- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
-
Qwen
tag
Egy piros pont centaurium fórumtársnak ezért a Q6600-ért.
-
CyberJedi
tag
Egy szép nagy pirosat érdemel Hellboy2387 kolléga, ebben segített nekem, küldött terméket!
-
torocsik
tag
Piros pontot kérek hitman, kollégának ezt vettem tőle. Pontos megbízható mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Joseph80
csendes tag
Szeretnék 1 nagy piros pontot GuruZone fórumtársnak a korrekt üzletért !
-
sixx:am
csendes tag
Kérnék szépen 1 piros pontot chris2122 fórum társnak, ezért a remek játék/játékok ért!!
Kicsit megcsúszott a posta az ünnepek miatt, de minden rendben zajlott, gyors és megbízható! -
dbilas
tag
Szeretnék egy pirosat kérni tiboo kollégának, ezért az üzletért !
[link]!!!Megbízható, Gyors, Korrekt!!!
Csak ajánlani tudom! -
Tálydi
senior tag
Pirosat kérnék almafan84-nek a kiváló gyors precíz és megbízható munkájáért.
-
DanteHix
tag
piros pontot szeretnék bercii kolleganak xps 1530 deszkaert
-
/>HaN</
tag
Üdv mindenki!
Pirosat érdemel Gyurma23 kolléga aki egy ilyen ram párt vett tőlem! Pontos a kolléga
-
Szlovi
senior tag
Köszönöm és pirospontot kérek blackvinyl kollégának,hogy ismételten legaranciáztatott nekem egy hibás RAM párt.
A hirdetés merevlemezről szól,de itt intéződött a memória garanciáztatása is
-
Zozoka73
tag
Egy piros pontot kérek infomobil kolléga részére, akitől egy kiváló 1GB DDR-800-as notiramot vettem!
Z.
-
Lasi007
csendes tag
Pirost szeretnék kérni fortune társunknak sikeres üzletért.
-
Lasi007
csendes tag
Pirost szeretnék kérni Fecogame társunknak a sikeres üzletért.
-
macer19
csendes tag
ostlere kollégának jár a piros a vásárlásért! Még pedig ezért [link]Megbízható vevő!
-
sz.istván
tag
Hatalmas
-ot kérnék ennek a személynek hamis adatokat közölt a hirdetett termékről, tehát nem azt adta a megbízottamnak, amit a hirdetésében eladandónak jelzett!! Természetesen nem jelzett még vissza!! Szerintem nem is fog!!
Nos ez így önmagában eléggé gyerekes elégtételkérés, mert legszívesebben mást tennék, na mindegy, csak inkább a jelzés kedvéért!!
-
theexp
csendes tag
Köszönöm mistixx-nek a jó üzletet: [link]
Kéretik egy hatalmas pirosat bevésni neki! -
Gyurma23
aktív tag
Hatalmas Piros pötty NoizeR94 a korrekt üzletért
-
Gyurma23
aktív tag
Nagy piros />HaN</ nak a korrekt üzeltért csak ajánlani tudom
-
Kufár81
tag
válasz
SüdiLaller #26268 üzenetére
-
SüdiLaller
aktív tag
Üdv! Harcipacinak kérnék egy pirosat ezért a Sennheiser fülesért, ami hibátlanul szól! Az irdatlan távolság ellenére is pontos találkát tudunk magunk mögött, megbízható rendes tag, ajánlom!
-
mbazsi
tag
soldierboy-nak egy piros pont jár
-
Audison
senior tag
Kérnék egy piros pontot szecska24 fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt, gyors eladó!
-
Bencespeed
csendes tag
Kérnék egy pirosat tyuma [link] kollégának,
az xbox üzlet miatt. -
/>HaN</
tag
Sziasztok!
Pirosat érdemel mikker kolléga akitől egy lc power usb-s külső vinyo keretet vettem! Korrekt és pontos volt!
-
csmiki
csendes tag
Piros pont a [counter87]-nek, vettem tőle egy hete egy LED TV-t, minden működik.
-
wolfman87
csendes tag
Kérnék egy piros pontot janika8202 kollégának a gyors és kedves hozzáállásért. Kettőnk közt eme üzlet köttetett.
-
KrAjJaN
csendes tag
Mivel egyre többet vásárlok utána olvastam, hogyan is kell pontozni, remélem fél éves lemaradásom még tudom pótolni linkek híján is.
Werklytől 2012. június első hetében bonyolítottunk sikeres üzletet egy q6600-as procival, ezért neki szeretnék egy pirosat kérni.
pgyorgytől 2012. november végén 2x1GB ramot vásároltam, neki is szeretnék ezért egy piros pontot
birokagabornak pedig a minap vásároltam meg a configját, neki is jár a piros pont.
-
bunny21
csendes tag
Piros pont marinea2, 2,5" 120gb vinya az üzlet alapja.
-
Tockos25
tag
Kérek egy piros pontot Libus kollégának ezért a telefonért!
-
Graves22
csendes tag
Kérnék egy piros pontot gyuri844 üzlettársnak ezért a
4870 biznicértKöszönöm
-
würzburger
aktív tag
Kérnék egy bazi nagy pirosat realmadrid kollégának! Pontos volt, segítőkész és remek készüléket kaptam tőle!
-
Steeve84
csendes tag
Szeretnék kérni egy Piros pontot a.t.t.i. kollégának a 8GB-os micro SD kártyáért.
Gyors korrekt eladó. Köszönök mindent. -
Repsol600
addikt
Pirosat kérnék flash pete kollégának, 2 db vízhűtést vettem tőle, megbízható üzlettárs!
-
mutter61
tag
pirosat kérnék Szakadék kollégának Ezért az üzletért
-
atissk
csendes tag
Piros pontot kérnék fantom82 kollégának ezért az üzletért Motorola Defy autóstartó!
Nagyon korrekt, minden a megbeszéltek szerint zajlott! -
kocka88
tag
Piros pont Lasy kollegának ezért http://hardverapro.hu/apro/sony_ericsson_telefonok_szoftveres_javitasa/friss.html
-
válasz
dionaea #26218 üzenetére
dionaea kollégának is mehet visszafelé a piros,ezért a Nokia N8 fóliáért amit vett tőlem! Rugalmas volt,pontos,és korrekt! Ajánlom őt mindenkinek!!
Köszönöm az üzletet neki!! -
HSanyi
tag
Piros pont area 51 kollégának.
A modem rendben megérkezett és rettentő gyorsan.Másoknak is ajánlom Area kollégát!!
-
adam576
csendes tag
Kérnék szépen egy pirospontot petike222 kollégának. Egy merevlemezt vásároltam tőle. Minden rendban zajlott.
-
OberMotz
aktív tag
Kérek egy pirospontot Endreasnak ezért az üzletért.
-
Andrush85
csendes tag
Kérnék egy pirosat kaf001-nek, GTX 275 OC-t vett tőlem.
-
kaf001
tag
Kérnék egy pirosat Andrush85-nek, GTX 275 OC vettem tőle.
-
leogecc
csendes tag
Egy piros pont kéretik Cole86 kollégának, a pontos, korrekt és megbízható üzletért.
Ezzel kapcsolatban: [link]
-
gmant86
csendes tag
bjozef tagunk jár a piros pont egy hűtőt vettem tőle előre utaltam, postán küldte, rendben megérkezett, működik rendesen
-
Rarubart
csendes tag
2 db piros pontot kérnék epityesz kollegának a AsusV3-M2A690G barbone ház-ért és a Fujitsu Siemens Esprimo P5600 gépért. (linkelni már sajnos nem tudom a hirdetéseket)
-
zoli0078
csendes tag
Kérnék egy piros pontot fetye fórumtársnak egy Samsung CD-RW/DVD DRIVE vettem tőle.
-
zoli0078
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Elek23Elek23 fórumtársnak ezért az üzletért
-
zoli0078
csendes tag
Kérnék egy piros pontot hsmobil fórumtársnak egy s478 PENTIUM 4 2.0A/512/400 Northwood procit vettem tőle, korrekt eladó.
-
ati32bp
tag
Sziasztok. Bár linkem nincsen, de mivel a "kapcsolatunk", és az ezzel kapcsolódó adás-vétel + technikai segítség az oldalhoz köthető, ezért szeretnék ismételten D-Roy felhasználónak egy pirosat kérni. Megbízható, rugalmas, korrekt partner.
-
dionaea
őstag
Piros Pontot szeretnék adni [Howkeddlee] nak Nokia N8 kijelző fólia vásárlásra. Korrekt megbízható eladó
-
Graphics
Jómunkásember
Jár a piros pont a következő kollégáknak
Butchy fórumtárs ezt vásárolta tőlem
Alkukirály-nak is jár a pozitív értékelés, ezért az üzletért.
Szacsy007-nek ezért az üzletelésért
Chaser-nek a kiváló HDD Caddy-ért
biznisz_man-nek , ezt a procit vásárolta tőlem.
-
robick5
tag
Szeretném pirossal jutalmazni gantum kollégát ezért az üzletért,korrekt ,megbízható,gyors és pontos !
-
Fittikém
újonc
válasz
Demokatona #26190 üzenetére
Ohh, igazan koszonom!.
-
p.smith113
csendes tag
Piros pontot kérnék hardverek kollégának ezért itten.
-
bakudan
csendes tag
piros pont ittakary egy palit_gtx650 gazdjává tett
-
zetorg
senior tag
válasz
Steve(AMD) #26206 üzenetére
mehet a piros Steve(AMD)-nek is ezért az üzletért. minden rendben ment!
-
Belako
tag
Üdv!
Egy nagy pirosat tessenek bevésni prmcsk kolléga úrnak minden a megbeszéltek szerint zajlott igen rövid idő alatt.
B.
-
eree
újonc
Piros pontot kérnék dalac5 -nek ezért az Acer nettopért.
Megbízható,korrekt,pontos eladó.
Ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!