Aktív témák
-
puttputt
őstag
bacsis mesternek küldök egy szép
-at!
Nagyon köszönöm neki azt a kis konfigot, amit jó áron, jól összeszerelt!
Sajnos, "kereteken kívül" egyeztünk meg, nem volt hozzá hirdetés, de gyárthat utólag, ha annyira muszáj... Kb. 2-3 pirosom nem jött így össze ilyenek miatt...
Igazán hálás vagyok érte. Remek üzlettárs, remek kolléga, remek ember.
Csak ajánlani tudom, továbbra is. -
puttputt
őstag
Többszörösen is..., tömeggyártásban kérem a következő személyeknek:
1. elijah.hu -t illet piros. Korrekt eladót ismertem meg benne, alkalmazkodott hozzám a tal. helyet és időt illetően is, precíz, gyors üzletmenetet tudhatunk magunk mögött. Egy C-Media hangkártya volt az üzlet tárgya, de mivel nem találom a hirdetést már, ezért: "fájdalomdíjként..." .
2. Dicséret és Algieba -t, akivel hirdetésen kívül sikerült "leboltolni" egy K800i plexit. Ő is nagyon korrekt üzletfélnek bizonyult.
3. Köszönöm a vásárlást Schascha -nak, aki többféle mobil alkatrészt vett tőlem, viszont a vonatkozó hirdetést "sikeresen" levettem, idő előtt... - helyette szintén "fájdalomdíjként"... ...
[ Módosította: 7 ]
-
puttputt
őstag
Pirospontot küldök papaq fórumtársnak!
Kiváló üzletember, gyorsan, rugalmasan, segítőkészen állt hozzá egy K800i eladásához! (Sajnos, az üzletet törölte, mihelyst igent mondtam a vásárlásra, de mivel sok információt nem tartalmazott, így nem gond.)
Köszönöm neki itt is, ismételten! -
puttputt
őstag
Köszönöm a korrekt eladónak ([privnet]) a korrekt hozzáállást, ritkán tapasztalt segítőkészséget, "bánásmódot"!
Ajánlom mindenkinek, itt is.
Szuper kis [TP-Link Routert] vettem tőle a mai nap folyamán.
Természetesen, jár apont!
-
puttputt
őstag
Üdvözlet! Egy igazán jutányos üzletet sikerült lebonyolítani villámgyorsan és kényelmesen [Pettencs] kolegával. Jár neki a piros, az ebben a topikban fellelhető egyik vinyóért: [Üzlet-topik]
-
puttputt
őstag
Köszönöm [gerihhh]-nek, nagyon korrekt menete volt a dolgoknak, villámgyorsan intéződött az ügy, minden OK, kérem a
-at a részére, valamint ajánlom másoknak is!
-
puttputt
őstag
Üdv!
Köszönet a RAM-vásárlásért ([link])
"ősembernek" ([link]), mivel - a néhány, apró, szervezési gikszertől eltekintve mondhatom -, az eddigi legkellemesebb vásárlásom nála intéztem.
Korrekt volt, előzékeny és a gari feltételeket is betartotta, amit vállalt, az ezt megelőző, szintén tőle kapott, nálam nem igazán kompatibilis ramokra.
Ajánlom (továbbra is) mindenkinek!
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...........................| ||'
|''; , ___.
|_..._..._________===|=||_|__|..., ] -
''(@)'(@)''''''''''''''''''**|(@)(@)*** **''(@)Megy a
..., a köv. "szállítmányig".
-
puttputt
őstag
Kérnék egy pirosat Vinduu - [link] kollegának, egy mobil-vásárlásért.
Testvérét bízta meg, mert ő nem ért rá, így is korrektül, gyorsan, pontosan zajlott a személyes átvétel. Ajánlom őt (őket) mindenkinek, szerettel. -
puttputt
őstag
Érkezett egy 700W-os Hipro Janoska26-tól, egyelőre szépen pörög, úgyhogy piros!
Amúgy hihetetlen gyors volt, fizetés utáni nap már jött is a postával!
Ez a sebesség figyelemre méltó és szinte egyedülálló tapasztalatom eddig.
(Nem linkelek, mert úgyis tudja mindenki, kiről-miről van szó)
-
puttputt
őstag
Hello! Sok törleszteni valóm volna..., akkor sorjában, a dísszemléhez
:
Az eladók:Egy kiváló alaplapot (Abit AB9 Quad GT) vettem igen olcsón "tulk" kollegától, amit nagyon köszönök neki. Különösen azt, hogy mivel kicsit bajlódom a beizzításával, készségesen, "bármikor" hajlandó telefonos segítséggel szolgálni, ill. 1 hét próbagarit kaptam rá. Csak ajánlani tudom!
ViT-et köszöntöm még, akitől 4 nagyon jól működő DDR2-t sikerült vásárolnom. Városom-beli, úgyhogy az üzlet részemre a lehető legkényelmesebben, gyorsabban és olcsóbban zajlott.
jimi63-nak, akitől egy jó kis ATI videókártyát vehettem át. Türelmes, korrekt, megbízható eladó.
A vásárlók:
3Gb DDR-t vett tőlem "halando", aki soron kívül, a lehető leggyorsabban lereagálva, kérésemnek megfelelően, azonnal vásárolt, ezzel megkönnyítve számomra a továbbiakat.
Nagyon ajánlom, igazán korrekt.sziada5925-öt, akinél a már lentebb jelzett videókártya működik. Ő is gyors, megbízható és megegyezésre hajló fél volt.
hauer1-et, aki szintén hamarjában és gond nélkül látott el egy videókártyával, nem utolsó sorban nagyon olcsón. (Van még pár alkatrésze, gépe..., vegyétek!
)
Ennyien lennének egyelőre, mindenkinek nagy
-at!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest