- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Aktív témák
-
K.Zsolti
tag
Kérnék szépen egy piros pontot Wannacoke fórumtársnak, ezért az üzletért, minden a megbeszéltek szerint lezajlott.
-
Gery15
addikt
ati012-nek jár a piros, mert nagyon korrekt eladó és gyors ajánlom mindenkinek! Két s775-ös procit vettem tőle.
-
zuhi_
senior tag
válasz
John Wayne #27496 üzenetére
John Wayne-nek is pirosat ezért.
-
imike90bpcs
csendes tag
J@ni69 kolleganak Piros pont korrekt vevo ahogy postaztam rogton utalt. +++
-
John Wayne
csendes tag
Kérnék egy piros pontot zuhi_ -nak a processzorért, amit
vettem tőle.
Köszönöm. -
Pirosat kérek Nessyke-nek a zökkenőmentes üzletelésért és a türelméért
-
greenface
aktív tag
Ezért az üzletért kérek szépen egy pirosat wutuka - nak.
-
ko9
addikt
Szép reggelt!
Kérnék egy pirosat SpeedR fórumtársnak ezért a HDD-ért! Egyik nap utaltam, másnap itt volt tökéletes állapotban az eszköz, jobb nem is lehetne!
Köszönöm!
-
zoll15690
csendes tag
ShellKretor-nak jár egy pirospont ezért az üzletért.
Csak ajánlani tudom! -
macgywer
tag
bundaas fórumtársnak kérnék 1 piros pontot ezért az üzletért E6400 Korrekt,megbizhato elado,gyorsan lebonyolitottuk az üzletet!
-
Nessyke
csendes tag
Egy jó nagy pirosat szeretnék kérni, ZolaMan kollégának ezért az üzletért! Korrekt, megbízható és barátságos eladó, bátran ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést!!
Még egyszer köszönöm neki a remek kütyüt!
-
narki
újonc
-
juliabrilke
veterán
Pirospontot kérek do-sequence felhasználónak az alábbi üzlet miatt: link
-
nemesis66
újonc
Egy piros ponttal szeretném jutalmazni OverKiller fórumtársat, a Dota 2 gift-ért.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Roberto_San #27464 üzenetére
vissza is jár a piros Roberto_San kolegának, ezt a videókártyát vettem meg tőle. korrekt és megbízható eladó
-
powermause
tag
Egy szép prospont [lordus] fórumtársnak,a sikeres [bizniszért]!
-
Piros pont Lord Dragon-nak a laptopmemóért.
-
inmortal
csendes tag
Kérnék szépen egy hatalmas Pirosat Janoska26 kollégának ezért az üzletért : Eladó DDR3-as memóriák olcsón!
Gyors, Precíz, Pontos eladó! Köszönöm az üzletet! Csakis ajánlani tudom mindenkinek! -
[Vazz]
tag
Piros pont feribk testzsírunknak a jó bizniszért. Postán küldte a csomagot, amit megbeszéltünk minden benne volt és még működik is. THX!
-
SzO.okI
csendes tag
kucseranor kollégának küldök egy piros pontot ezért az üzletért: alaplap-ot vett tőlem, gyors és megbízható vevő és eladó is!!
-
M1k133
tag
Helló!
Piros pontok:
1. Chainsaw : Nagy piros pont a gyors és korrekt alkumentes vásárlásért. Határozott és kommunikatív.
2. LiPi006 : Ezt a VGA-t vettem meg Tőle, voltak fennakadások de maximálisan segítőkész, és korrektül lezárult az üzlet!
Üdv,
M. -
verybigboy
senior tag
matthew95(2) küldenék egy piros pontot, korrekt, megbízható partner, köszönöm!
-
cpt_lol
újonc
Pirosat CoRn3L_ -nak, a gyors üzletkötésért.
-
Roberto_San
csendes tag
pirosat kérnék dobobazsy kollégának, videókártyát vett tőlem személyesen, korrekt, megbízható
-
Madn!ght
addikt
Piros pontot kérek paat fórumtársnak. Egy Pioneer CDJ-1000MK3 lejátszót vásároltam tőle.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom! -
MontyCrew
senior tag
Bazi nagy piros jár Hellboy2387 nevezetű kollégánknak, EZT a szettet sikerült tőle beszereznünk,, nagyon pöpec a cucc, Ajánlom mindenkinek!
-
BandD
tag
lajbiinak (aki pontos, megbízható) egy hatalmas piros pont ezért az üzletért: [link]
Köszönöm, használjátok sokáig még
-
GeryFlash
veterán
lista_x kollégának jár a piros ezért az üzletért!
-
Gacsályi
csendes tag
piros pontot szeretnék kérni kissfox felhasználónak. nagyon korrekt üzletfél volt.
-
varada12
csendes tag
Egy jónagy pirosat érdemel balintka fórumozó, az eladott Gigabyte GTX550 Ti-ért! Készséges és gyors eladó! A linket sajna már nem találom. Köszi
-
kola.11
tag
Piros pontot szeretnék kérni adi mester fórumtársnak a korrekt üzleti magatartásért. Visszajelzett az átvétellel kapcsolatban, pontosan érkezett és sikerült mindent egyeztetni. Ezeket a RAM-okat adtam el neki.
-
adaskah
csendes tag
Kérnék egy pirosat rioska-nak ezért az üzletért
Mindenkinek ajánlom, nagyon korrekt
-
válasz
Neoncsirke #27441 üzenetére
Neoncsirke kollégának is megy a piros a RAM-ok miatt, korrekt, megbízható, rugalmas partner!
-
Lordus
senior tag
Jár a piros pötty powermause kollégának ezért az üzletért.
Mindenkinek ajánlom, korrekt eladó, jól becsomagolta, időben feladta... minden smakkolt!köszönöm!
-
Neoncsirke
csendes tag
Egy piros pontot kérnék gabi123-nak a memóriákért.
Gyors, pontos, minden a megbeszéltek szerint, hibátlan! -
slimshady
senior tag
válasz
killerrasta #27141 üzenetére
Kérnék szépen egy Nagy Pirosat killerrasta kollégának ezért az üzletért! Minden rendben zajlott. Korrekt, gyors és megbízható partner. Bátran ajánlom! +++++
-
ntomi77
csendes tag
válasz
Makk Marci #27201 üzenetére
Egy pirosat kérnék daudibaldrs kollégának ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_k50ij_laptop_elado/hsz_1-50.html, minden a megbeszéltek szerint történt. Gyors korrekt eladó, ajánlom mindenkinek.
-
Darko_addict
őstag
Mobiltel vásárolt tőlem egy terméket az alábbi hirdetésből, és piros pontban szeretném részesíteni a tranzakció gördülékenysége miatt.
Köszönöm!
-
dencer87
csendes tag
Almansur kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért! Megbízható úriember!
-
nasa87
csendes tag
Kuplung1 kollégának kérnék egy phiros pontot
Vett tőlem 4 hibás lapot
Sajna nem találom a linket
-
forbence
csendes tag
GeryFlash kollégánek egy piros pontot kérek ezért az üzletért!
-
mobiltel
tag
Egy nagy
Darko_addict kolléga ezért az üzletért!
-
J4n1
csendes tag
Nagy piros pontot pontot szeretnék kérni stiflerr kollégának, ezért az üzletért 2x2 bg ddr2
-
Trevize1987
aktív tag
robogos10 úr számára kérnék egy piros pontot,
ezért a megvalósult üzletért: MyAudio 708W. Nagyon korrekt és megbízható. -
maybecomp
csendes tag
Sziasztok!
Wagi kollégától vettem 2db Fifa 13 kódot, az üzlet gördülékenyen ment. Csak ajánlani tudom.
-
Frakk
tag
maxxenergie-nek jár a pirospont az üzlet korrekt, gyors lebonyolításáért.
-
Sanyabá
senior tag
ed019 fórum társnak. nagy piros pont, a Led-s lámpákért.
-
Tito1987
csendes tag
Piros pont jár dipper2005 felhasználónak! A termékből vásároltam tőle több darabot is! Minden zökkenőmentesen zajlott! megbízható eladó!
Szintén piros pont jár Loresz felhasználónak is! Egy videókártyát vásároltam tőle! Tökéletesen rendben ment minden! Eladó nagyon korrekt! Csak ajánlani tudom!!!
-
msich640
csendes tag
Kérnék én is egy pirosat energiezolee felhasználóknak, a hibátln termékért, és az üzlet villámgyors kebonyolításáért. Nagyon köszönöm
-
rókakóóma
csendes tag
Nagyon nagy PIROSAT kérnék a nagyon nagy nagymolnar-nak
jó telefonnak G2 lett jó gazdája... én meg még mindíg várom nagyon a G3-at remélem én is jó gazdája leszek
-
cinkoxid
senior tag
Dr.House88-nak jár a piros pont az Aerocool T40-es házért.
-
Joey03
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Novver-nek. A Star Wars - The Old Republic Collector's Edition-t vettem meg tőle. Mindennel meg vagyok elégedve, korrekt eladó, gyors postázás, hibátlan termék
Köszönöm.
-
Bombacsabi
csendes tag
glspeter1:egy pirosat a gyors üzletért (http://hardverapro.hu/apro/cserelnem_cm_megaflow_ventilatoromat/hsz_1-50.html)köszi
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Nokia 5 16/2GB Nfc független
- Viltrox Nikon Z 20mm f2.8 Full Frame Milc Objektív 2025.01. Havi vétel 2 év garival INGYEN POSTÁVAL
- HP Elitebook 840 G5 14 , Intel Core i5-8250U 1.60GHz
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga 10.gen i5, érintőkijelző, 1 év garancia, Áfás számla
- 8 GB noteboook DDR4 Ramok SAMSUNG - KINGSTON - SK HYNIX - MICRON - HYPERTEC- RAMAXEL
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest