Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
Mestercomp-nak szeretnék adni egy nagy piros pontot. A héten vettem tőle egy Asus P5K-V alaplapot (mestercomp bazár). A termék hibátlan, az eladó korrekt!
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Piros pontot DonToni-nak! Hihetetlenül korrekt! Előre elküldte a kiszemelt számoló egységeket, mindenféle kérés nélkül postán! Csak ajánlani tudom a vele való üzletelést! köszönöm.
-
--HARDCORE--
senior tag
Hatalmas piros pontot daniking-nek!
Rendeltem tőle egyet ezek közül: 8gb_micro_sd_kartya_class4_microsd_kartyaolvaso
1 nap alatt megérkezett a termék, postán keresztül. Kipróbáltam, és elégedett vagyok vele! csak ajánlani tudom! üdv![ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Piros pontotneil_mullen-nek!
MSI 865PE Neo2-V lapot vettem tőle! gyorsan elcseréltük egy ezresre...Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Cristiano89 nagy piros pontot érdemel! Asus 9800xt -t vettem tőle! Gyors pontos eladó, és rendkívül korrekt! Ajánlom mindenkinek!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz neil_mullen #6747 üzenetére
neil_mullen pirost pontot érdemel! 512es DDR ramot vettem tőle, hibátlan a cucc! az üzlet szokásosan gyors és pontos volt!
-
--HARDCORE--
senior tag
Bundata is piros pontot érdemel! Egy Celeron 450 jelzésű CPU-t vettem át tőle tegnapi nap folyamán.
-
--HARDCORE--
senior tag
Bundata ismét segített egy hardver beszerzésében. Ezúttal DDR1 ramot vettem tőle, amit sajnos vissza kellett vinnem, mert hibás volt, de kicserélte és ez már hibátlan! Ráadásként mindezt nagyon gyosran elintézte, szóval szintén csak ajánlani tudom, mert elég korrekt, megbízható és gyors!
-
--HARDCORE--
senior tag
Greenmeister hatalmas piros pontot neki! utánvéttel vettem tőle egy Meizu M3-at. Korrekt eladó, bátran ajánlom! üdv!
-
--HARDCORE--
senior tag
Piros pont jár bundata-nak! egy Gainward_7600GS-t vettem tőle. és elégedett vagyok a termékkel.
-
--HARDCORE--
senior tag
Szakee28nak véssetek be még egy piros pontot! Gari ügyben segített, konkréten egy Sapphire 4890et cseréltetett ki nekem. köszi!
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
Stunts666 is vásárolt egy 16GB MicroSD kártyát tőlem. Szintén megbízható ügyféllel volt dolgom. Pirosat neki! Thx!
-
--HARDCORE--
senior tag
És legvégül Elbandyhun-nak is jár piros pont, jól működik az alaplap! Köszi
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Nagy Piros pontot szeretnék kérni rnorbi-nak! Egy HDD-t vettem tőle! Rendkívül költséghatékony üzletember, itt megbeszéltünk mindent, és még telefonálni sem kellett egyikünknek sem! Így kéne mindíg másokkal is.. rengeteg pénz csak a telefonálásra megy el az üzletelésekkel kapcsolatban... üdv!
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Azt hiszem 3 napja volt két újabb sikeres üzletem... csak picit késtem a pirosozással, ezért sorry!
iniesta01-től tápot vettem amivel életmenő szolgáltatást végzett, illetve
KTiby hasonlóan fontos szerepet töltött be azzal hogy eladta a hűtőjét! Mindketten korrektnek bizonyultak, semmiféle probléma nem volt az üzletelés során velük. Köszi és mindekinek kellemes ünnepeket!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
sziada5925 remek eladója volt ennek a RAM-nak! Piros pontot érdemel! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz freestyler8 #29266 üzenetére
Üdv újra! Vissza is kérnék egy pirosat freestyler8-nak! Remek vevője volt ezekből 1db vga-nak! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Rockystur (R)-nak piros pont ját az átlag feletti teljesítményű és jóval ára alatti árú Celeron 420-ért!
Korrekt eladó! bátran üzletelhettek vele..[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Piros pontot kérnék xray100-nak, D900I szalagkábel ügyben segített! Köszi!
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Hatalmas Piros korongot Tetrapackk kollégának!! [innen] vásároltam tőle! a végtelenségig korrekt! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5