- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Draftbeer
csendes tag
[rfout]-nak kérnék egy pirosat [a finom wireless router]-ért
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat pro70 részére ezt vásároltam tőle.
Köszönettel: M20
-
Mr.Knight
csendes tag
Gördítenék egy pirosat építész kollégának a sikeres üzletért.Komplett PC-t vettem tőle.
-
aproinfo1234
csendes tag
Egy piros pontot kérek szépen [ezért az üzletért] [Ricardo] számára.
A terméket gyorsan és hibátlanul megkaptamköszönet érte!
-
Varoz
addikt
Szép napot!
Merlinclub-nak jár a piros, egy Alpenföhn Brocken-t vettem tőle (azt amelyiket tesztelte
). Szépen lezajlott az üzlet.
Ősember is pontot érdemel, tőle két memóriát vettem. Itt is szintén rendben zajlott minden.
-
Fücsök007
őstag
válasz
janika8202 #11685 üzenetére
Szintén piros jár janika8202-nek ezért az üzletért. Ajánlom másoknak is, megbízható tag.
-
janika8202
tag
Egy nagy pirosat kérnék Fücsök007 kollégának ezért a noti bizniszért.
-
cashback
őstag
Kérek egy pirosat Füge007 részére. Ezt vásároltam tőle: Asrock AOD790GX/128M
Gyors, megbízható eladó. Előre utaltam.
Köszönöm. -
BKKB01
csendes tag
Nagy pirosat [link] szucsinka fórumtársnak
-
zarayg
aktív tag
Szépnapot!
diumvisu kollégának jár a pirospont ezért az üzletért!
Gyorsan, és korrekten kezelt mindent, a vétel tökéletesen lezajlott, ajánlom mindenkinek, korrekt és megbízható! -
scottish
csendes tag
Egy pont LeC részére
Core i7-870 proci eladása
-
gxyb
aktív tag
Szevasztok!
Pirosat szeretnék kérni szkury fórumtársunknak, Samsung HM321HI notebook HDD-t vettem tőle.
A termék nem volt meghirdetve, privátban intéztük! -
balika21
tag
kérnék egy pirosat Fr0z3n kollégának ezért:
http://hardverapro.hu/apro/6500c_4/hsz_1-50.html -
nfeco777
újonc
Kérnék én is egy pirosat "THoMZoNE"-nak !
Nagyon korrekt és megbízható üzletember .Vettem tőle egy turbó simet,nem volt jó,hozott másikat az se volt jó,ezek után vissza adta az árát.
Köszönöm. -
pirate29
tag
Kérnék még egy pirosat Lec kollégának, mert egy nagyon remek 320GB RE winchestert vettem tőle és tökéletesen működik!!!
-
Szeretnék egy
pontot kérni
^Clown Fórum társnak maximálisan korrekt üzlet társ!Ezt a terméket vásárolta tőlem![ Módosította: 7 ]
-
Tibl
tag
Nagy pirosat szeretnék kérni sebai fórumtársnak.
Processzort adtam el neki. Minden rendben zajlott. -
csigabig
tag
Sziasztok !!
2 DB Piros pontot szeretnék Bla82
1 DB Pirospont jár neki ezért az üzletért !!
2 DB Pirospont pedig ezért jár neki !!
Mindkét termék megfelelt az általa leírtaknak.
Korrekt ELADÓ csak ajánlani tudom mindenkinek !! -
M-a-X-i
tag
A megfelelő vevő, korret fórum társ yohnsee, a videokártyám talát személyében új gazdára.
Nyugodtan tzudom ajánlani !
-
scope2007
addikt
kérnék szépen egy pirosat
danih fórumtársnak, ezért az üzletért -
_George
senior tag
Pirospont Bigup79 fórumtársnak ezért: JEGELVE Samsung UE-46C6900 LED LCD TV 10hónapos eladó!
Köszönöm a korrekt, erre a fórumra illő hozzáállást...
-
devbence
tag
Piroska -Deluxe- kollégának, ezért -> VGA, áron alul, beszámítással is - 6870 1GB DDR5 - JEGELVE
-
petivagyok
tag
kisslászló kolegának szeretnék egy pirosat kérni a korrekt üzletért.
-
Br1aN
csendes tag
Hi!
Gyurma23, hatalmas pirosat kérnék, mert nagyon megbízható ember, szavát betartotta majd 1 hónapig, jegeltem neki egy alaplapot, minden tökéletesen zajlott egy percre sem bizonytalanított el, hogy esetleg mégsem vsárolja meg a lapot, kivételesen jó vele üzletelni ajánlom mindenkinek, nem hiszem hogy volt még egy ilyen jó üzleti partnerem.Üdv: Br1aN
-
Zacskofej
csendes tag
Piros pontot kérnék utánvétel -nek a korrekt hozzáállásáért!
Bátran ajánlom mindenkinek, üzleteljenek vele nyugodtan! -
tibi.234
tag
Kérnék egy nagy Piros-t "dvd1987" nevű kollégának a vételért. Korrekt, gyors megbízható, csak ajánlani tudom!!.
-
kovsol
titán
Pirospont jár akosf -nek. A tőle vett merevlemezt még házhoz is hozta, és természetesen hibátlanul működik.
-
leonel
aktív tag
Piros pontot kérnék Sareth részére.
Kivételes segítőkészség és folyamatos kommunikáció jellemezte az üzletet.
A ventilátor pedig atombiztos csomagolásban érkezett. 100%-ig megbízható és lelkiismeretes partner. Maximálisan ajánlom!!! -
bertabucy
csendes tag
Piros pont Jarlaxle kollégának a jó PS3 játékokért.
-
^Clown
addikt
alfa156 -nak jár 2db pirospont, ugyanis 2db IBM - Lenovo T61 laptopot vásároltam tőle.
Szavatartó, megbízható és nagyon korrekt embert ismertem meg személyében. A gépekre vállalt 6 hónapos garancia pedig valóban érvényesíthető, ugyanis az egyik T61 akksija megadta magát a vásárlás után. alfa156 kolléga azonnal intézkedett, egy nagyobb kapacitású, eredeti, vadonat új (tehát sosem használt) (!!!!!) akkumulátort küldött a meghibásodott helyett.
Nagyon ajánlott a vele való üzletkötés, magam részéről maximálisan ajánlom!
-
LÁZ
addikt
Pirosponty illeti siketi kollegát, korrekt vásárlónak bizonyult.
-
mh197
őstag
Pirospont FoBCRaistlin kolléga részére a korrekt és gyors lebonyolításért, innen vásároltam tőle: [link]
Maximálisan megbízható!
Köszönöm az üzletet! -
Sareth
senior tag
Kérnék egy hatalmas
pontot leonel kollégának ezért a CM - MegaFlow - 200 Red LED Silent Fan ventiért! Az üzlet gyorsan és zökkenőmentesen zajlott volna le ha nincs a Posta bénázása, de végül is jó pár napos csúszással de nagy nehezen a csomag odaért! Köszönöm a türelmet és a rugalmasságot és még egyszer elnézést a Posta nevében is!
-
berylll
csendes tag
--Rawlings-- tól vettem egy ilyen videokarit,hatalmas pirospontot érdemel a korrekt üzletért.
Bárkinek nyugodt szível tudom ajánlani. -
AAntii
őstag
válasz
HoReSz1975 #11623 üzenetére
-
sir Mók
csendes tag
Piros pontot érdemel Peter858 a gyorsan és korrektül lebonyolított G-skill RAM üzletért.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Szeretnék egy piros pontot kérni sestertius kollégának a sikeres üzletért.
-
stfx
aktív tag
válasz
seawolf570 #11626 üzenetére
Vissza is jar seawolf570 kolleganak. Korrekt vevo, nem igerget hanem egybol viszi.
-
Köszönet és jár a piros bakker111 társunknak a korrekt vásárlásért.
-
zola0601
tag
Kérnék egy piros pontot romet0001-nek az alaplap bizniszért!
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! -
HoReSz1975
őstag
Kérnék egy
AAntii
kollégának, ezt vette meg tőlem Samsung 640GB 16MB 7200rpm SATA2 HD642JJ Merevlemez eladó 4db, pontos, megbízható vevőm volt!
-
Edus1978
csendes tag
Egy nagy piros pont jár KRoy19,kollégának,egy frankó tápért.
-
Dr.Adonisz
tag
hoember 2 kollégának egy pirosat! Adatmentést hajtott végre megperzselt elektronikájú 750 gigás, majdnem csurig telt vinyón. 100% os adatmentés
Minden tiszteletem az övé -
Garf.
tag
Piros pont kecsesz-nek ezért az üzletért [link]
Üdv. Garf. -
sziada5925
aktív tag
Kérnék két darab pirosat Imperator999 fórumtársnak ezért: Gigabyte 9800GT és ezért: MSI 9800GTX
-
Dupla pirosat kérnék Hexaa és old_artist kollégának, ezért, nagyon korrekt, segítőkész és barátságosak. Ajánlom mindenkinek!
-
szacsee
nagyúr
Pirospont jár Találtgyerek fórumtársnak, korrekt, pontos vevőt ismerhettem meg személyében.
-
gofry
senior tag
válasz
kicsiultra #11600 üzenetére
Szuper pirosat kérnék kicsiultra fórumtársnak ezért az üzletért. Nagyon korrekt vevő.
-
Ghandi
aktív tag
És szintén kérnék egy piroskát hkecske fórumtársnak is,a kiválló autós USB töltőért
A sors iróniája hogy az elsönek küldött töltő gyári hibás volt,nem tehet róla,de szó nélkül visszaadta volna a pénzt,nem problémázott a dolgon.Én inkább egy másik töltőt kértem,hisz a pénzel nem lehet tölteni.Ingyen és azonnal küldött másikat,bocsánatkéréssel együtt.
Példás hozzáállás,ajánlott a kategória!
Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával