- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
pintyesz
senior tag
Nagy piros pont jár lajekka001 kollegának,ezért az üzletért!
-
Enzo_86
tag
Egy nagy piros pontot szeretnék adni hardverek kollégának, ezért az üzletért! Csak ajánlani tudom!
-
JasonFly79
csendes tag
- monkey - fórumtársnak kérnék pirosat ezért az üzletért. Köszi!
-
szijartg
őstag
Mehet egy piros pont grandpalacko usernek, ezért az üzletért.
Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek! -
dvina
csendes tag
Jár a piros pont Coix számára ezért az üzletért
-
cila1
aktív tag
Szeretnék egy pirosat kérni [Kicsiguszti] kollegának ezért
-
Szojka.J
csendes tag
Sziasztok én is kérnék egy pirosat Macika.37 -nek 2 db ventiért, amit sajnos már nem tudok kilinkelni. Nagyon korrekt és gyors volt, csak ajánlani tudom!
-
ferero
tag
pirosat érdemel korrekt üzletért http://hardverapro.hu/apro/alcatel_ot_995-re_nillkin_tok_es_kijelzovedo_folia/hsz_1-50.html
üzletünk tárgya [link] -
microbi
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat hellwhatever fórumtársnak ezért az üzletért.
Gyors,korrekt üzletfél.
Köszi -
mark777
csendes tag
Hello
macskajancsi -nak egy nagy piros pont jár a rendkívül korrekt és segítőkész hozzáállásáért.
Akadtak gondok az eszközzel de remélhetőleg csak átmeneti inkompatibilitás egy, csak a teszt kedvéért használt eszközzel.
De maximálisan igyekezett segíteni a megoldásban és remélem a végleges helyén jól fog működni. -
MacKrin
csendes tag
Kérnék-e korrekt eladónak egy nagy pirosat a jó cuccért cserébe! : http://logout.hu/tag/flexomaci.html ezért az üzletért:
http://hardverapro.hu/apro/elado_chieftec_cft-1020/hsz_1-50.html
Ha lesz cucca akkor vegyétek, vigyétek!!! :-)
Dobozában hiánytalanul kaptam meg a tápot jó áron!! -
Kérnék egy pirosat rajmond87 kollégának aki egy Razer Copperhead szuper gamer egeret vett vásárolt, ami ha minden igaz 20g gyorsulást is érzékel
-
Shirchy
tag
Kérnék egy piros pontot bodva részére a következő üzletért: Gainward 4870x2 Rampage 700 2048 vga!
Korrekt,megbízható,pontos eladó! Minden rendben ment!
-
rob72
tag
Minden oké volt NAGY PIROSAT kaller1-nek csak ajánlani tudom a gyors szervizért.
-
woody007
csendes tag
válasz
lord.lakli #29284 üzenetére
bocsi téves.. tegnap már megprobáltam 1x elküldeni, de úgy gondoltam nem ment el..
most visszalapoztam jopár oldalt, és kiderült, hogy mégis ott van.. http://itcafe.hu/dl/s/wb.gif -
AxoPy
csendes tag
-
Kekebatta
tag
Piros pöttyöt szeretnék TXT fórumtársnak a megkötött üzletért. (XSPC)
-
tolts.hu
őstag
válasz
darktempered #29532 üzenetére
darktempered -nek is mehet vissza a piros az üzletért: vasaló
-
magika
csendes tag
válasz
pszihopata85 #29515 üzenetére
Kérnék egy repirosat [pszihopata85]
[link] -
Cibo
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat slimshady fórumtársnak ezért az üzletért, egy 32 GB Micro SDHC C10-et vásároltam tőle. Gyors, korrekt és megbízható! Jár a piros!
-
dagobertpoci
csendes tag
marec1122 kollégának szeretnék egy pirosat, korrekt vevő!
-
Padree
senior tag
cashback fórumtársnak pirospont, L4D2 steam gift-ért.
-
ku-cu
tag
FireKeeper fórumtársnak kérnék egy pirosat. Ezt az ipodot vettem tőle, minden gördülékenyen ment.
-
Zorel
senior tag
Sziasztok,
Kérnék szépen egy pirosat fematthew89 fórumtársnak ezért az üzletért. Pontos, korrekt és megbízható vásárlónak bizonyult.
Köszönöm.
-
drater
tag
kérnék egy pirosat [medvetalp78] nek ezért a telóért.
-
fematthew89
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot Zorel fórumtársnak a profi kis konfigért (vga-t nem én vettem). Pontos, korrekt, segítőkész eladó!
-
tome.jr
addikt
Kérek egy pirosat fatal1ty1984 kollégának. Ezt és ezt vette tőlem. Gyors, pontos mintaüzletet kötöttünk, csak ajánlani tudom.
-
Kérnék szépen egy nagy pirosat eszement24 kollégának amiért példás vásárlói magatartással és korrektséggel és pontossággal megköttethetett ez a nem mindennapi üzlet.. Ezúton köszönöm Neki itt is!
-
marec1122
senior tag
üdv!
szeretnék piros pontot adni dagobertpoci kollégának, 4 ilyen kébelt rendeltem tőle a csomag hip-hop megérkezett. csak ajánlani tudom mint eladó.
-
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék mtamasl kollégának, aki ezt a kártyát vásárolta tőlem. Végtelenül rugalmas, korrekt, megbízható és rendes vevő! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! Egy élmény volt! -
agkmate
csendes tag
Hali.
alpesibocinak szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért.
Gyors,Korrekt eladó. Azonnal összetudtuk hozni a vásárt. -
arnolduis
újonc
Szeretnek piros pontot kerni ittakary-nak, mert vettem tole egy Cooler Master 335 hazat, es minden rendben ment.
-
wikings2
őstag
fricz19 kollegának 2x is nagy pirospont.
Egyrészről a remek gépért, másrészről pedig hogy a géppel való kisebb problémát korrekt módon orvosolta nekem minden felár nélkül. (táp cserére szorult). Nem találkoztam még ilyen korrekt üzletféllel itt hardveraprón aki az üzlet után is ennyire készségesen rendelkezésemre állt.
Ajánlom mindenkinek! -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Syracusa17 kollégának kérnék egy piros pontot. Memóriát vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint történt, korrekt eladó, ajánlom bárkinek.
Üdv: RR
-
Pccommander
csendes tag
válasz
enginev3.0 #29000 üzenetére
Kérnék pirosat, a közelmúltban történt sikeres üzletért, Én a vevő voltam:
enginev3.0 , Bumerang02 , newest , glehel (nagy piros) , Beavers, animatrix11 , Lec , és egy csere is D4ng3r96 (a cserénél Apukának is piros, mert közvetített, köszönöm Mindenkinek a lehetőséget.
-
flash pete
tag
Troland26 kollégának jár a piros a mocskos patkányirtásért, nagyszerű társ köszönöm szépen a segítséget!
-
pszihopata85
tag
Kérek egy pirosat magika kollégának a HDMI kábelért.
-
Shag
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni Samanbacsii-nak,ezt vásároltam meg tőle.
Tökéletes árú megbízható pontos kolléga
-
lotTóni
tag
Üdv!
Kérnék egy vöröset TriX2010 kollégának,az ebben az üzletben való részvételéért,mint vevő.Az üzlet a megbeszéltek szerint,rendben lezajlott. -
troland26
őstag
Piros pontot szeretnék kérni Flash Pete fórumtársnak remek egeret vásároltam tőle [link] .
-
enginev3.0
félisten
Frissítve!
-
Tibi123
csendes tag
Pirosat szeretnék neki adni, előre elküldtem postán és utána fizetett. Rendben zajlott minden, AJÁNLOM
-
fodbal
csendes tag
Pirosat kérnék N_A_S-nek a Sapphire HD 3850 videókártyáért! Korrekt és rugalmas partner.
-
knoz91
tag
Sziasztok!
A sikeres eladásért szeretnék kérni egy pirosat RohamDroid kollégának. Aznap jött, korrekt ügyfél.
-
Smart_Shell
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat Peti_ fórumtársnak ezért az üzletért, egy Dark Souls PTD Steam játékot vásároltam tőle. Gyors, korrekt és megbízható.
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron