- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
misiss0
csendes tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni HeZzZ kollégának mert vettem tőle egy tökéletes laptopot
-
Hunter2
addikt
válasz
janika8202 #47492 üzenetére
Jár a piros janika8202 notebook alkatrészeket vett tőlem.
-
DIESELPOWER
aktív tag
Kérnék egy pirospontot Pityesz666 fórumtársnak a processzorért.
Nagyon korrekt ember! Ajánlott! Köszönöm neki az adásvételt. -
baltazar94
csendes tag
Piros pontot kérnék seth1-nek ezért az üzletért, segítőkész megbízható! Samsung Galaxy S2-t vettem tőle!
-
kirkri
addikt
Mr Lengyel fórumtársnak kérnék szépen egy nagy pirosat ezért az üzletért. Nagyon korrekt megbízható üzletfelem volt.
-
mrfire
őstag
Kérek egy pirosat glg1992-nek. Egy ASUS M4A89TD PRO/USB3-ast vásároltam tőle.
-
janika8202
tag
nagy piros pontot kérek Hunter2 kollégának ezekért az alkatrészekért
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy pirosat kérni moonguru-nak. A monitorom elromlott sajnos, Ő távolról is megmondta a hiba okát, majd igazán jutányos áron megjavította nekem gyorsan, és abszolút profi módon. Nagyon szépen köszönöm Neki a segítséget, mindenkinek bátran ajánlom, monitoros gond esetén forduljatok Hozzá bizalommal!
-
Zaied
addikt
Pirosat kérnék hobbiletolto kollégának a remek routerért, amit átutalással vettem meg tőle.
-
cbm1974
tag
Szeretném egy pirossal jutalmazni mirmur29 fórumtársat ezért
A csere néhány napja történt. Bár tegnap az SSD-vel történt egy kis baleset, de ehhez az égvilágon semmi köze nincs az eladónak, ez egy másik történet. Ő hibátlanul adta el nekem, amit le is teszteltem előtte. Ő valóban nagyon becsületes eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom, jár neki egy hatalmas piros pont -
PofaJenö
senior tag
Egy nagy Piros fi:zi'k-nek a Shure 840 biznisz ért.
[ Módosította: CoolMan ]
-
genesis4
csendes tag
Lasy-nak szeretnék egy
piros pontot kérni a V640
cseréért.
Köszönöm. -
rgobolos
csendes tag
pirosat szeretnék kérni Khron78 -nak, mert eladott nekem egy balanceboardot.
f27 -nek a folyamatos xbox support-ért.
Profchaos nek egy xbox360 mem kártya eladásért,
Dekko -nak Xbox 360 tápért, és joy-ért,
Tibcsó -nak 3 xbox játékért,
Jagi -nak egy xbox360-ért.
Sajnos már régebbi hirdetések ezért nem tudtam linkelni.
Köszönöm -
törölt tag
kérnek egy úriembernek, név szerint zsolesz010nek egy pirospontyot ezért: [link]
-
AaronBass
tag
Kérnék egy pirosat Lauda tagnak, a korrekt gyors átvételért!
Köszönöm az üzletet, a jövőben is számíthatsz monitorokra!
-
revneiq
csendes tag
do-Sequence kollégának egy NAGY pirosat EZÉRT az üzletért. Gyors, pontos és megbízható partner, csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
alexkako
csendes tag
Hatalmas pirospontot szeretnék kérni Jamy01 kollégának ezért az üzletért
-
hjanos1
senior tag
Ismét kérnék egy pirosat deicide kollégának Tomb Raiderért.
Megbízható, gyors eladó. -
n.gab
aktív tag
Szeretnék kérni egy pirospontot HollyBoni kollégának, vettem tőle egy fejestartót. Gyors és precíz,megbízható tag. Köszönöm!
-
Calibra72
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagy pirosat kérni aferi70 kollégának. Ez az alaplap volt az üzlet tárgya .
Korrekt, jóindulatú eladó, ajánlom másnak is !!!
Üdv! -
Pirosat szente kollégának, aki rendkívül korrekt, segítőkész és jó áron üzletel! Radeon 6770-et vettem tőle, amit kiszállított dobozzal, garanciával és még be is szerelte a számítógépbe! Csak egy sört kért érte
-
szajoho
tag
Egy piros pontot kérnék Los Angeles kollégának ezért az üzletért.
Megbízható és korrekt vevő,csak ajánlani tudom!
-
wilddragon
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Cyberdaemon-nak ezért az üzletért.
-
vipnolf
aktív tag
szeretnék kérni egy piros pontot eple-nek ezért az üzletért elpida ram
köszönöm
-
osan78
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni paracelsus fórumtársnak, ebben a hirdetésben szereplő egyik Kingston ktc-p2800/512 memória modul megvásárlásáért.
Megbízható vevő. -
tutti007
csendes tag
kérnék egy pirosat kovsol fórumtársnak a tutti üzletért!
-
edit25
csendes tag
Üdv.
Kérnék egy piros pontot Grampy fórumtársnak, ezeket a ramokat vette meg tőlem. Mindenkinek ajánlom, üzleteljetek vele
Köszi -
janika8202
tag
Nagy Piros pont jár sysrq kollégának ezért a noti bizniszért
-
Carlas
senior tag
válasz
sabertooth #47255 üzenetére
Kérnék egy pirosat sabertoothnak a pontos és korrekt:vásárlásért! Ajánlom mindenkinek!
-
Tankos5672
tag
Sziasztok ! Kérnék egy pirosat bundaas kollégának ezért az üzletért. Korrekt emberke, amit ígér azt betartja. Ajánlott.
-
omnitronik
csendes tag
Kérnék egy pirosat xmasterteam kollégának, ezért az üzletért!!! Minden rendben ment, ajánlom mindenki figyelmébe
-
msgt.fubar
senior tag
Szeretnék kérni egy nagyon nagy pirospontot Felhő kollégának a Powercolor 6850-es kártya üzletért.
-
MarcZ
senior tag
vidaila pirosat érdemel a Dead Island Riptide giftekért, nagyon korrekt volt velem, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
vikcsi
senior tag
válasz
kisslaci1908 #46811 üzenetére
kisslaci1908nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért!
Köszönöm -
Tankos5672 fórumtársnak kérnék piros pontot ezért az üzletért. Korrekt üzletfél,csak ajánlani tudom!
-
launda
csendes tag
Kérnék egy
technoboy19
felhasználónak ezrt az üzletért -
diablo1984 fórumtársnak kérnék piros pontot ezért az üzletért. Korrekt,megbizhato elado,gyorsan lebonyolitottuk az üzletet!
-
bsnss1976 fórumtársnak kérnék piros pontot ezért az üzletért. Korrekt,megbizhato elado,gyorsan lebonyolitottuk az üzletet!
-
emiki6
veterán
Kérnék egy pirosat cinkoxid fórumtársnak, egy Assassin's Creed III-ért
-
YCbCr
csendes tag
Probikernek jár egy naagy piros egy Athlon64 x2 + hűtőért.
Gyors, korrekt, ajánlott! -
ntonny
csendes tag
Jár a pont animatrix villámgyorsan lebonyolított üzletéjért !
-
ntonny
csendes tag
A kollégának jár a pont amiért gyorsan és korrekten megtudtuk oldani az üzletet vidékröl is
-
size
tag
Kérnék egy piros pontot stereo 2.0 kollégának a pontos megbízható vásárlásért.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Eladó számítógép (Core i5, 16gb RAM, 2GB VGA, SSD+HDD)
- Meta Oculus Quest 2 - 256Gb
- Apple MacBook Pro 13" 2019 (i5 2,4GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, 91% akku) 2 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- HP 840 G2 / i5 5300u / 8Gb / 256Gb SSD / kamera / szép állapot
- ID-COOLING SE-207-XT SLIM SNOW / DUPLA TORONY KÖZÉPEN 120MM VENTIVEL / - FEHÉR TDP : 220W - CSERE !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest