van egy gondom igazából nem hiszem, hogy a lejátszóval de kéne egy kis segítség. Xp-t használok, tegnap előtt dolgoztam a subtitle workshoppal minden rendben volt, de tegnap bekapcsoltam a gépet és már nem volt hajlandó megnyitni semmilyen feliratot vagy filmet, előjön egy hibaüzenet olyan windows live színű ablakban, hogy Program compatibility assistant, This program requires a missing windows codec. Ezt többször is be kell zárnom aztán a program lefagy és kénytelen vagyok drasztikus úton bezárni. Sőt, ugyanezt az üzenetet kaptam ha meg akartam nyitni egy filmet a gom playerrel, vagy a KMPlayerrel. Ráadásul a youtube-on a videók sem mentek, azt megoldottam egy shockwave újratelepítéssel, de ezt a videó dolgot sehogy nem tudom. Minden programot leszedtem és újra felraktam, de semmi. Futtattam vírusírtót, és kémprogram ellenőrzőt, egy-egy hibát talált, azt ki is javította. Még a Ccleanert is bevetettem, de úgyanúgy előjön az ablak. Van a gépen Ace Mega Codec is, azt is újra telepítettem, hátha, de semmi eredmény. :( Az egyedüli program, ami hibaüzenet nélkül hajlandó bármit is csinálni a videókkal az a VLC player.
    Tudtok segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés