- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
warren29
aktív tag
Piros pontban részesíteném Pastika kollégát, aki Ezt a terméket vette meg tőlem.
Nagyon korrekt,gyorsan utalt, ért a termékekhez és az üzlet lebonyolításához.
Mindenkinek ilyen vevőt kívánok!Köszönöm.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Piros pontot szeretnék kérni .bruszli. fórumtársnak a korrekt és gyors ügyintézésért.
Ezt rendeltem tőle: 16 GB class6 - 3300 ft/db (noname,csomagolt, SD adapterrel) microSD kártya
Minden rendben ment.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
-
dinoka1
csendes tag
dagobertpoci fórumtársnak kérnék piros pontot ezért az üzletért.
Minden maximálisan gyorsan és rendben zajlott: az utalás napján postázta a terméket ( az általam kértnél gyorsabb módon ), előtte felhívott a részletek pontosítása miatt, szóval nagyon korrekt és rugalmas eladó
-
n0rbert0
senior tag
Kérnék egy pirospontot Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy pirosat szeretnék kérni goo92 kollégának, ezért az üzletért.
Minden rendben volt, bátran ajánlom!
Üdv. Viktor
-
Pastika
aktív tag
warren29 kollégának ment az előbbi, de már nem tudtam szerkeszteni.
-
Pastika
aktív tag
Nagyon korrekt üzleti partnert ismertem meg Pontos és korrekt tagja a fórumnak, nagyon ajánlom, főleg akik ritka és nehezen beszerezhető cuccokra pályáznak. Megbízható és kommunikatív fórumos.
Ezt a [link] ezt a terméket vettem meg tőle, nagyon régóta kerestem már eredetit.
Aki kuriózumokra vágyik a telefonok világából bátran keresse és figyelje a hirdetésit.
-
baboss
őstag
Szeretnék egy
-ot adni miklosss2012 kollégának a AMD FX 8120 proci tuning segítségért.
4,7 GHZ 1.38v
60%+ tuning 4.9 GHZ 1.51v -
lsooky90
csendes tag
HPAA részére piros pont ezért az üzletért
-
gizm0net
csendes tag
Egy piros pontot kérnék broeman kollégának egy bluetooth 3-as adapter vásárlásáért. Gyors és pontos eladó, nagyon rugalmas és segítőkész. Mindenkinek ajánlom.
Üdv: GiZM0net
-
KKK-007
tag
Sziasztok.
Egy piros pöttyöt szeretnék kérni meno00 üzlettársnak azért az üzletért: LINK
Köszönöm a türelmét. -
bexy
csendes tag
Kérnék egy pirosat slimshady kollégának a remek bizniszért!
Csak ajánlom!
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot swado kollégának a tőlem vásárolt Assassin's Creed - Linege DVD filmért. Köszönöm a gyors és zökkenőmentes üzletmenetet
-
dark2
tag
Egy piros pontot kérnék Thompie fórumtársnak ezért az üzletért!
Megbízható, gyors, rugalmas eladó, ajánlom mindenkinek!
-
sing1ep1ayer
őstag
Zotwoo részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Nagyon rendes, megbízható tag.
-
headhunter
addikt
Kérnék 2db piros pontot bexy-nek, Logitech Cordless Desktop MX5500 (HU) Bill+egér szett és Plextor PX-891SA DVD Íróért!
Előre utaltam a vételárat és minden OK volt. (Gyors postázás!)
-
Kocska89
tag
Nagy piros pont jár kotter fórumtársnak. Egy fényképezőt vásároltam tőle. Tegnap kifizettem előre utalással. Már meg is érkezett.
Ezúton is köszönet az üzlet korrekt, gyors lebonyolításáért -
gtamate2
veterán
ati012-nek a Linksys WRT54GL routerért szeretnék adni egy pirosat, gyors volt, rendben ment minden
-
ati012
őstag
gtamate2 piros pontot kap. Egy wifi routert vásárolt tőlem.
-
ReZolee
csendes tag
Nem tudtam melyik topikba írjak, Újat nem akartam nyitni, ha valaki tud segítsen! Felárazást kérek a következő konfigra.
MEDION PC Eredeti ház
MS7502 alaplap integrált TV tuner/ Wifi hotspot stb
Intel core 2 duo E6750 2.666Mhz
2x1GB DDRII 800 mhz kingston ram
Nvidia Geforce 8600GT 512 MB / 128bit PCI-e vga
Samsung Tsscorp DVD-RW
Seagate Baeeacuda 320 GB sataII HDD
Előre is köszi!
Üdv (Rezolee) -
Cha05
csendes tag
Piros pont Xbox360BP-nek. Gyors, pontos, megbízható, kommunikatív üzletfél, ajánlom mindenkinek!
-
Csapi007
veterán
Hy
Jár a piros jaffa 2843 kollégának ezért az üzletért. -
Mici80
tag
Sziasztok!
zsivagooo nevű tagnak szeretnék kérni egy pirosat a mai üzletért /Irodai P4-es gépek/.
Korrekt üzlettárs, mindennel meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.
Profi látni, hogy ért a gépekhez!üdv.Mici
-
geri306
tag
Piros pontot érdemel M107 kolléga, mert egy remek állapotban lévő WD My Book Essential-t adott el nekem, ráadásul hasznos instrukciókkal látott el!!
Megbízható, ajánlom!
-
laci1128
tag
Piros pontot szeretnék kérni Weaver számára az ASUS mini alaplap és AMD proci miatt.
-
kmisi99
addikt
Piros pont jár trojna_olivenak Ezért a telefonért Személyesen vettem át tőle minden úgy volt ahogy a hirdetésben megbízható eladó.
-
CrAck69
senior tag
Hali, kérnék egy PIROS pöttyöt Andris855 fórumtársnak
ezért a bizniszért.
Korrekt jó fej srác, minden a megbeszéltek szerint zajlott. -
mamlasz25
csendes tag
én küldenék egy pirospontot szasanyi felhasználónak (http://hardverapro.hu/tag/szasanyi.html),mivel rendkívül gyorsan,és mindenféle fennakadás nélkül sikerült lebonyolítanunk az üzletet!
-
wmerlin
csendes tag
válasz
colos890721 #48025 üzenetére
sziasztok, colos890721, egy eladott monitor, és két boldog üzletfél. Pirosat neki
-
Mr.Devil91
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérek hardcoreboy az amd konfigért korrekt eladó
-
Gtaati
őstag
Helló, piros pontot szeretnék kérni sati [link] fórum társnak a kiválló Sharkoon WPM600w-os tápért és a segítő, türelmes hozzáállásért!!
-
-
-
-
zee1970
csendes tag
Nagy piros pont ebeni95 kollégánknak a HP ventiér.
-
szente80
aktív tag
Nagy pirosat kérnék robin18 fórumtársnak,ezt a telefont vettem tőle.Nagyon megbízható,ajánlom mindenkinek
-
Andris855
csendes tag
Piros pontot érdemel CrAck69, mert ezt a telefont erre a fejhallgatóra cserélte el velem, prímán ment minden.
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
pirosat szeretnék kérni kerekes.pter kollégának.
Az itt szereplő egyik procit vitte el, korrekt, gyors, megbízható, ajánlom mindenkinek!
Köszönettel,
Csontikka -
Dzsabba
aktív tag
Kérek egy nagy piros pontot [cybermagee] -nek.
Egy Starcraft 2 HOTS digitális kulcsot vettem tőle.A hirdetés linkje már nem működik,de az üzlettel minden rendben volt.Gyors, korrekt megbízható eladó csak ajánlani tudom. -
Gtaati
őstag
Helló! Nagy Piros pont bestyen [link] fórum társnak a korrekt ügyintézésért és a penge HD7970-ért
-
SüdiLaller
aktív tag
hiddel fórumtársunknak vissza-piros jár a tuti kis lenovo notiért. Időben ott termett a megbeszélt helyen, rugalmas, lehet vele pikk-pakk egyeztetni, és nem mellesleg a termék is hibátlan. Ajánlom!
-
santiago7
csendes tag
Kérnék egy piros pontot a kollégának..[xbox360bp] erre a [hirdetésre]
-
zoltan6
addikt
kérnék egy pirospontot asdxv kollégának ezt a videókártyát vásároltam tőle.korrekt megbízható hardveraprós.
-
hiddel..
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék , a megbízható sudilaller fórumtársnak ezért az üzletért.
-
Frisi
tag
Nagy piros zsolti1902 kollégának.
Az üzlet tárgya ez a fényképező volt: Fujifilm FinePix S2980.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! -
nagyjani
csendes tag
válasz
Dzsimmy #48228 üzenetére
Vissza is kérném a pirosat, nagyon gyors vásárló! Köszönöm!Ezt vásárolta
Dzsimmy kollega
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Eladó számítógép (Core i5, 16gb RAM, 2GB VGA, SSD+HDD)
- Meta Oculus Quest 2 - 256Gb
- Apple MacBook Pro 13" 2019 (i5 2,4GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, 91% akku) 2 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- HP 840 G2 / i5 5300u / 8Gb / 256Gb SSD / kamera / szép állapot
- ID-COOLING SE-207-XT SLIM SNOW / DUPLA TORONY KÖZÉPEN 120MM VENTIVEL / - FEHÉR TDP : 220W - CSERE !!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest