- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1bu
tag
1: Untochible --> ÉRINTHETELEN...de hát az olyan kezdök mint te, ezt nem érhetik el
A bot ezért bot amugy..
Én rá voltam kényszerive arra hogy jol játszak...ha most látnál...meglepödnél...az eddig nálamnáls sokkal jobban játszo Catkiller-t Egy F2F-be csunyán otthagytam
Kb olyan 23-12 volt amikor már meguntam és ki kellet lépjek mert nem birtam tovább..
Amugy jol jtszik, de amikor elértem ellene 3as Gyilkotakkro az kicsit elriaszto volt
meg a Killing Spree-t
amugy Balázs, jol játszol....csak nektek a csabával kell 2 hét mire felflejlödtök hozzám, (és én akkor azon a két héten nem játszom...) aztán leülök egy orát gyakorolni és megint kezdhetitek elölröl
(csak viccelek, nagy a pofám..
)
Iam amugy a HSZ-d vehetem khivásnak?? -
Falco6
tag
majd elmondja ha akarja mert ő tudja pontosan meg ő tudja hogy el akarja e mondani de nem tört el semmie meg iesmi szal nincs fizikai sérülése...legalábbis külső nincs
szal bocs hogy nem mondom el de szvsz ez az ő dolga
szal nem szemétkedésből nem mondom el vagy iesmi csak nem emlékszem h mit mondott h tudatni akarja e vagy nem.
de holnap úgyis megyek megint meglátogatni és akkor megkérdem tőle h elmondhatom e
Vagy tudod mit? ha ténleg érdekel leírom ide a számát és akkor felhívhatod vagy írhatsz neki sms-t...biztos jólesne neki0620-550-4210
de mondom holnap úgyis megyünk hozzá Catkillerrel s akko lefixálom h elmondhatom-e -
djyuri
őstag
SIRA
Ha az Ut-hez elég a 1024/256-os net,akkor (tom,hogy elég) én feltom ajánlani a játékgépet egyik estére...Winner átjön hozzám és becsatlakozik hozzátok hentelni
Az,hogy melyik este a héten,azt nemtom. Nagyon trafót tekercseltünk eddig,de megvan és ma teszteljük terhelésre,de tudjuk,hogy jót csináltunk,így nem kell sokáig variálni vele...
Akkor volna a legjobb ha átjönne,amikor már a hugomcsicsikál,mert akkor enyém a net teljesen (az kb este 10)..
Majd megkonzultálom vele -
Cs1bu
tag
Benned nemcsak egy Jófej mod-ra hanem egy igazi segitökész UT-sra leltem...
Nekem nem az a lényeg hogy én lehessek a klánvezér, hanem az hogy benne lehessek egyben amit végre komolyan is veszenek...voltam már egy párba de mint prioritásban mint pedig észben kinöttem öket... oké hát akkor irány az 576 játékbolt
amugy köszönöm a segitséget nem is tudtam hogy servert kell bérelni.... ez nekem furi.. mind1
amugy én a következö erösen amateur klánokba játszottam : [C7] [S.E.S]
Nos ezek kb a lemegyünk hozzájuk és mostani szinten 2 en elverjük a csapatokat 0-ra..
Akkor nos, én jelentkeznék...szivesen jönnék hozzátok egy egy Game erejére..
Csak Vagy egy IP-t adj majd meg vagy valamitNe agodjatok csak megnézem mit tudnak a asrácok a klánalapitás marad!!
Hova valosiak vagytok??? Csinálhatnánk Klán VS Klán LANPARTYT..Aztán ha jol sül el akár egyesülhetünk is...szigoruan a Best Of klántagokbol
(jofej vok már dobálom szét az embereket mikor még klán sincs
-
Cs1bu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest